Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Attiecību pārdomas.

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Labvakar tām kas vēl negul. Es šovakar apdomājos un sapratu to ka es dzīvoju savu dzīvi priekš sava vīrieša. Lecu pa galvu pa kaklu mājās, lai būtu pirmā sakoptu sevi pirms vinš atnāk. Citreiz ir bijis tā ka pasaka ka ir aiznemts un ir dusma ka neatbrauca. Iemesls kāpēc tā daru, jo gribās man laiku pavadīt ar vinu kopā un gribās pirms vina atbraukšanas ieiet dušā- man tas ir loti svarīgi jo no rīta man dušā ieiet nesanāk. Varu jau arī iet dušā kad vinš ir pie manis bet nu tad vinš pukojās.
Man gribās loti izmainīt to lekšanu mājās, zvanīšanos vinjam , esmu jau to mēginājusi darīt, bet tas viss ir bijis loti īslaicīgi. Ja vinam nezvanu, palieku vēsāka vinš sadusmojās un saka ka esmu izmainījusies. Vienvārdsakot sākas strīds.
Ar ko lai sāk , lai vīrietiem izmainītu priekšstatu par sevi, ka ar vinu ir labi un bez vina man arī ir labi.
Man sāk likties ka es vinam sāku apnikt , ja uzlieku ignore- tad kā jau minēju sākās strīdi.
Man gribās tā lai vinš kamēr nav man blakus palauza galvu ko es šobrīd daru, varbūt padarīt mazliet grieizsirdīgu un sajust ka var mani zaudēt . Gribu būt mīla, jauka un tajā pasā laikā gribu kā saka fire on his bumb :)
22.02.2013 03:04 |

10 gadi
Reitings 3244
Reģ: 18.12.2012
Man vienā brīdī bija ļoti līdzīga situācija, arī par to nezvanīšanu un šķietamu kļūšanu vēsākai (jo vienkārši centos tik ļoti negribēt zvanīt :D ). Mūsu attiecībās gan tas bija abpusēji - abi visu ļoti pakārtojām viens otram, līdz brīdim, kad man šķita, ka tā mūžīgā kopā būšana novedīs tikai pie apnikuma.

Nezinu, kādas pašā saknē ir jūsu attiecības, bet mēs viens otram bijām kā gaiss, līdz ar to tā atraušanās, sava brīvā laika ieviešana, notika ļoti, ļoti pakāpeniski. Dzīvē vienkārši ieviesām nodarbes viens otram. Es atradu hobiju, viņš citu darbu, es satiku sen nesatiktus cilvēkus, kuri dod man iespēju iziet pasēdēt bez viņa, savukārt viņš - iemācījās atrast lietas sava brīvā laika aizpildīšanai. Joprojām viens otru dikti, dikti mīlam, cenšamies būt kopā pēc iespējas vairāk, tomēr paliek arī katram nedaudz savas brīvības, kad radīt to mazo greizsirdības dzirksti, satikšanās prieku.

Varbūt arī šajā gadījumā - iesākumā atrodi kādu hobiju, kaut iespēju vienkārši pabūt ar sevi - skriešana, kādas izstādes, kas viņam varētu neinteresēt, iepirkšanās... Ja vīrietis par to apvainojas, tad gan tev ar viņu jārunā, jo katram jau ir vajadzīgs tomēr tas laiks sev! Veiksmīgām attiecībām ir nepieciešama katras personības pašizaugsme, ko pilnvērtīgi var sniegt laiks vienatnē.
22.02.2013 06:56 |

Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
Ar iepriekšējo draugu bija līdzīgi.
Vienmēr rakstīju pirmā, zvanīju, ja gribēju, lai parunājas ar mani, centos pielāgoties viņa ritmam, sagaidīt/pavadīt uz/no darba, vienmēr būt priekšzīmīga....Un attiecības beidzās, mazā pasaulīte sagruva.

Tagad ļoti pamazām veidojas attiecības, kur visas šīs lietas ir balansā, un ir daudz savādākas sajūtas. Zinu, ka esmu svarīga otram cilvēkam un nav nepieciešama mūžīgā pakārtošanās. Šobrīd ir sajūta, ka veidojas pilnvērtīgas, uz abpusēju cieņu balstītas attiecības. Ir tik jauki, kad man uzraksta pirmajai, kad ieklausās manās vēlmēs un kad pakārtojas man. Pretī sniedzu to pašu, bet kad jūtu, ka ir tāda pati atdeve, sajūtas ir daudz daudz labākas. :)
22.02.2013 07:09 |

Reitings 176
Reģ: 23.05.2011
Īstenībā ir jābūt ļoti stipram cilvēkam ar stingru raksturu, lai kaut ko mainītu, sevišķi ja jāpretojas ne tikai savam "es", bet arī otra cilvēka protesiem. Citam cilvēkam jau padomus vispār dot ir neprāts, jo neko jau mēs patiesībā nezinam, bet man jau liekas, ka Tu rīkojies pareizi mēģinot mazliet diestancēties :) Un tā kašķa meklēšana no Tava drauga puses man liekas ir kā pie zobārsta, kad sāc labot zobu - procesa laikā nepatīkami, bet rezultāts ir to vērts. Draugs pakašķēsies, bet pieradīs un abi būsiet ieguvēji :) Kaut kādu laiku atpakaļ arī Cosmopoliten bija tas raxts par tādu kā gumijas efektu. Tas ir tā, ka pāris atrodas abi it kā apvilkti ar gumiju - kad viens attālinās, otrs raujas klāt. Tur bija padoms meitenēm - ja vēlamies, lai puiši ir mums tuvāki, vajagot mazliet attālināties :)
22.02.2013 20:08 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Pirmkārt, jau tu lec no viena grāvja otrā. ne viens, ne otrs variants nav labs.
un, jā meitenes nelasiet tos žurnālus, tur bieži vien ir tāādas muļķības sarakstītas kā priekš 14gadniecēm.
nevajag ne skriet pakaļ un dancot pakaļ,ne arī pilnīgi ignorēt un tēlot nezin kādu vēso meiteni. vajag atrast to vidusceļu. nevajg visu laiku rakstīt pirmajai., reizēm vajag pagaidīt, kad viņš tev uzraksta, jo puiši reizēm pierod pie tā, ka mēs tikai rakstam un zvanam. ja kas aizbildinos kaut ar to, ka nebija laika vai gulēji.
un, ja puisis pasaka savlaicīgi, ka ir aizņemts un ar ko, tev nav iemesla būt dusmīgai. katram reizēm var būt savas darīšanas. tajā laikā tev arī ir jāatrod, ko tu pati darīsi.
25.02.2013 14:36 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits