Tava pieredze ar beauty produktiem

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
Meklēju šādus produktus, lai cīnītos ar savām klapatiņām. Padalieties ar visforšākajiem produktiem, kas darbojas priekš jums (un kur var nopirkt), šādos jautājumos:

1. Kā lai sašaurina poras (deguna)? Ir līdzekļi, kas attīra,bet kā tās samazināt, lai nav skriešana pret vēju.

2. Labu līdzekli skropstu tušas noņemšanai - bez spirta.
(Tuša vienkārši nevēlas no manis atkāpties. Citas meitenes acis var nomazgāt tikai ar ūdeni, bet es pat ar pūlēšanos pārvēršos par pandu - tuša nav ūdensnoturīga)

3. Kāda ir TAVA mīļākā skropstu tuša? Pēc tušas noņemšanas mitrini skropstas? (eļļiņām utt.)

4. Foršākais līdzeklis cīņai ar celulītu (man gan tas nav īpaši izteikts, bet gribētos gludāku pakaļu)

5. Ar ko mazgāt vai tīrīt seju, lai nemestos pumpas un āda būtu tīra/svaiga (putas, toniki, želejas)?

6. Kāda ir lietojusi DZINTARS šampūnus? Ir doma nopirkt šampūnu taukainiem matiem un balzāmu sausiem galiņiem - būs kāds efekts?
--> Cik daudz vispār kondicionieris/balzāms jāliek matos (galiņos vai pa visu galvu - mūlsina tie mazie izmēri).
22.02.2013 17:47 |

Reitings 1300
Reģ: 07.10.2012
Un tīri interesanti, kas tad būs, ja neilgi pēc 20 sāk lietot h-skābi? Bet ar redzamām grumbām uz pieres, kas neizlīdzinās, pierei atslābstot
12.03.2013 19:38 |

Reitings 537
Reģ: 02.11.2012
Vislabaakais ko esmu atklaajusi poraam u melnajiem punktiem ir katru vakaru noskrubeet seju ar pastaisiitu skrubi no bruunaa cukura un medus. Peec tam toniks ar AHA,peec tam kreems bez parabeeniem un citaam kjimikaalijaam.
12.03.2013 19:44 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
smukadiida, un kas tas notiks peec gadiem? Pastaasti mums ar! Tad jau tiem cilveekiem, kuriem nav hialuronskaabes truukums aadaa, bet taa ir pietiekamaa daudzumaa, ar gadiem grumbas buus vienkaarshi pakaljaa lielas :D tad visiem normaalas, veseliigas aadas iipashniekiem neviens kreems vairs neliidzees..
12.03.2013 21:13 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
1. Nevar samazināt -tas ir ģenētiski ieprogrammēts! Vienīgi var pastaipīt ja krājas komedoni. Bet nu es pēc maskām agrāk liku olas baltumu - tas it kā savelk nedaudz vizuāli vismaz! Parasti kad ar māla masku visi melnie punkti iztīrās, tad tas baltums savelk un sajūta, ka poras aizveras ciet! :D

2. Loreal divfāžu noņēmēju - ideāls, lietojam visa ģimene jau daudzus gadus!

3. Uz nakti vienu brīdi kādu pusgadu liku DNC skropstu eļļiņu - uzauga biezākas uzacis un skropstas garākas!

4. Masāža ar spec rīku un kadu sildošo eļļu (jebkura bāzes + kanēļa vai čili ēteriskā eļļa), kontrastdušas - vsp tonizē visu ķermeni.

5. tas jau gaužām individuāli! Bet man topā ir Bioderma micelārais ūdens un zaļās sērijas mazgāšanas želeja! Vēl labs ir Biodermas sejas krēms ar cinku. Avene termālais ūdens arī lutina ādu. Starp citu šodien bibliotēkā izlasīju medicīnas ārzemju žurnālā apjomīgu pētījumu par to Avene ūdeni un viņš tiešām dod rezultātus, ne tikai sajūtu līmenī, bet arī šūnu līmenī! Biju patīkami pārsteigta par pētījuma rezultatiem! Man patīk!
12.03.2013 21:24 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
atbildesu tos jautajumus, kurus varu:
3. loreal collagen
4. neticu kremiem pret celulitu.ja reiz viss butu tik vienkarsi,ka uzsmere un viss, tad nevienam vins nebutu!
5. deretu aiziet pie dermatologa vai vismaz noskaidrot celoni pumpam , piemeram, varbut tas ir no hormoniem, tad labak ir lietot iekskigi kadus preparatus, nevis zieket ko beztolka vieta.
6. esmu lietojusi dzintars sampunu tiesi taukainiem matiem. nu lets sampuns un viss. nekads wow efekts nav(ja salidzina ar manu wella pro series, pec kura mati paliek miksti, zidaini un viegli kemejami).
12.03.2013 21:42 |

Reitings 196
Reģ: 19.07.2009
1. Salicilskābes spirta šķīdums 2% ! Iesaku!
2. Rival De Loop Clean & Care Eye Makeup Remover Waterproof.
3. Maybelline Stilleto & Maybelline Colossal.Lieku ricineļļu tikai tad kad viņas sāk krist ārā!
4. Samazināt Piena produktu daudzumu uzturā! Medus masāža + dzert daudz ūdens.
5. Avene mazgājamais gēls+ salicilskābe+krēms. 1x mēnesī kosmetologs, un dzeru Nīma tabletes priekš ādas.
6. Jā, un mati pēc viņa bija kā pakulas! (Man arī ir sausi mati) Lieku masku/kondc. sākot no ausīm uz leju- uzskatu, ka tikai tad ja maska/kondc. ir ar dabiskām sastāvdaļām tikai tad var likt matos visā garumā!
13.03.2013 18:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits