Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jaunais Rīgas teātris

Reitings 284
Reģ: 25.07.2012
Sveikas, dāmas! :)

Nekad neesmu bijusi Jaunajā Rīgas teātrī, tādēļ vēlējos uzzināt, kurās rindās ir labākā redzamība (Lielajā zālē)? Skatos, ka, piemēram, par 10 LVL tiek pārdotas biļetes kā pirmajās 3 rindās, tā arī 7.-9.rindā. Kas būtu labāka izvēle?

Un vēl - varbūt kāda var padalīties ar atsauksmēm par tādām izrādēm kā "Pieci vakari", "Oblomovs", "Kabalas noslēpumi" un "Otello"?
23.02.2013 15:56 |

Reitings 81
Reģ: 17.02.2013
Nu 4.tās un 11.tās rindas priekšrocības ir tas, ka starpā ir neliela eja, līdz ar to tavām kājām ir brīvības sajūta, nevis tu esi iespiests starp rindām.
Nesen biju pirkt biļetes un teica,ka 4.tā rinda skaitās, tā labākā. Un ieteica Oblomovu, ja nemaldos, jo bija pagājušā gada labākā izrāde. Otello ļoooti gara. Ja esi pilna ar pacietību... No tevis nosauktajām vairs neko nemācēšu teikt.
23.02.2013 16:10 |

Reitings 1571
Reģ: 29.01.2009
Sveika!

Man gan nav īpaši liela pieredze ar vietu izvēli. Vienmēr gadās tā, ka jāņem to, kas ir un nevaru būt īpaši izvēlīga. Esmu vienmēr sēdējusi kreisajā pusē, nebija nekādas vainas, kakls stīvs nepalika :) Kā arī esmu sēdējusi diezgan tuvu (neatceros, kura rinda), kā arī 15.rindā - arī nekādas vainas, BET es ar brillēm skatos, tāpēc man laikam arī no pēdējās rindas nebūtu nekādas vainas :D

No tevis nosauktajām esmu redzējusi tikai Oblomovu... nu, es neatceros, ka būtu redzējusi TIK labu izrādi. Galveno lomu attēlotāji, manuprāt, bija izcili. Bet viedokļi attiecībā uz šo izrādi nav viennozīmīgi- ir cilvēki, kas vispār nesaprot, par ko tā izrāde ir, citiem tā liekas komēdija, citiem traģēdija... mani ļoti aizkustināja, lika aizdomāties... beigās apraudājos. Bet bija arī komēdijiski mirkļi... Ja patīk izrādes, kas izraisa domāšanu- iesaku! Bet JRT jau laikam nemaz nav tādu, kas neizraisītu domāšanu :)
Ja izvēlies Oblomovu, tad esmu lasījusi, ka pēdējās rindās esot diezgan slikta dzirdamība.
23.02.2013 16:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits