Aukstumpumpiņa

Reitings 45
Reģ: 28.10.2012
Labvakar!

Nu jau esmu diezgan izmisusi, nekad nav bijušas nekādas problēmas ar aukstumpumpām, par tādām nedomāju un nebiju piedzīvojusi (līdz šim). Tomēr šoreiz jau ir par traku, uzradās šķiet, ka ne no kā, pieļauju, ka mana imūnsistēma biežās slimošanas dēļ un antibiotiku lietošanas dēļ bija novājināta, attiecīgi arī uzņēmība pret dažādām infekcijām, utml. pieauga. Tomēr jau aptuveni mēnesis ir pagājis un aukstumpumpa uz lūpas kā neiet nost, tā neiet. Lasīju, ka ilgākais parasti ir 12 dienas, bet nu, šausmas,mēnesi, tas ir tiešām neizturami. Vai kādai ir tā gadījies? Ko lietot, lai tā ātrāk pārietu? Ziedes, kas domātas sākuma "stadijām" nu jau vairs, šķiet, ka nederēs.. Ceru uz atsaucību, paldies! :)
19.02.2013 22:57 |

Reitings 802
Reģ: 28.06.2012
Pēdējo reiz kad man bija aukstumpumpiņa jeb aukstumbriesmonis, tad man ģimenes ārste izrakstīja antibiotikas!

Interesanti. Antibiotikas novārdzina organismu. Un herpe rodas tieši švakas imunitātes dēļ.
20.02.2013 00:10 |

Reitings 7
Reģ: 14.02.2013
Man palidz vazelins bez nekadiem tur sajaukumiem vienkars vazelins :) palidz sakuma stadija un ari tad kad jau ir liela un uz kreveles pecak smeret ar var .. ziniet loti palidz vismaz man .. visu laiku smereju kadas 6x diena ;]]
20.02.2013 00:13 |

Reitings 1083
Reģ: 15.04.2011
kamistad N. paredzētas arī smaganām un lūpām. man bija līdzīgi. uzmetās aukstumpumpa, nepievērsu uzmanību, nāca gudrības zobi, lietoju antibiotikas un tad tas pārvērtās par stomatītu (daudz aukstumpumpu jēlumu mutē, vaigos) stomatoloģe ieteica šo, tagad katru reizi lietoju. man nepatīk tās baltās ziedes, izskatās biedējoši. Kamistad N ir tāds dzeltenīgs, labāk saplūst ar ādas krāsu un ja gadās nolaizīt, tad ir saldens un viņam klāt ir tā anesteziējošā viela tā, ka mēli nejūt. :D
20.02.2013 01:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits