Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Keratīns matiem mājas apstākļos

Reitings 25
Reģ: 29.01.2009
Vai kāda ir mēģinājusi šo? Nekur nevaru atrast atsauksmes.
http://www.shopbeauty.lv/index.php?module=1&category=857&product=5361&akcija
Mani mati ir traki sabojāti, tagad esmu apņēmusies ataudzēt, bet līdz tam jāpacieš salmi.
Prātoju, vai keratīns tiešām palīdz, t.i. uzlabo matu izskatu, vai arī beigās sabojā vēl vairāk?
Ik pa laikam izdomāju, ko izdarīt ar matiem, bet pēc tam nožēloju :D
21.02.2013 11:50 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ja mati ir palikuši kā salmi un saķēlušies, tad jāgriež nost, jo tas sašķēlums ir ar tendenci kāpt uz augšu. Beigās būsi novilkusi garumā un iebraukusi lielākās auzās.
Keratīna ielikšana nav matu atveseļošanas procedūra. Tā ir iztaisnošanas un tāpat nav garantēta tavu matu reakcija.
21.02.2013 11:53 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Nu mani mati izskatījās vienkārši tizli, kad tas keratīns gāja ārā(khm, man tas notika jau pēc 1.5 nedēļas?! Pie tam neliku mājās, bet salonā), beigās tiiiik ļoti ilgojos pēc savām čirkām, kas iepriekš likās drausmīgas.
21.02.2013 11:59 |

Reitings 25
Reģ: 29.01.2009
Labi, pārliecinājāt :)
Laikam tiešām vienīga terapija būtu pakāpensika matu apgriešana, līdz ataug. Vienīgi tuvinieki, īpaši draugs un mamma, man ir aizlieguši tagad griezt vispār, visi grib, lai ataug dabīgie. Es jau arī gribu, tikai šobrīd esmu par kvalitāti, nevis kvantitāti (labāk mati īsāki, bet veselīgāki). Bet to ir grūti ieskaidrot pēc visām manām lieliskajām idejām, ko esmu matiem nodarījusi :D
21.02.2013 12:09 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits