Matu ataudzēšana

Reitings 39
Reģ: 20.06.2009
Sveikas!

Nu jau kadu laiku gribu ataudzēt garus matus, it kā jau nekas nav vajadzīgs tikai laiks. Bet problēma tāda, ka viņi neaug vienmērīgi. Vispār man mati līdz lāpstiņām, bet tie kas apakšā (kas aug no pakauša) galīgi plāni , aplūst pie apkakles un tālāk neaug, līdz ar to mati izskatās šķidri galos. Varbūt kādam ir pieredze un labs risinājums šai problēmai. Bez speciālista laikam neiztikt. Varbūt varat ieteikt kādu frizieri , frizētavu, kur kāds labs speciālists, kurš ne tikai visu nošņakā nost, bet ir spējīgs palīdzēt ataudzēt.... ieteikumi , griezums utt. (mākslīgo pieaudzēšana mani neinteresē).

Paldies
23.02.2013 09:24 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
es arī cenšos audzēt, visam kam iets cauri , arī balinātājam,kas matu stāvokli pasliktināja līdz beidzamajam :D tā nu sanāca vairākas reizes no matiem, kas bija līdz pusmugurai, šķirties, griežot pa lieliem gabaliem, jo aplūzuši nebija tikai gali, pietam, nogriežot, ar frizieri secinājām, ka mats, kurš nogriezts vismaz 5 cm, tāpat tūliņ lūzīs, tā, ka griešanas būšot daudz.. kopā bija ~ 4 tādas riktīgās, līdz nonānu pie matiem, kas knapi plecus skar :D
pārdzīvojums liels, bet mati auga vēl arvien, arvien, līdz nonācu pie tiem, kas nav balinātāja skarti. bet tie bija krāsoti , tāpēc pilnīga matu krāsošana neizbeidzās un nav beigusies arī tagad, tomēr no dabīgā nedaudz atšķiras. audzēju un izvēlos saaudzīgākas krāsas, bez amonjakiem utt, smērēju serumus, eļļiņas, matus pašus īpaši nefēnoju, bet patīk taisnotājs.. ko nu tur padarīt, patīk viņš man :D ar to veidoju lokas, bet pamazām pāreju uz to, ka lieku ruļļus, lai vismaz nav konkrēti mati jādedzina. un tā nu kaut kā lēnām pārkāpuši pleca robežu, augt viņi augs, jo gali bojājas minimāli, principā, vēl viena griešana par sliktu nenāks, bet to plānoju vasaras beigās vai rudenī ,ne ātrāk, lai vēl nedaudz ataug.. nav īpaši biezi, to biezumu arī domāju, ka tāpat īsti neatgūšu, bet gari mati man patīk un loģiski, ja gribās skaistus un veselīgus, tad ar tiem vienkārši būs tā uzmanīgāk jāapejas un jākopj ar visādām eļļām utt.. paši mati man šobrīd spīd un laistās no saknēm līdz pašiem matu galiem, domāju, ka tas ir labs rādītājs uz matu stāvokli :) kondicionieri esmu pārstājusi likt, jo vienkārši nevajag, pietiek ar masku reizi nedēļā :)
19.04.2013 14:25 |

Reitings 4
Reģ: 23.12.2013
http://feinimati.blogspot.com/2013/11/citrons-burkanu-sula.html

viegli pagatavojama dabīgā maska matu augšanas veicināšanai :)
05.01.2014 21:44 |

Reitings 776
Reģ: 24.03.2011
Pievienojos pulciņam :D

Man ir blondi balināti aplūzuši mati visdažādākajos garumos, un vēlos, turpinot balinot saknes, izaudzināt garus.

* katru reizi maska
* beigtajos galos, liels daudzums biosilk matu zīds
* nežāvēju matus ar fēnu
* pannu tikai uz svētkiem ar vājāko karstumu
* dzeru katru dienu zivju eļļu
* plānots iegādāties Pipariņu (SIBERIKA) vai placentas ampulas (Eiro aptieka), vai pat abus. Ļoti uzlabojot matu augšanu. Patīk, ka nav jāstaigā pusstundu ar maisiņu galvā pa māju, var tikai ieziest galvas ādā pēc matu mazgāšanas un skatīties kā mati aug :)

Pēc nakamās sakņu krāsošanas uzņemšu garumu un laiku :D Neko nelietojot, izaug 1 cm mēnesī. Nost galiņus griezīsu tikai, kad būs pieklājīgā garumā izauguši, lai nevar tā manīt.
07.01.2014 16:09 |

Reitings 776
Reģ: 24.03.2011
Un kamēr aug, matos Stellina clip in, lai ir smuki :)
07.01.2014 16:13 |

Reitings 274
Reģ: 29.01.2009
Man parasti apgriež 1-2 cm, un apmēram reizi 2 vai 3 mēn. Un matus diezgan labi sanāca ataudzēt. Šķiet, ka jo biežāk griežu, jo ātrāk aug. :)
07.01.2014 16:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!