Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Merces.

 
Reitings 125
Reģ: 17.01.2012
Iesakiet viss vienkarsakas merces,
ko likt klat kartupeliem,makaroniem?
21.02.2013 13:57 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Maltās gaļas mērce, sēņu mērce, vienkārši kāda pikantā čili mērcīte ... Visasmērces šķiet vienkāršas. :D
21.02.2013 14:00 |
 
Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Parasta miltu mērce, boloņas mērce.
21.02.2013 14:01 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
boloņas mērce ir ideāla, bet tā, šķiet, vislabāk iet klāt makaroniem, kartupeļiem noteikti nē
21.02.2013 14:02 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
parasta miltu mērce - mani tiešām interesē kā šādu taisa! sviests + milti + piens un tiešām sanāk ok? Nekad neesmu mēģinājusi ..
21.02.2013 14:04 |
 
Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Vakar izmēģināju Ķīniešu vistu, ko speciāli vairāk kā mērci taisīju. (Draugos pa dienu recepte klejoja).
Vistas filejas gabaliņus apviļā kartupeļu cietē (sanāks brūnīgāka, saturīgāka, neatdos visu savu sulīgumu), izcep eļļā, klāt izcep arī tomātus bez miziņas (ņēmu konservētos, jo tiem viegli nolobīt), konservētos ananasus, pierīvē ķiploku. Pielēju nedaudz vēl klāt to suliņu no kons. tomātiem, adžiku, nedaudz sojas mērci.
Maucām ar kartupeļiem, bet vairāk jau laikam rīsiem/makaroniem piestāvētu. Bet tāpat - ņamma. Vēl labi klāt laikam paprika ietu :)
21.02.2013 14:05 |
 
10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
Krējums ar zaļumiem. :D
21.02.2013 14:06 |
 
Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
spotlight - es miltu mērci taisu tā - parasti uz pannas uzspiežu ar ķiploku spiedi un apcepu ķiplokus, pirms tam uz pannas eļļa vai sviests jau uzlikts, tad uzberu miltus un mazliet apbrūninu, tad leju ūdeni vai pienu, vai abus kopā, lieku klāt garšvielas un skatos vai vajag plānāku vai biezāku, vai vēl kaut ko garšai.
21.02.2013 14:08 |
 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Burkānu mērcīte, parasta mērcīte ar žāvētu gaļu, lečo.

spotlight, jā, tā ir visparastākā mērcīte, kura ir ļoti garda, vienkārša un tāds lētais variants, lai nav pliki kartupeļi jāēd, vēl var pielikt krējumu un/vai majonēzi, garšvielas.
21.02.2013 14:09 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Siera mērce, gulašs, Bolonjas mērce, maltās gaļas mērce, sēņu mērce, krējuma mērce, sīpolu sitenis...
21.02.2013 14:10 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
o, būs jāizmēģina! :) paldies
21.02.2013 14:11 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits