Kopumā pieredze varētu būt ap trīs gadiem. Nav sanācis iekrist, bet jāatzīst, ka ir priekšnosacījumi, kas čalim jāizpilda, lai viss būtu ok, citiem vārdiem, vīrietim ir jābūt izglītotam tai jomā, lai tiešām viss būtu ok .. un tas nebeidzas ar laikā izvilkšanu. Piemēram, ļoti vēlams aiziet pa mazam un nomazgāt pirms tam. Pirms atkārto, noteikti jāaiziet pa mazam un jānomazgā .. nedrīkst gaidīt līdz pēdējam brīdim .. kā arī daudz laicīgāk jākontrolē uzbudinājums, lai nebeigtu par ātru .. Bet nu ilgstošākajās attiecībās sieviete lietoja Nuvaring un abi bijām ļoti apmierināti. Kā jau te min, ārā beigšana var novest pie impotences .. un prezervatīvi vispār visu kaifu nogalina ..
Vispār stāvoklī palikšana nav nemaz tik vienkārša, kā var iedomāties .. es gan neiesaku piekopt pārtraukto, bet abiem vienoties par pieņemamu kontracepcijas metodi.
Ja godīgi, tad es apskaužu sievietes šai jomā .. sieviete mierīgi var nodoties sexa izbaudīšanai un tieši censties sasniegt O, savukārt vīrietis lielākoties domā, kā ātrāk nebeigt un tomēr apmierināt savu sievieti (vismaz es) .. bet nu zinu, ka ar gadiem tas izlīdzināsies .. pagaidām gan vēl vairāk sanāk domāt par sevis kontrolēšanu nekā par sexa izbaudīšanu .. bet nu jau ir krietni labāk kā bija gadus 5 atpakaļ :D