Что мне делать? (HELP!)

Reitings 2
Reģ: 20.02.2013
Привет! Извините, что пишу по-русски, просто по-латышски будет очень много ошибок. Я парень, мне 24 года и мне нужен ваш совет!

2.5 года назад я познакомился с самой прекрасной девушкой на Земле! Первые пол года отношений были просто как сказка. До нее я даже не думал, что возможны такие отношения, только с ней я понял, что такое ЛЮБОВЬ! Через год после знакомства мы стали жить вместе, сняли квартиру. Это было отличное время, потому что мы могли быть вместе каждый день и если расставались, то всего на несколько часов! Но видимо, счастье не дано навсегда... Из-за одного моего глупого поступка я попал в дурацкую ситуацию, в результате которой пострадал бизнес и я нажил кучу неприятностей. Мы переехали на новую квартиру, которая была хуже предыдущей. Я думал сделать там хороший ремонт, но начались проблемы...

Как-то я заметил, что все время хочу в туалет. Долго откладывал, но в январе прошлого года решил обследоваться и у меня нашли проблемы с почками. Чтобы вылечить, надо было довольно большие деньги тратить на лекарства, но врачи не давали гарантий. Я неделю думал, как поступить, и решил, что пока есть шанс вылечить - никому рассказывать не буду.

В общем хоть я и мужик, но такую проблему психика не выдержала. Я стал замыкаться в себе и выход нашел в компьютерных играх. Денег стало не хватать, занимал у родителей, предложил искать работу девушке. Вы только не подумайте что я эгоист, но я стал жить как зомби: дом-компьютер, дом-компьютер. Пока не разругались с лучшим другом он хоть как-то меня шевелил, а потом я совсем в компе засел.

Пробовал найти нормальную работу по специальности, но ничего не попадалось. В итоге я стал работать модератором в онлайн играх и даже иногда удавалось заработать на играх огромные деньги (рекорд 980 лат в месяц). Но из-за того, что я буквально сутками сидел в компе мы ругались с девушкой, часто дрались. Потом я извинялся, обещал, что это был *последний раз* и так далее… В общем вел себя как последнее говно. Я прекрасно понимал, что отношения совсем плохие, но я ее любил и до сих пор люблю. Надеялся, что все как-то само образуется. Она нашла другую квартиру (я об этом не знал) и переехала туда. Сказала, что мы расстаемся. На несколько дней она снова решила дать шанс, но был еще один скандал и она окончательно сказала все.

Сейчас я не знаю что мне делать! Я ее очень сильно люблю! Она лучшее, что было в моей жизни! Она говорит мне, что отношений больше не будет, но по голосу и душой я понимаю, что ей такое решение дается нелегко. Так что мне делать? Оставить ее в покое или бороться за нее. Может быть кто-то что-то может посоветовать? Спасибо огромное!!!
20.02.2013 22:42 |

Reitings 206
Reģ: 22.11.2010
Nu, meitenes- kauns! Ja šis teksts būtu angļu valodā, varu saderēt, ka neviena neceptos. Ar to, ka nemākat krievu valodu jūs zaudējat pašas sev, nevis kādam citam. Uzskatīt, ka "nelasīšu principa pēc" vispār ir stulbuma kalnagals!

Simtiem +++! Super pateici! Nebūt neaizstāvu krievvalodīgos, bet man tiešām kaitina, ka, ja kādu teicienu pasaka krieviski, tas pats latvietis, uz viņu skatās, kā uz valsts nīdēju, utt., bet visi šitie "c'moon, lol, wtf, the same" un kur nu vēl citi teikumi angļu val., ko daudzas izmanto ikdienā - tas ir identiski tas pats. Un tad jūs esat tās lielās patriotes? Un, ja šis kašķis turpinās pagātnes, kariem, utt., dēļ, nu tad vispār, man nav ko teikt! Visi nav vienā maisā bāžami, pieauguši cilvēki taču esam, un es nedomāju, ka ikviens krievs, anglis, vācietis uzreiz grib sagraut Latviju.
21.02.2013 09:12 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
bet tas teksts ir baudāms, ka šķiet, ka to ir rakstījis rakstnieks īstenībā..
21.02.2013 09:18 |

Reitings 51
Reģ: 14.01.2013
Nu, meitenes- kauns! Ja šis teksts būtu angļu valodā, varu saderēt, ka neviena neceptos. Ar to, ka nemākat krievu valodu jūs zaudējat pašas sev, nevis kādam citam. Uzskatīt, ka "nelasīšu principa pēc" vispār ir stulbuma kalnagals!

