Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sapņi over and over again

Reitings 1592
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!

Sapņi ir mūsu zemapziņas balss, tas kā būtu skaidrs. Bet mana zemapziņa laikam ir pārņemta ar vienu konkrētu tēlu.

Ir kāds vīriešu kārtas pārstāvis, kurš labu laiku man ļoti patika. Bija viens periods, kad likās, ka esmu no viņa atbrīvojusies (mēs nebijām kopā, bet gan vnk esam un bijām darba kolēģi, arī draugi, tādēļ nevēlējos neko maisīt ar savām jūtām). Tātad kļuva pavisam viegli, domāju, ka jau esmu pāri šai spēcīgajai patikai pret viņu, taču katru nakti brutāli apmēram mēnesi pēc kārtas redzēju viņu sapņos. Visu laiku, visu laiku.

Tad izveidojās situācija, kad man šis cilvēks atkal pa jaunu iekrita sirdī un prātā un manas apziņas domas bija pārņemtas ar viņu - sapņi beidzās.

Nu jau ir pagājis kāds pus gads, visu laiku šis cilvēks man nīkst sirdī, taču nu man atkal ir pienācis periods, kad galvu ir pārņēmušas pilnīgi absolūti citas domas, par šo cilvēku domāju arvien mazāk, TAČU jau atkal ieslēdzas mana zemapziņa. Un nu jau kādu 7.nakti pēc kārtas sapņoju par viņu un visi šie sapņi ietver pieskaršanos. Tātad pēdējā laikā visos sapņos mēs sadodamies rokās, apskaujamies, viņš man ir ļoti tuvu un pilnīgi vienmēr pieskaras un tās sajūtas sapņos vienmēr ir ļoti maigas, ar mīlestību.

Tulkoju vienā ārzemju sapņu tulkā, kurš man liekas visprecīzākais, vismaz tā līdz šim bijis un visas šīs pieskaršanās nozīmē lielu pieķeršanos, mīlestību, tuvību ar šo cilvēku.

OK, tikai, kādēļ tas notiek tad, kad es vismazāk par viņu domāju? it kā jau loģiski spriežot, ir tā, ka ja es par viņu nedomāju, tad vnk tās izjūtas un sajūtas nekur jau nepaliek, tās vnk tiek noliktas zemākos smadzeņu plauktos un tiek celtas ārā pa nakti.
Bet vnk jau es vēlētos atbrīvoties atkal no šīm jūtām, jo nu jau esmu pietiekami izdzīvojusi to visu, taču mana zemapziņa to nepieļauj un tas ir patiešām savādi, ka tā man grib visu laiku ko pavēstīt ar šīm atkārtotajām darbībām sapņos.

Kādi jūsu komentāri? Nav jau nekāda lielā problēma, vnk interesanti, kur slēpjas tas vēstījums, kuru es varbūt nesaskatu? vai arī kādai ir bijis līdzīgi?

Enjoy Friday!
22.02.2013 11:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits