nezinu ar ko lai sāk mainīt savu dzīvi, nesaprotu ko daru nepareizi..,jo jūtos totāli vientuļa. es visu laiku esmu viena, man nav draudzeņu ar ko klačoties. nē nu teorētiski jau ir divas pārcēlušās uz dzīvi ārpus Latvijas un citas studē, strādā tik aizņemtas, ka neesmu satikusi jau diezgan ilgu laiku. pašai ir darbs strādāju cītīgi, bet tā pa lielam vienmēr esmu viena, iepirkties eju viena, ārā eju viena, mājās esmu viena. jūtos kā nevienam nevajadzīga lupata. āa, ok man ir draugs, kas mūždien ir kkur prom, jo viņam virnmēr ir kārtojamas ģēlas utt. par to es tagad negribu runāt. bet jā tās ir manas lielākās bailes - vientulība, un tās ir piepildījušās. un es laikam saprotu, ka es to pievelku, jo izmisīgi cenšos to atvairīt, itkā cīnīties ar to, bet krītu arvien vairāk. katru brīvdienu vakaru es esmu viena pie tv un jā šodien jau ir 3šā nedēļa kā es bimbāju, jo nav neviena ar ko parunāt, ar ko kkur aiziet utt. un vispār es ļoti kaunos, ka man nav ar ko kkur aiziet, tāpēc arī nevienam to nestāstu. laikam jau man ir kompleksi baigie un tūlīt miss ideālās mani apries, ka nav ko čīkstēt. kā man tikt galā ar tām bailēm no šīs vientulības? es nezinu , lasīt kādas gudras grāmatas? kādas? atrast draugus - kur? man nav kur iet viņus meklēt, ne sporta zāles ne vēl kādas interešu vietas, jo man gluži vienkārši nav money lai kkur piedalītos. aj esmu vienkārši nelaimes čupa. es tikai gribēju pastāstīt to kādam, vismaz cosmo.