Pareizāk vairs nevarētu pateikt!! Vispār jasaglabā šis komentārs un jārakstā jebkurā diskusijā, kur sākās mūžigā krievu apvainošana. Jo savādāk vienkārši nav spēka cīnīties ar cilvēku stulbumu! Nu ko darīt diskusijas autoram, ja viņs lūdz padomu, bet pretī degradētu aunu bars brēc : "Krievi stulbi, runājat latviski un blā blā". Konkrēti šis cilvēks pilnīgi neko sliktu vai aizvainojošu nav izdarījis vai pateicis. Cita lieta būtu, ja diskusijas autors būtu kkāds bļaģotājs un vēl diskusijas beigās būtu pierakstījis kko reāli aizvainojošu.
21.02.2013 09:33 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Te taču lielai daļai draugi un puiši ir krievvalodīgie - jūs viņiem arī bļaujat virsū "Runā valsts valodā!" vai arī "Principa pēc neklausīšos!"?
21.02.2013 09:57 |

Reitings 1741
Reģ: 29.01.2009
LustForLife - godīgi sakot es sākumā šausmīgi uz viņu dusmojos, ka viņš nodzīvojis 25 gadus LV nesaprot ko es saku, bet man kas nekad nav runājusi krieviski, pēkšņi ir jārunā, ilgi risinājām šo problēmu un rezultatā 3 gadu laikā runāju tekoši krieviski, bet viņš jau visu saprot latviski un nedaudz arī runā... bet nu viss vēl priekšā, gan jau pec vēl pāris gadiem runās latviski labak par mani :D
21.02.2013 10:03 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Sākšu ar to, ka esmu vīrietis.
Man ar datorspēlēm bija identiska problēma, tomēr situācija mazliet savādāka, jo es nemīlēju savu sievieti tik spēcīgi, kā Tu savu.
Šobrīd nespēlēju nemaz .. (nu labi, reizēm ieeju D3 vai SC2 uz pus stundiņu, ja gribas mazliet relaksēt un nav citas sakarīgas nodarbes).

Ko es darītu?:
1) Aprunātos ar savu ex - lūgtu, lai dod man laiku bez satikšanās ar mani un iespēju sevi tiešām pierādīt darbos (tas, lai mazāka iespēja viņai satikt kādu citu). Visticamāk rakstītu vēstuli - tādu no sirds, kurā ietvertu cik ļoti daudz viņa man nozīmē ..
2) Tiešām sev apsolītu vairs nespēlēt un no visas sirds censtos to darīt! Ja tiešām mīli šo sievieti, tad diemžēl tā ir vienīgā iespēja ..
3) Aktīvi meklētu darbu vai mēģinātu vēlreiz uzsākt savu biznesu! Tas aizņems laiku, ko pavadīji pie PC. Un vienalga kādu darbu! Sākumā - kas pagadās un 3 mēnešu laikā (kas ir pārbaudes laiks) meklētu ko labāku. Var būt pat divus darbus, lai mazāk laika palikt vienam un gruzīties vai sēdēt pie PC. (ja ne otru darbu, tad vismaz hobiju, kas aizņem laiku - es dejoju, spēlēju squash un braucu ar veļuku)
4) Pēc kādiem 3-6 mēnešiem mēģinātu uzrunāt vēlreiz savu mīļoto un tad nu viss viņas ziņā. Un jācer, ka pa šo laiku nebūs atradusi citu .. (var mēģināt arī šai laikā uzaicināt viņu vienkārši uz kafeinīcu draudzīgi pasēdēt, bet neko vairāk .. if u know what i mean)

Bet dari to sevis dēļ, nevis viņas. Pats taču apzinies, ka tāds dzīves veids nav priekš ģimenes. Ja ģimene ir Tava prioritāte, tad nāksies mainīt savus ieradumus ..

Veiksmes

Un tām, kas te pa krievvalodu cepās .. nu come on .. nevajag taču izrādīt, ka esat krievvalodu nezinošas :D Tas ir tikai mīnuss Jūsu CV un darba tirgū :D
21.02.2013 10:29 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
часто дрались. ....nopietni?nu kadas tur var but attiecibas, ja esi ka suds un vel kaujies ar meiteni?diez kurs bija stipraks.tu vai vina...vai ari ar veciem nevari pakauties, tik ar meiteni ...

labak liec vinu miera, tu izklausies pec vinas necieniga.
21.02.2013 10:33 |

Reitings 308
Reģ: 10.05.2012
Nevar salīdzināt ar angļu valodu, jo krievi ir ļoti liela mūsu iedzīvotāju daļa, no kuriem vairums te dzīvo visu dzīvi un vienkārši nevēlas runāt latviski. Dzīvo te gadiem un izliekas, ka nesaprot. Valsts valoda ir latviešu un tā ir vienkārši NECIEŅA, kad krievi spītīgi, savu principu, ieriebšanas dēļ nerunā VALSTS valodā! Var tikai apbrīnot šo nāciju, jo visi citi cilvēki zin/mācas tās valsts valodu, kurā dzīvo!!! Tikai daļa krievu ne...
Un nav runa par nesaprašanu, bet principu nelasīt. Latviešu forumā rakstīt krievu valodā - tā ir necieņa un spļāviens uz mūsu valodu! Jā, man ir tādi uzskati, jo ikdienā daudz redzu krievus, kuri visu dzīvi te nodzīvo un nerunā latviski! Un vēl izsakās ar nicinājumu pret mūsu zemi, tautu, valodu! Fui tādiem, ir jāzin un jālieto tās valsts valodā, kurā tu dzīvo un punkts!!!! Kā vispār par to var diskutēt vai šaubīties?!
Bet diskusija drōsi vien veidota tikai ar mērķi, lai būtu par ko pastrīdēties. :)
21.02.2013 11:58 |

Reitings 308
Reģ: 10.05.2012
Brīnos, vai tiesā'm dažām liekas normāli fakts, ka cilvēks dzīvo Latvijā un nezin valsts valodu? Kā ģimenē iesācis blēt po russki tā arī neuzskata par vajadzīgu iemācīties ar latviešiem runāt latviski?! :D
21.02.2013 12:01 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Сначала расскажи о своей болезни, находи работу - нормальную работу, а не такою - к компьютера.
Проблема с почками не думаю что токая серозная что не можешь вылечится.
21.02.2013 12:07 |

Reitings 729
Reģ: 07.06.2012
Nelasīšu krieviski.
21.02.2013 12:12 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Frambuesa, ko tu tur runā? Kāda necieņa? Kā tad tu gribi, lai tie krievi to cieņu izrāda - klanās katra latvieša priekšā. Tas taču ir parasts interneta portāls, nevis Saeimas tribīne. Te NAV jārunā tikai vienā valodā. Un ko tad tu teiktu par latviešiem, kas norej valsti, norej tautiešus? Nevajag glorificēt latviešus! Visā pasaulē, visos laukos cieņa ir bihusi jānopelna, pat ko tad mēs kā tauta to būtu pelnījuši? Par to, ka mēs esam? Paskatieties uz sevi, latvietes, patiesi novērtējiet to, kādas esiet un KUR jūs atrodaties (akmens to lauciņā, kas ārzemēs rukā fabrikā) un padomājiet, kurš no jums ir patīkamāks sarunu biedrs - jūs ar savu ķērkšanu vai pieklājīgais krievu puisis.
21.02.2013 12:13 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Autors tiesam pa smuko uzrakstija.
Vispirms un galvenais ir jatiek no atkarības vaļā,tad arī pasaule pavērsies ar citām krāsām. Veiksmi.

Tas tizlais patriotism man riebjas. Esam ES,valdība mūs apzog,liek nodokļus,ceļ cenas utt.,a mums vienīgā problēma ir krievu valodaDa nu vas.
21.02.2013 12:36 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Привет! Извините, что пишу по-русски, просто по-латышски будет очень много ошибок. Pirms riet, izlasam. Ja nemakam, nu kauns tad:D
21.02.2013 12:38 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Давайте восклицать, друг другом восхищаться
Высокопарных слов не стоит опасаться
Давайте говорить друг другу комплименты
Ведь это все любви счастливые моменты

Давайте горевать и плакать откровенно
То вместе, то поврозь, а то попеременно
Не надо придавать значения злословью
Поскольку грусть всегда соседствует с любовью

Давайте понимать друг друга с полуслова
Чтоб, ошибившись раз, не ошибиться снова
Давайте жить во всем друг другу потакая
Тем более что жизнь короткая такая
21.02.2013 12:39 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Frambuesa +++ .
Jā, ja šis teksts būtu angļu valodā man arī nebūtu pretenzijas, jo tā tomēr ir internacionāla valoda un šeit neviens anglis , kurš nezin latviešu valodu nedzīvo kā tiesīgs Latvijas pilsonis.
Es vienmēr salīdzino ar to, cik tizli ir nerunāt valstī kurā dzīvo ar tās iedzīvotājiem tādā valodā, kāda ir valsts valoda. Un necenties pat iemācīties šo daudzo gadu laikā!Ja es aizbrauktu uz Krieviju, es nekad mūžā neiedomātos iet tur un runāt latviski ar cilvēkiem,kādā sakarā? Un tie krievi, kas ir Krievijā vispār nav salīdzināmi ar pusi šeit dzivojošajiem krievu-latviešiem. Viņi nedzīvo tādos principos un ''kastēs'' kā te dažs labs... Mans puisis arī ir krievs , bet perfekti runā latviski, viņa vecāki arī kaut ar kļūdām cenšas runāt latviski - es pamācu viņus kā pareizāk, savukārt viņi iemāca arī man daudz vārdus krievu valodā. Tāpēc varu teikt,ka krievi kā tautība man patīk tiešām, tikai šie krievi šeit ar tiem saviem principiem man gan nepatīk.
Un vēl visas tās ''bombas'' ar kurām man nācies saskarties darba vietā, kad pasakot ''labdien'' es pretī saņemu "ņi labdien a dobroe denj'' - nu man nav ko pateikt pat par šo... skumji.
Bet dziļākajā butībā es priecājos, ka salīdzinājumā ar tādu, kas atnāk uz zin tikai savu krievu valodu ,es varu izrunaties ar viņu krieviski , pagriezties un ar nākamo cilvēku runāt latviski un vēl ja nepieciešamība runāt angliski, un vēl domāt kādu valdou iemācīties klāt!
21.02.2013 12:45 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Nevar salīdzināt ar angļu valodu, jo krievi ir ļoti liela mūsu iedzīvotāju daļa, no kuriem vairums te dzīvo visu dzīvi un vienkārši nevēlas runāt latviski.

+++
Cik angļu dzīvo Latvijā un cik krievu? Es nespēju uzskaitīt visus tos indivīdus,kas knapi saprot kādu vārdu latvski.Un jā, to es uzskatu par idiotu.Liksim mierā pensionārus, bet ja jaunie nemāk runāt, tad tas ir vienkārši stulbums.
21.02.2013 13:06 |

Reitings 1202
Reģ: 22.01.2013
Man patika lasīt :), īpaši, kad rakstīja par mīlestību pret draudzeni, manuprāt, krievu valodā mīlestība vislabāk skan , nu nevar nesmaidīt Я ее очень сильно люблю! Она лучшее, что было в моей жизни! Un vēl nopriecājos, ka visu sapratu, nu labi, nezināju, kā nieres krievu valodā. :D
21.02.2013 13:10 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
kad pasakot ''labdien'' es pretī saņemu "ņi labdien a dobroe denj''

Tīri intereses pēc,ko tu viņiem tad atbildi? :D
21.02.2013 13:11 |

Reitings 172
Reģ: 22.02.2012
Cilvēks izklāsta savu problēmu un prasa padomu...a viņam brūk virsū par valodu.
tā jau ir zināms ,ka daudziem ir par to negatīvas emocijas-bet tas ka jūs viņas šeit izlejat,neko nemaina!
Jo zinot kā te mīl "brukt virsū" par pareiz rakstību (kas protams nav slikti)-jūs vienalga atrastu,kam piekasīties,pat ja būtu cilvēks uzrakstījis latviski,bet ar daudz kļūdām.
tā kā-what ever?
A par tēmu runājot-man liekas, ka tev sakumā ir tiešām (kā jau daudzas meitenes te minēja) ,jāsakārto sākumā sava dzīve,lai tu būtu vispār tiesīgs līst svešā. Kamēr nebūsi ticis ar sevi galā pilnībā,lai ka tu gribētu, nekas nemainīsies. Savādāk ,pēc manām domām,lai cik tu mīlētu stipri meiteni,tas būs egoistiski viņu atkal mocīt. Vēlu veiksmi un izturību ;)
21.02.2013 13:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits