Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jautājums par tonālo un Colorama

Reitings 132
Reģ: 21.02.2013
Sveikas!

Lietoju tonālu krēmu Fit Me, bet tieši T zonā redzami tā saucamie tonālā krēma '''puteklīši''. Varbūt tādēļ, ka tajā vietā āda ir sausāka? Kaut gan pirms uzklāšanas lietoju gan mitrinošo krēmu, gan bāzi. Ieteikumi kā šajā vietā izklāt līdzenāk, lai nebūtu āda sausa?

Otrkārt, lietojot Colorama nagulakas un tām nožūstot, tās ir nenoturīgas - varu novilkt no naga kā gumiju. Pirms lietošanas uzklāju uz naga kādu stiprinošo gelu ar kalciju un pār nagu laku spīdumu. Vai daru ko nepareizi un tas būtu iemesls lakas lobīšanās?

Paldies :)
21.02.2013 22:31 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Man ar Colorama tāpat.
Bet tas man šķiet labāk, kā drūpoša no galiem. Novelku nost kā gumiju un uzkrāsoju attiecīgo nagu vēlreiz.
21.02.2013 22:34 |

Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
Viens varētu būt tas, ka apakškārta nav pilnībā izžuvusi un tad ir uzklāta jau nākošā kārta
Vēl var būt, ka bāze vnk nav tam domāta.. jo piemēram, ir Avonā vienam stirpinoša nagu laka, kuru uzklāj, un pēc tam vnk noņem kā gumiju.
Varbūt taviem nagiem nepiemērota nagu laka?

Jo, man colorama ļoti labi turās. Klāju 2x, plānā kārtā un pēc tam vēl caurspīgīgo pa virsu :)
21.02.2013 22:35 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits