sarunas ar mammu.

Reitings 436
Reģ: 16.06.2011
Es tā aizdomājos,kādas ir jūsu attiecības ar mammu,vai varat tā viegli iesākt sarunu par kādām sievišķīgākām lietām? Nu piemērs,mana draudzene pāris dienas atpakaļ sūdzas,ka viņai problēmas ar MR,ko lai daru,a pašai mamma ir ginekoloģe! Nē,viņa nevarot tā vnk pajautāt mammai,viņa sarkst,rokas trīc,kauns. A man,draudzenei,var pajautāt...

Vai jums ir viegli iesākt šādu sarunu? Nu ne no sērijas - čau,mammu,tev šodien MR? Foooooorši! -, bet gadījumos,kad ir kādas neskaidrības,jautājumi,vienalga kas.
20.02.2013 12:40 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
mani tracina, kad mamma prasa par manu intīmo dzīvi, tad es uzreiz pretī prasu un kā tev? Par veselību, tomēr es labāk zinu.
23.04.2013 11:42 |

Reitings 519
Reģ: 22.07.2010
Esmu no tām,kas par to runā nelabprāt. Nezinu ko tur apspriest,jā MR ir un viss. Kad pusaudžu gados sākās,tad mammai pateicu un viss. Tagad neredzu iemeslu par tām runāt...nekas jau nemainās. Zvanīt katru mēnesi un teikt,man šomēnes vairāk vai mazāk? :)
Tāpat par seksu,savulaik mamma izvilka no manis vai esmu ar kādu paŗgulējusi vai nē,toreiz pateicu,ka esmu un viss. Ieteica izsargāties utt.

Tālaķ arī nekas nav cilāts,jo ko gan viņa man par seksu var teikt,to jau jārunā,ja ir kāda problēma,ar otru pusi :)

Ar draudzenēm par seksu runājam tikai par kādiem smieklīgiem/tizliem gadījumiem vai tieši otrādi par kādu supersakaru :D

Bet tā ikdienišķi neredzu jēgu:)

Runāt jau varbūt varētu,bet mums ar mammu vairāk tādas mātes-meitas attiecības,sazvanamies,reizēm aizbraucu ciemos . Nav viņai nekādu baigo mammas instinktu utt.
23.04.2013 12:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits