Man vienā brīdī bija ļoti līdzīga situācija, arī par to nezvanīšanu un šķietamu kļūšanu vēsākai (jo vienkārši centos tik ļoti negribēt zvanīt :D ). Mūsu attiecībās gan tas bija abpusēji - abi visu ļoti pakārtojām viens otram, līdz brīdim, kad man šķita, ka tā mūžīgā kopā būšana novedīs tikai pie apnikuma.
Nezinu, kādas pašā saknē ir jūsu attiecības, bet mēs viens otram bijām kā gaiss, līdz ar to tā atraušanās, sava brīvā laika ieviešana, notika ļoti, ļoti pakāpeniski. Dzīvē vienkārši ieviesām nodarbes viens otram. Es atradu hobiju, viņš citu darbu, es satiku sen nesatiktus cilvēkus, kuri dod man iespēju iziet pasēdēt bez viņa, savukārt viņš - iemācījās atrast lietas sava brīvā laika aizpildīšanai. Joprojām viens otru dikti, dikti mīlam, cenšamies būt kopā pēc iespējas vairāk, tomēr paliek arī katram nedaudz savas brīvības, kad radīt to mazo greizsirdības dzirksti, satikšanās prieku.
Varbūt arī šajā gadījumā - iesākumā atrodi kādu hobiju, kaut iespēju vienkārši pabūt ar sevi - skriešana, kādas izstādes, kas viņam varētu neinteresēt, iepirkšanās... Ja vīrietis par to apvainojas, tad gan tev ar viņu jārunā, jo katram jau ir vajadzīgs tomēr tas laiks sev! Veiksmīgām attiecībām ir nepieciešama katras personības pašizaugsme, ko pilnvērtīgi var sniegt laiks vienatnē.