totāli viena

Reitings 425
Reģ: 10.10.2012
nezinu ar ko lai sāk mainīt savu dzīvi, nesaprotu ko daru nepareizi..,jo jūtos totāli vientuļa. es visu laiku esmu viena, man nav draudzeņu ar ko klačoties. nē nu teorētiski jau ir divas pārcēlušās uz dzīvi ārpus Latvijas un citas studē, strādā tik aizņemtas, ka neesmu satikusi jau diezgan ilgu laiku. pašai ir darbs strādāju cītīgi, bet tā pa lielam vienmēr esmu viena, iepirkties eju viena, ārā eju viena, mājās esmu viena. jūtos kā nevienam nevajadzīga lupata. āa, ok man ir draugs, kas mūždien ir kkur prom, jo viņam virnmēr ir kārtojamas ģēlas utt. par to es tagad negribu runāt. bet jā tās ir manas lielākās bailes - vientulība, un tās ir piepildījušās. un es laikam saprotu, ka es to pievelku, jo izmisīgi cenšos to atvairīt, itkā cīnīties ar to, bet krītu arvien vairāk. katru brīvdienu vakaru es esmu viena pie tv un jā šodien jau ir 3šā nedēļa kā es bimbāju, jo nav neviena ar ko parunāt, ar ko kkur aiziet utt. un vispār es ļoti kaunos, ka man nav ar ko kkur aiziet, tāpēc arī nevienam to nestāstu. laikam jau man ir kompleksi baigie un tūlīt miss ideālās mani apries, ka nav ko čīkstēt. kā man tikt galā ar tām bailēm no šīs vientulības? es nezinu , lasīt kādas gudras grāmatas? kādas? atrast draugus - kur? man nav kur iet viņus meklēt, ne sporta zāles ne vēl kādas interešu vietas, jo man gluži vienkārši nav money lai kkur piedalītos. aj esmu vienkārši nelaimes čupa. es tikai gribēju pastāstīt to kādam, vismaz cosmo.
23.02.2013 23:11 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Aizmirsti tautas dejas! Izvēlies salsu! :P
24.02.2013 00:00 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
es mēģināju iet arī uz dejām, bet ātri apnika. Karoch viskaut kas jāmēģina ko darīt :D bet sabiedriskas vietas man nepatīk, kur dikti daudz cilvēki, to esmu sapratusi. Kādu laiku ir ok bet nomācoši.
24.02.2013 00:04 |

Reitings 425
jā salsu, vai tur nav vajadzīgi kādi tērpi? tur jau arī būs izmaksas. es vispār gribētu pamēģināt daudz ko, bet tā stulbā naudas problēma, ka nu nevaru pašlaik es atļauties liekus izdevumus. aj laikam tūlīt izdzeršu viena to pudeli, kas skapī stāv. kā tāda žūpa.
24.02.2013 00:10 |

Reitings 103
Reģ: 20.01.2013
Ah, man ar draudzenes izklīdušas, labi , ka viena šad tad atbrauc/atnāk , paklačojamies,un tad jau negribas , lai iet prom... Grūti ! Draugs arī tgd attālak strādās, mājās būs retāk, būs kkā jāpierod. Aizbraucis tik pāris stundas, un sirsniņa tāpat sāp. Ikdienā jau nejūt to pieķeršanos... Bet , ka kopā ar draugiem, tad doma tāda _ Viņam vsm ir draugi , kaut arī attālāk.dzīvo.
24.02.2013 00:13 |

Reitings 243
ananās es Tev diemžēl neko nevarēšu ieteikt, jo mani māc tā pati problēma...tikai man nav pat puiša. Bet tik un tā, tā vientulības sajūta nepazūd.
24.02.2013 00:19 |

Reitings 236
Reģ: 04.08.2009
Man bija identiska situācija, izņemot to faktu, ka pat drauga nebija/nav. ;D Bet depresija beidzās, kad sāku strādāt divos darbos, +studēju, laiks pats par sevi aizpildās. Pēdējo reizi ar draudzenēm esmu satikusies oktobrī.
Būtu interesanti iesaistīties kaut kādās korporācijās/biedrībās. Varbūt pat iesaistīties kādā deju kolektīvā (vienai pašai bez partnera). Tas, lai varētu veltīt laiku tikai sev.
Bet tiešām pamēģini kādu korporāciju vai biedrību (kaut ko tamlīdzīgu). Jo mana kursa biedrene arī tādā ir iekļuvusi un cik esmu dzirdējusi, iet jautri. Notiek visādi satikšanās vakari un citi pasākumi. :)
Nenokar snīpi.
24.02.2013 00:28 |

Reitings 425
buchbuchh, no kurienes esi? :) varbūt vēlies papļāpāt?
24.02.2013 00:28 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Vajag vairāk interesēties par apkārtējo pasauli, nevis gaidīt, kad kāds sāks interesēties par tevi. No dīvānā sēdēšanas un raudāšanas it nekas uz pasaules vēl nav mainījies uz labu un nemainīsies, to es tev varu garantēt.
24.02.2013 00:39 |

Reitings 424
Reģ: 29.06.2012
Kādas Tev perspektīvas spīd nākotnē? Manuprāt, būtu daudz vieglāk, ja zinātu, ka agrāk vai vēlāk klāsies labāk.
Kādas nodarbošanās Tev patīk/interesē, neņemot vērā, ka naudiņas tam varētu nepietikt?
24.02.2013 00:43 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Droši, pašai gribas daudzreiz papļāpat, bet manas draudzenes aizņemtas , ārzemēs strāda/mācās , nav laika :/
Tā ,kā varam papļāpāt, kad vēlies :)
24.02.2013 00:44 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Palasot diskusiju, jāsaka, ka pati vainīga, ka forever alone esi.
Dzīve pakārtota darbam, kura dēļ nav naudas nekam. Izmantot bezmaksas iespējas būt sabiedrībā, atrast draugus- negribi:
varbūt vajadzētu doties uz to kori vai tautas dejām, bet vai būtu labi sevi piespiest nodarboties ar to, kas ne sevišķi tikai tāpēc, lai būtu ar cilvēkiem?

bet citas lietas, kas maksā naudu, nevari atļauties:
jā salsu, vai tur nav vajadzīgi kādi tērpi? tur jau arī būs izmaksas.

Nu ko lai saka, ņem vien savu pudeli un čīksti tālāk
aj laikam tūlīt izdzeršu viena to pudeli, kas skapī stāv. kā tāda žūpa.

jo pudelei nauda re ka tomēr ir :)

Iespējams tāpēc no tevis novēršas cilvēki.
24.02.2013 00:47 |

Reitings 425
Ance, to es saprotu, bet pašlaik esmu apjukusi un nezinu ar ko lai sāk un galvenais kā tiek pāri tām bailēm par vientulību, jo patreiz saprotu, ka katru dienu par to domājot es to tikai pievelku, nu nevar cilvēks tā vienkāši izdom
at, o esmu super forša tagad man viss būs ok. ehh, apjukums, apjukums.
24.02.2013 00:49 |

Reitings 425
nē pudele stāv no Z-Svētkiem, kad atveda radi :) bet ko reāli darīt, ja ir jāstrādā, lai izdzīvotu? nestrādāt, tikai tāpēc lai ietu cikvēkos un par ko ēst? nu apburtais loks.
24.02.2013 00:51 |

Reitings 2532
Ehhh, es arī jūtos diezgan viena. Esmu ārzemēs, nevienu nezināju pirms pārvācos. Studēju, bet kursa biedri dzīvo kur kurais, pati esmu kojās. It kā daudz cilvēku apkārt, bet ne ar vienu nav tāds klikšķis - o, ar šo es varu tiešām sadraudzēties. Ar meitenēm, kurām dzīvoju kopā arī daudz netusēju. Nemaz naudas tik daudz nav, prioritātes man ir citas. It kā ir ok, bet citreiz vienkārši sabrūku.
24.02.2013 00:52 |

Reitings 425
summer, tikko izlasīju pēdējo teikukumu un īsti neuzķēru? kāpēc novēršas, jo tu domā, ka esmu alkoholiķe? :D atvaino ja pārpratu, bet nu tiešām. situācija ir tāda kāda ir. :(
24.02.2013 00:53 |

Reitings 424
Reģ: 29.06.2012
Ir labi domāt foršas domas, bet, lai redzētu rezultātu vajag arī kaut ko darīt lietas labā.
24.02.2013 00:53 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Nevis alkoholiķe, bet cilvēks, kad gaužas, tā vietā, lai risinātu problēmu. Cilvēks, kas ilgstoši ir vientuļš, sāk uzvesties jokaini- pārāk pieķeras un uzbāžas svešiem cilvēkiem. Cilvēki to sajūt un apjūk, jo nesaprot, kāpēc tas cilvēks tik izmisīgi meklē kontaktu.
Iesaisties regulārās aktivitātēs, kur regulāri nāk vieni un tie paši cilvēki. Tā tu ātri un viegli sadraudzēsies.
24.02.2013 00:57 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Ananās, nesaprati mani. Mazāk iespringsti uz to, cik forša vai neforša esi, mazāk domā par sevi. Sāc interesēties par lietām, kas tev apkārt notiek. Atver acis, jo man šķiet, ka esi ieciklējusies uz vientuļās cietējas lomu.
24.02.2013 00:58 |

Reitings 425
ar prātu es visu saprotu, bet praktiski neko nesaprotu. ko darīt? iestāties kur, iet prom no darba? es nezinu :( un vispār neatceros kad pēdējo reizi vispār domāju labas domas, jo nekas labs nenotiek. stulbi jau ir čīkstēt, bet reizēm jau tomēr gribas. nu neesmu es visum stiprā sieviete, kas nekad nesagrūs un nekad neko negribēs, vienmēr visu zinās utt. es zinu ka dzīvē jādzīvo pēc principa dot citiem neko negaidot pretī, bet ja tu tiešām neko nesaņem pretī? tu tikai centies izpalīdzēt utt, bet tiešām neko nesņem pretī tevī kkā tomēr novīst tā pozitīvisma cerība.
24.02.2013 01:00 |

Reitings 425
summer, citiem nekad neesmu neko tāstījusi un uzbāzusies, jo patiesībā kauns. kauns, ka man nav draugu un vismazāk man gribētos kādam uzbāzties. :(
24.02.2013 01:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits