Es atkal nesaprotu, kāpēc te visas uzskata, ka būt vientuļajai mātei ir pasaules gals. Es gan domāju, ka, ja autore vēlas bērnu, bet kaut kādu iemseslu dēļ nespoēj nodibināt nopietnas attiecības ar brīvu vīrieti, tad viņai vajag izmantot šo situāciju, jo cita var vairs nepienākt. Nu, un vienalga, vai tas tētis būs brīvdienu tētis vai nebūs vispār - bērni pārsteidzoši labi pielāgojas, daudz labāk nekā pieaugušie. Protams, tas nav ideāls ģimenes modelis, bet tas tomēr arī ir ģimenes modelis.
Runājot par vīrieti, tā ir viņa paša darīšana, kā viņš dzīvo savas divas dzīves. Bez tam, smieklīgi klausīties par nabaga sievu - kur teikts, ka viņa ir svētā šajā situācijā? Lūk, tipiski sabiedrības stereotipi - ja vecis iet pa kreisi, tad vainīga ir mīļākā. Vecis ir vecis, bet viņa sieva ir nabaga jaukā sieviete, pret kuru izturas cietsirdīgi. Nevajag izdarīt liekus secinājumus, nezinot visus faktus.
Principā, man nav skaidrs tas cepiens par svešām dzīvēm. Jums labāk paliek no tā, ka te kādu aizskarat? Laikam jā, bet ne man par to spriest. Katrā ziņā man nenokritīs gabals ne no tā, ka autore piedzemdēs bērnu, ne no tā, ka viņas vecis viņu pametīs (kas vēl arī nav akmenī cirsts).