Vienreiz , kad man bija 15.gadi saskāros Kolonna vienā ar dīvainu attieksmi.
Mamma bija iedevusi naudu, lai kārtigi noskatos tolaik sev smaržas, uzsvars uz " kārtīgi"
Pagāja ,kādas 40min ,kamēr tur bizenēju, lai atrastu, jo neviena konsultante nenāca man klāt, gāja pie dāmam ar biezu naudas maku , konsultēt.
Un tad man viena skraidīja pakaļ, vislaik uz rokām skatījas, šķībi, atceros, dēļ tās attieksmes, kad vislaik man sekoja un skatījas un pētīja , lai kaut ko nepaņemu, man vairs nav nekāda respekta pret konsultantiem.
Nesen t/c Spice - Kolonnā , vēlējos atrast Roche krēmu, vai ko tamlīdzīgu dabīgu, 3 reizes man biznenēja apkārt un teica, ka tomēr palīdzēs.
Skatījos tīri intereses pēc Channel krēmus, un man pienācas ceturto reizi konsultante un teica: " šie jums noteikti nederēs, tie ir pēc +40 ". Neko viņai neteicu, bet redz manliekas paskatīties un palasīt vairs ar nevaru. Tad sāka man stāstīt par vienu mirdzumkrēmu. Nāca, ahha, jaa, skaisti, padomāšu.
Mammai atkal, kā viņai smērēja smadzenes, jo mana mamma ir cilvēks, kas labi nopelna , bet nemāk būt ar savu mugurkaulu un viedokli, viņu veikala var viegli apkāst ar tekstu : " šis jums tiešam labi izskatās ". Atceros vienreiz , ka Kolonnā , viņa vēlējas tikai lūpkrāsu, pēc tam smērēja iekša Acu zīmuli no Lancome, izskatijas, ka viņa varētu iet uz Halovīnu karnevālu, pateicu savas domas, un konsultante man atteica: " Ko tās jaunas meitenes vispar saprot, drošvien man skaužot " es vienkārši nevarēju novaldīt savus smieklus :D. cik tālu cilvēks ir gatavs smēret un citu apvainot, tas ir neizmērojami :D