Ja gribi, lai par šādu pakalpojumu kāda tev maksātu, Tev vēl daaaaaudz jātrenējas. Visās bildēs uzreiz ir redzams, ka tas ir fotošops, turklāt, piedod, bet diezgan neprasmīgs. Pirmajā bildē dažas vietas miglainas, šur tur peldkostīmam punktiņi tādi mistiski lielāki, izplūdušāki un arī akmeņi pie pleca tādi deformēti... Otrā bilde laikam tev ir sanākusi visnormālākā, bet nu tā sejas krāsa apstrādātajās zonās izskatās sliktāk nekā pirms tam. Trešā bilde vispār zem katras kritikas.
Piedod, ka es tik skarbi, es vienkārši nesaprotu, kā par ko tādu var prasīt naudu?
Un es te tā runāju, jo zinu un pati pieprotu šo lietu. Jāatzīst gan, ka neesmu mēģinājusi noslēpt tauciņus, jo nu nesaskatu tam jēgu, ja vien neesi modele un tavai bildei nav jābūt uz nākamā Vogue vāka. Bet varbūt vēlāk varu ielikt kādu bildi, lai parādītu, kā man pašai sanāk.
Vienkārši patrenējies vēl tā kārtīgi, paskaties profesionālas fotogrāfu bildes, lai saprastu, uz ko tiekties. ;)
Un retušēt pumpas tieši fotošopā vispār nav nekāda māksla - to varu iemācīt jebkuram cilvēkam, arī pilnīgam pamuļķim. :D