1) Vai pašdarbojoties jums ir sanācis uztaisīt šādas džinsenes? Kāda ir panākumu atslēga, lai šādi sanāktu? :D Kādreiz esmu taisījusi plēstos džinsus, bet man viņiem nebija tik daudz un feini tie baltie diegi, nu principā ne tuvu nesanāca kā bildēs :D No kā atkarīgs tas, ka būs tie diegi?
2) Cik pie šuvējas apmēram varētu izmaksāt džinsu saīsināšana un galus sašaurināt + rāvējslēdzēju ielikt pie potītēm ? Domāju, vai izdevīgāk nav pirkt jaunas džinsu bikses, nevis tās pašas vecās uzlabot :D
Ja galus pa 3ls atšuj, tad par sašaurināšanu varētu paprasīt vēl kādus 3ls un par rāvējslēdzēju arī kādus 3 ls, kopumā 10 ls šāds prieks varētu izmaksāt :D Nezinu vai pareizi rēķināju, bet nu aptuvenā summa skaidra :D
Nu es esmu atradusi šo video, it kā jau sanāk viss smuki http://www.youtube.com/watch?v=zh_IHGldu5A , bet nu varbūt es esmu tizla un nekas nesanāks :D Es arī jaunībā vienkārši ar šķērēm un smilšpapīru, nuuuu diezgan tālu sanāca no vēlamā rezultāta :D
Esmu jaunībā gan griezusi, gan plēsusi, berzējusi ar smilšpapīru un vēl nez ko :D
Bet jau nopirktajām, gatavajām plēstajām džinsām , kā bildēs, ar tiem diegiem, tie diegi vienmēr saplīsa un palika tikai caurums ar diegu skrandām.
Man jau nevajag šādu rezultātu , tur jau man liekas tik šķēres/asmens ir pielietots :D
Nuu, pirmajā bildē neizskatās biezi džinsi, manējās džinsenes ir starp pirmajām un otrajām, nu biezuma ziņā, cerams, ka tur kaut kas smuks var sanākt :D
Vo, vo tut kur ir tie diegi, pec paris reizem velas masinaa bus caurumi.. es tadas dzinsenes nopirku, un vienreiz, kad vilju kajaas, bleg, paravu tos diegus ar kaaju un palika tizli caurumi..
Ta ka sads drisku variants ir iislaiciigs...
Nu ar nazi es saprotu kā var noberzt, bet ar asmeni jau mazliet pagrūtāk :D Bet nu tehnoloģija jau man skaidra, vismaz tajā video bija feini parādīts :)
Nu man arī kādreiz bija veikalā pirktie džinsi un tiem ļoti ilgi turējās diegi (ceļos protams caurumi, bet pārējās vietās diegi turējās godam), bet nu tās bikses toreiz bija dārgas, varbūt tur kvalitāte nostrādāja :D
Bet nu tāpat labāk uzlabot savējās, kuras nevelku uz kaut vai pāris reizēm :)