Kā Uzresnēt.?

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Es te tik lasu,ka visas meitenes tik notievē un grib nomest kg. Bet man atkal ir problēma ar to,ka es pēdējā laikā ļoti krītos svarā. Sveru nieka 44kg un drīz izskatīšos pēc anoreksiķes. Vienmēr esmu bijusi tieva,bet tagad es esmu pārāk tieva. Man pat kādreizējie apaļie vaigi ir normāli iekritušies un tāda sajūta,ka manas formīgās krūtīs arī sāk pazust. Tā tad varbūt te ir kāda,kura ir kādreiz mēģinājusi tā teikt-uzresnēt. Kā tas ir iespējams,zinu ka tas aizņem ilgāku laiku pat nekā tievešana. Cik kūkas dienā man vajadzētu apēst lai vismaz tiktu atpakaļ pie 50kg,ja ne pat vairak? Varbūt kādai ir kādi ieteikumi no pieredzes. :)
21.02.2013 10:34 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Džinnija kā ar miegu un izgulēšanos? Kad sāku strādāt darbā kur drausmīgās stundas un pa naktīm arī jāstrādā, nokritos diezgan. Reizēm atnāk 2kg , pēc kādām dienām atkal nokrituši.
21.02.2013 16:07 |

10 gadi
Reitings 406
Reģ: 02.01.2013
Džinnija, ja drīkst jautāt, tad kāds ir tavs augums pie 44kg? cik esi gara?
21.02.2013 16:10 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Džinnija Kad es svēru ļoti maz,tad sāku ar to,ka ēdu normāli kā minimums 3x dienā kārtīgas porcijas ar sabalansētu pārtiku. Brokastis toreiz kļuva(un joprojām ir)svarīga ēdienreize,ļoti reti,kad izlaižu. Bet man laikam arī gadijums bija nedaudz savādāks,jo kunģī nekas vairāk par tēju un vienu maizi dienā man īsti nelīda vairs. Varu vēl pieminēt,ka toreiz biju šausmīgā stresā un gāju cauri vienam no smagākajiem pārdzīvojumiem,kas man līdz šim ir bijuši. Iespējams vajag sākt mierīgāk dzīvot :)
21.02.2013 16:12 |

Reitings 400
Reģ: 29.01.2009
Ātri kristies svarā nav normāli un tiešām jāaizdomājas par veselības problēmām. Te jau nosauktas vairākas. Gribas pievienot anēmiju vai jaunus ļaundabīgus veidojumu (tfu-tfu-tfu) iespējamību
21.02.2013 22:01 |

Reitings 97
Reģ: 27.10.2012
Jāēd pilnvērtīgs un veselīgs uzturs,pamazām pieliekot klāt aizvien ar uzturvielām un taukiem bagātākus ēdienus. Ēd kārtīgas ēdienreizes 3x dienā. Uzturā lieto avokādo, jo tas ir īpaši pilns ar vitamīniem un ir trekns. Ja negaršo,piegriez pie salātiem,sajauc ar krējumu,garšu nejutīs.
21.02.2013 22:04 |

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Infinity -guļu kā parasti ,varbūt pat vēl labāk .nu respektīvi izgulos es labi un ilgi pa nakti.

Beatrise- esmu 168 gara un es zinu,ka man ir daudz par maz.

Nazic - jā nu tagad es dzivojos pa radiem un mani kārtīgi baro. šodien sveros un jau bija 45kg. tad jau iet uz labu varbūt . bet nu kad dzīvoju viena tad ir kā ir ar to ēšanu ,bet vienreiz dienā stabili kārtīgi paedu un brokastis arī cenšos ieturēt parasti. Protams gadās dienas kad nu galīgi aizmirstas par. ēšanu,bet tas ir ļoti reti ,jo es zinu,ka man japaed,jo citādi man reibs galva.bija man liels stress tad nokritos uz tiem 45kg tad itkā jau barojos,bet te atkal parādījās stresins lieks un atkal piefiksēju ka nokritos. tā jau cenšos mierīgi dzīvot un zinu ka maniem nerviem stress galīgi nav vēlams ,bet ko darīt ,ka dzīvē notiek tādas lietas,no kurām nevar izvairīties .

Aiziešu nākamnedēļ pie tā dietaloga un cerams iedos man labu ēdienkarti. Zinu,ka man arī kā veģetārietei nav pareizi sabalansēts tas uzturs.
Varbūt kāda var ieteikt kādu labu dietalogu vai uztura speciālistu Rīgā?
21.02.2013 22:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits