Что мне делать? (HELP!)

Reitings 2
Reģ: 20.02.2013
Привет! Извините, что пишу по-русски, просто по-латышски будет очень много ошибок. Я парень, мне 24 года и мне нужен ваш совет!

2.5 года назад я познакомился с самой прекрасной девушкой на Земле! Первые пол года отношений были просто как сказка. До нее я даже не думал, что возможны такие отношения, только с ней я понял, что такое ЛЮБОВЬ! Через год после знакомства мы стали жить вместе, сняли квартиру. Это было отличное время, потому что мы могли быть вместе каждый день и если расставались, то всего на несколько часов! Но видимо, счастье не дано навсегда... Из-за одного моего глупого поступка я попал в дурацкую ситуацию, в результате которой пострадал бизнес и я нажил кучу неприятностей. Мы переехали на новую квартиру, которая была хуже предыдущей. Я думал сделать там хороший ремонт, но начались проблемы...

Как-то я заметил, что все время хочу в туалет. Долго откладывал, но в январе прошлого года решил обследоваться и у меня нашли проблемы с почками. Чтобы вылечить, надо было довольно большие деньги тратить на лекарства, но врачи не давали гарантий. Я неделю думал, как поступить, и решил, что пока есть шанс вылечить - никому рассказывать не буду.

В общем хоть я и мужик, но такую проблему психика не выдержала. Я стал замыкаться в себе и выход нашел в компьютерных играх. Денег стало не хватать, занимал у родителей, предложил искать работу девушке. Вы только не подумайте что я эгоист, но я стал жить как зомби: дом-компьютер, дом-компьютер. Пока не разругались с лучшим другом он хоть как-то меня шевелил, а потом я совсем в компе засел.

Пробовал найти нормальную работу по специальности, но ничего не попадалось. В итоге я стал работать модератором в онлайн играх и даже иногда удавалось заработать на играх огромные деньги (рекорд 980 лат в месяц). Но из-за того, что я буквально сутками сидел в компе мы ругались с девушкой, часто дрались. Потом я извинялся, обещал, что это был *последний раз* и так далее… В общем вел себя как последнее говно. Я прекрасно понимал, что отношения совсем плохие, но я ее любил и до сих пор люблю. Надеялся, что все как-то само образуется. Она нашла другую квартиру (я об этом не знал) и переехала туда. Сказала, что мы расстаемся. На несколько дней она снова решила дать шанс, но был еще один скандал и она окончательно сказала все.

Сейчас я не знаю что мне делать! Я ее очень сильно люблю! Она лучшее, что было в моей жизни! Она говорит мне, что отношений больше не будет, но по голосу и душой я понимаю, что ей такое решение дается нелегко. Так что мне делать? Оставить ее в покое или бороться за нее. Может быть кто-то что-то может посоветовать? Спасибо огромное!!!
20.02.2013 22:42 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Nazīc - pirmais man bija šoka , otrais es sāku smieties, neko neatbildēju un katru reizi, kad viņš atkal nāk es vienmēr saku LABDIEN ļoti skaļi un skaidri HAHAH :D :D
bet nu neko, viņš tāds dīvains čalis, tāds kkāds nesaprotams, visām te līmējas klāt un tad atkal kko uzdirš - manliekas vai nu viņi dvīņi un viens labais otrs sliktais vai arī kkāda personības dubultošanās.
Bet ja man kāda vecene tā pateiktu tad gan es drošvien izdomātu kko atbildēt, uz mutes neesmu kritusi :D
21.02.2013 13:38 |

Reitings 342
Reģ: 21.08.2012
Tās, kuras raksta "nelasīšu krieviski" vai arī "nelasīšu principa pēc" ir smieklīgas un stulbas :D nu nelasiet un nelieniet te vispār, ja redzat, ka virsraksts nav latviešu valodā!
vasaras bērns, diezgan dīvaini salīdzināji, ka nebrauksi jau tu uz Krieviju un nerunāsi latviski! Protams, ka nesapratīs tevi tur neviens. :D Latvijā tomēr ir daudz vairāk krievu nekā Krievijā latviešu, tā ir bijis, ir un būs vienmēr! Ar to jau ir jāsamierinās ;)
21.02.2013 13:40 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Dīva, tas bija domāts tā, ka šeit Latvijā arī ir cilvēki, kuri vispar nevienu vārdu nezin krieviski, bet ienāk viens krievs un sāk bērt vārdus krieviski un vēl uzdirš , ka nesaprot. Tas ir tieši tas pats ''pa lielam'' kā aizbraukt uz Krieviju ieiet veikalā un sākt runāt latviski , vai vienalga aizbraukt uz Ķīnu un runāt latviski :D Protams, var sākt diskutēt pa to, ka krievi šeit daudz utt., bet princips kā tāds! es ceru Tu saprati, ko es ar to biju domājusi.
21.02.2013 13:52 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Dažām varbūt ir vērts apskatīt pasaules karti un papētīt cik lielu daļu zemeslodes aizņem Krievija, lai teiktu, ka angļu valoda vienīgā ir internacionāla. Neesmu bijusi nevienā valstī, kur nesatiktu kādu krievvalodīgo.
21.02.2013 14:07 |

Reitings 97
Reģ: 27.10.2012
Puisis te ar saviem sirdsdēstiem a jūs par kaut kādu valodu cepaties. Mīlestības valoda ir viena. Ja nevarat dot padomu, tad labāk pastāvēt klusu, nekā tukši spriedelēt. Puisim novēlu atrast sevi, padomāt un izvērtēt kas dzīvē vissvarīgākais un ko esi gatavs upurēt, lai sasniegtu mērķi.(t.i. draudzeni)
21.02.2013 14:16 |

Reitings 60
Reģ: 20.04.2011
Par valodu- ko jums tā valoda tā nodarījusi? Skaista valoda, kura labi skan. Tas, ka jūs savā dzīvē esat satikušas kādu krievu vai krievvalodīgo, kurš jums ir kko uzd**sis vai teicis, ka vot tagad runāsim tikai krieviski, nenozīmē, ka pilnīgi visi krievi un krievvalodīgie tādi ir. Vai tad starp latviešiem, angļiem un ķīniešiem nav tādu pašu pretīgu cilvēku?! Valoda kā tāda jums neko nav nodarījusi. Un tas princips "principa pēc nelasīšu, nerakstīšu, nerunāšu" ir vairāk kā stulbs, jo šajā situācijā jūs tikai zaudējat un ieriebjat pašas sev, un pēc tam vēl čīkstat, ka redz, kāpēc jūs neņem darbā. Un patiesībā, uzskatu, ka pareizi arī ir, jo mūsu valstī tas jau ir vēsturiski tā izveidojies un tā būs. Ar to jāsamierinās un jāmācās arī krievu valoda, ja ne citu labā, tad savas personības attīstības labā, lai neesat tik domāšanā aprobežotas attiecībā pret krievu valodu. Es, piemēram, lepojos, ka brīvi pārvaldu krievu valodu un uzskatu, ka man tas ir liels pluss un ieguvums. Un visām rējējām-iepūtiet man :D
21.02.2013 14:37 |

Reitings 60
A par tēmu- ko lai saka,puisis pats vainīgs, pats visu dēlī salaida. Ja būtu bijusi meitene tiiik svarīga, nebūtu savas problēmas turējis noslēpumā, tādējādi iebraucot vēl lielākās auzās. Pārim ir jārunā, jāizrunā problēmas. No tā, ka viens pēkšņi noslēdzas, labāk nepaliek nevienam. Es meitenes vietā arī būtu gājusi prom, ja redzētu, ka principā runāju un jautājumus uzdodu sienai.
21.02.2013 14:41 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Gribēju ieteikt pilnīgi to pašu, ko lietotājs "^^". Izrunāt, savest sevi kārtībā, mēģināt vēlreiz. Lai izdodas :)
P.S. Ko neviena nesatraucas par anglisko "help" virsrakstā? :D
21.02.2013 14:51 |

10 gadi
Reitings 2563
Es arī sākumā ieraudzīju virsrakstu krieviski un padomāju - WTF?? :D Bet tad sāku lasīt, puisis pieklājīgi atvainojies, ka rakstīs krieviski, un viss tā smuki uzrakstīts, ka es pat izlasīju visu. Un secināju, ka es saprotu krieviski! :D
Es arī uzskatu, ka latviešu valoda obligāti jāzina visiem Latvijā dzīvojošiem, bet šī nav tā diskusija, kur tas būtu jāapspriež! Ticu, ka puisis latviski saprot, vienkārši rakstīja kā viņam ērtāk.
Puisim ieteiktu savu mīlestību meitenei pierādīt ar darbiem nevis vārdiem, un tad jau viss būs ok. :)
21.02.2013 14:53 |

Reitings 60
P.S. Ko neviena nesatraucas par anglisko "help" virsrakstā?

Labs :D
21.02.2013 14:54 |

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
Kļūdās visi pa 1000x dzīvē kamēr ir iespēja,izmanto jebkuru iespēju izlabot..
21.02.2013 15:02 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Cilvekiem jabut piekapigakiem vienam pret otru un konkurentos jasaskata komandas biedrus, varbut tad valsti kaut kas mainisies!

Ļoti reāls Dominikas teikums!
Ja cilvēki mazāk ceptos un atbrīvotos no šīs mazās valsts kompleksa, bet patiešām izmantotu iespējas un vērstu situāciju savā labā, valsts iegūtu daudz vairāk, nekā, mūžīgi uztraucoties par šo valodas jautājumu.
21.02.2013 15:32 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Не понимаю, почему нельзя было сказать о своей болезни сразу. По-моему, если любишь кого-то, то доверяешь ему все-все-все. Меня бы очень оскорбил факт, что мой мужчина скрывает такую серьезную вещь
Потом, что значит - дрались? По-настоящему, или она на тебя кричала и лезла с кулаками. а ты держал ей руки и бил кулаком косяк над ее головой?
Ты почти сутки проводил за компьютером - а выходили ли вы вместе куда-то? Как часто ты давал ей понять, что она тебе нужна? Или ты все больше и больше замыкался в себе?

По-моему, вам надо немного времени отдохнуть друг от друга (а тебе еще и поискать приличную работу), а потом встретиться на нейтральной территории и поговорить.
21.02.2013 15:47 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Bet runājot par nacionalismu - dažreiz pat spilgtākie nacionālisti dvēselē ir normālie cilvēki.
Bija mums viens izsaukums uz lielo asiņošanu no rokas. Es esmu krieviete, runāju brīvi latviski (bet ar akcentu), un brigādes vadītāja bija tādi pati. Atbraucam, tur jaunie džeki, viens ar diezgan nesmuku rokas traumu. Sākam runāt (latviski), viņš sāka bļaut, ka nekad mūžam krivi nepieskārsies pie viņa miesas un skrien prom no mums. Draugs bija nedaudz adekvātāks, atveda viņu pie mums. Džeks nomierinājas, atļāva apstrādāt roku, piekrīta braukt uz slimnīcu (tājā paša laikā sākot visu, ko domā par krieviem Latvijā). Bet jau ceļa vidus sāka ar mums runāt krieviski, jokot un beigas teica, ka esam abas diezgan jaukas un ka krievi nemaz nav slikti cilvēki :)

Tā kā es jūsu vietā arī aizdomātos - varbūt, ja daļa būs laipnāka ar krieviem, krievi arī būs laipnāki ar jums un beigās runās arī jūsu valodā?
21.02.2013 15:59 |

Reitings 602
Reģ: 04.08.2012
Автор,твоя девушка делала правильно. Я думаю,ты просто должен заставить себя меняться на все 100 . Но если девушка для тебя очень дорога и вообще ты без нее не можешь жить - ты должен бороться за нее.
21.02.2013 17:31 |

Reitings 602
Reģ: 04.08.2012
Es esmu krieviete, runāju brīvi latviski (bet ar akcentu),
Es arī esmu tāda pati,un taisni nesaprotu,kāpēc krieviem ir jāpacieš tik negatīva attieksme...
21.02.2013 17:33 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
NEVIENS NESAKA, KA KRIEVI IR SLIKI CILVĒKI. VIENKĀRŠI, LAI AR LATVIEŠIEM RUNĀ LATVISKI, DZĪVOJOT JAU DAUDZUS GADUS LATVIJĀ!
21.02.2013 17:35 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Es, piemēram, ļoti novērtēju, ka krievs kaut vai ar akcentu un sliktu izloksni sasveicinās. Ir daudz jauku cilvēku jebkurā valstī. Un, protams, arī daudz kretīnu!
21.02.2013 17:38 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Piekrītu nirvānai.
21.02.2013 17:39 |

Reitings 357
Tas ir vājprāts šitā dalīt cilvēkus.
Ja negribi ,nelasi !!!! Neliec savu komentāru, dzīvē aizej pasaki cilvēkam ko tādu ne internetā!
Cilvēks atvainojās taču, ka rakstīs krievu valodā.
21.02.2013 17:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits