kā paspejat visu?

Reitings 333
Reģ: 01.09.2011
man tagad laikam kāda melnā svītra, slimojot nācās tik daudz izdot par zālēm un pārbaudēm, ka esmu iekūlusies nedaudz naudas parādos, kas laikam pastiprina to visu sajūtu, kas tagad ir. strādāju divos darbos, nopelnu sūdīgi, bet kkā ir jāraujas uz augšu, runa ir par to, ka es nespaspēju neko izdarīt, man nav enerģijas kaut lietoju vitamīnus, enerģijai utt. brīvdienu man praktiski nav , viens darbs ir visu dienu no paša rīta, līdz vēlam vakaram, otrs līdz 18.00 , māja ir kā elle, nesen paņēmām kaķēnu, tas vēl ārdās kā traks, viss ir saprotams, ka kaķēnam ir jāiztērē sava enerģija utt. bet kamēr neesmu mājās, tas paspēj izdarītu visu iespējamo, viss no plauktiem ir zemē, izmētāts, apgrauzts utt, pat skapi iemācījies atvērt :D man nav ne spēka kārtot māju, ne kārtīgi sakopt sevi. tik cik nomazgāties. tagad arī stāv kaudze drēbju ko jāmazgā ar rokām, jo daudzas drēbes nevar mazgāt veļas mašīnā. man vienkārši nav spēka, viss ko gribas atnākt no darba un iet gultā , paskatīties tv un iet gulēt. vai jūs tiešām visu paspējat tik laicīgi, visu apdarat? un ja jā, tad kā? kāds ir jūsu dienas plāns?
19.02.2013 20:38 |

Reitings 4
Reģ: 15.02.2013
Mēs strādājam 8h dienā tikai lai izdzīvotu, pārējais laiks un enerģija, ko ieguldam sevī parada mūs par veiksminiekiem.
Domāju, ka lielākā daļa sieviešu, kas šeit raksta, ka viņām nav problēmas ar enerģiju un motivāciju, apzināti vai neapzināti katru rītu ceļas ar šo domu.
20.02.2013 00:42 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
lai ilgāk būtu valkājamas, jo ar rokām mazgājot var apģērbu saglabāt.

bāc, kur ir jēga sevi spīdzināt, ja nav pat spēka izmazgāt tās drēbes?? tās taču ir tikai drēbes, neizjuks taču gabalos. iemet uz delicate režīmu un viena problēma nost!
iztukšo kaķim pieejamos plauktus no sīkām lietiņām un nebūs tik traki savandīts vakarā.

ar vārdu sakot, tu esi perfekcioniste un vēlies lai viss būtu 100% , gan darbs, gan mājas. bet citreiz tas nav iespējams un kaut kas iz jāpalaiž vienkāršāk.
20.02.2013 11:05 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
es arī nāku mājās vēlu, pēc tam vēl gatavoju vakariņas.
bet ir paveicies,ka draugs cenšas palīdzēt ar mājas darbiņiem un vēl palutina mani :)
20.02.2013 11:10 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
man ir darbs 9.00-17.30.
pirmdiena-trešdiena - skola 18.00-21.00.

ir dienas, kad jūtos pilnīgi izmetama, bet nu tā pa lielam ikdienā paspēju visu, kas nepieciešams. ēst taisa gan draugs, gan es - atkarībā no tā, kā kurs jūtas un cik spēka :D
lielo mājas kārtošanu atlieku uz nedeļas nogali. sevis kopšanai arī laiks paliek + sporta zāle.

manuprāt, viss ir attieksmē. lai cik sūdīgi būtu, jādomā pozitīvi, nevis tikai vēl vairāk jādzen sevi depresijā. ja ar kaut ko neesi apmierināta, varbūt meklē vienu normālu darbu? jo nesaprotu, kādēļ sevi jānostrādina bezjēga, ja taustāma labuma nav?
20.02.2013 11:12 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
man ir darbs, bet diemžēl, tāds, kas ļoti emocionāli iztukšo, studijas, suns, dzīvoklis, attiecības, treniņi, jā, netieku īsti ar visu galā, šobrīd nav tā labākā organizācija manā dzīvē.. beet, es kkā cenšos paciest, gan jau nāks labāki laiki..
es ļoti reti gatavoju un uzkopju.
tagad gan pārvācoties suns man vairs nebūs, tad kkāda maza daļa rūpes atkritīs, lai gan tas mani emocionāli grauj, liekas, kāds atrauj daļu manis, jo suns man reāli kā bērns.. tas mani laikam šobrīd visvairāk satriec. nezinu, kā tikšu tam pāri, 24.02. nosvinēšu sava suņuka 2. dz.d. un tad jau palēnām atvadīšos..
ar pārējo domājams gan veiksmīgi tikšu galā.. tik nevajag zaudēt apņēmību, lai gan arī man gribās dažreiz pažēloties!..
20.02.2013 11:18 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Man arī ir 2 darbi un nav brīvdienu. /Un drēbes pārsvarā tādas, kas jāmazgā ar rokām :) /
Un arī nav tā perfektākā kārtība, bet tieši tāpēc es uz to neiespringstu. Cenšos kaut ko padarīt pie mājasdarbiem katru dienu - vienu dienu nomazgāju plīti, otru dienu noslauku putekļus, trešā dienā veļu mazgāju u.tml. Tā kaut kā. Bet vispār daudz ko daru pēc iedvesmas :) Un daudz ko daru tādos laikos, kad vienkārši ir laiks, nevis kā pieņemts vai pēc kaut kāda režīma. Piemēram, darbadienas naktī cepu pīrāgus vai kūku, piektdienas vakarā, kad visi tusē, mazgāju veļu. Nu neko, dzīva esmu un dzīve ar interesanta :)
20.02.2013 11:18 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Godīgi sakot - es pēc darba esmu izpumpējusies. strādāju no 8iem, līdz 5iem un aizejot mājās - paskatoties uz savu mājas bardaku (jā, man mājās ir viens jaunulis,kas blēņas dara viens esot) vienīgais,ko es gribu darīt ir sēdēt gultā, lai kāds mani noģērbj un pārģērbj mājas drēbēs (šad tad draugs mani saģērbj kā mazu meiteni, pabaro) un es sēžu zem segas un nekustu vairs no vietas. Ja es negribu tīrīt māju, es to nedaru...to izdara draugs vai neviens. Gaidu kad uznāks luste un tad tīrīšu. Man vienalga. Ciemiņi pie manis nenāk un man pašai netraucē,tā,ka es uz to neiespringstu..
20.02.2013 11:25 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Al Qaeda, kāpēc suņuka vairs nebūs? :o
20.02.2013 11:26 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Libra, nevēlos šeit izplūst detaļās, bet tā nu man dzīvē ir sanācis.
pašai sirsniņa lūzt.
20.02.2013 11:31 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Al Qaeda, nav pareizs lēmums atteikties no savas mīļās!!! Viņa ļoti pārdzīvos!!!
20.02.2013 11:39 |

Reitings 3966
es mēģināju savu kaķi vienreiz iespundēt vienā istabā, bet viņš ņaudēja kā traks,domāju, ka šai situācijā, no kaimiņiem nāktu sūdzības, ja iespundētu istabā pa dienu :D
20.02.2013 11:55 |

Reitings 1493
Par Tavu režīmu ieteikums - pirmkārt, sadaliet ar savu vīrieti mājas pienākumus. Piemēram, es uzmanu situāciju ar veļu, vīrietis - ar atkritumiem. Es gatavoju vakariņas, viņš - ved vakara pastaigā suni. Abi uz pusēm savedam kārtībā mājokli. Izlemiet, kas jums būtu tie līdzvērtīgie darbi, ko padalīt.
Otrkārt, kaķis, sevišķi kaķēns, ir jānodarbina, lai neprasītos uz blēņām prāts, turklāt arī dienās izaugtu par saprātīgu dzīvnieku. Ierīko nagu trinamo stūrīti, sakarini visādas bumbiņas, pelītes (visu var pagatavot pats, smelies tik iedvesmu visvarenajā googlē). Tāpat var iegādāt šadu rotaļlietu, kas mēdz kaķi ilgāk nodarbināt, lai nav pa dienu bez saimniekiem garlaicīgi.
Treškārt, arī pati savus pienākumus, kā ieteikts iepriekš, sadali pa dienām. Kamēr ir šis saspringtais periods ar darbiem, lai nomaksātu rēķinus, nenoslogo sevi vēl lieki mājās. Tikai izrunā to ar dzīvesbiedru, ka varbūt divas dienas trauki gaidīs līdz savai mazgāšanas dienai, savukārt istabas pārslaucīsi reizi divās nevis katru dienu un tamlīdzīgi ;)
20.02.2013 12:00 |

Reitings 1202
Reģ: 22.01.2013
Al Qaeda,

aaaa, traki, nevaru nemaz iedomāties kā tas būtu, bez suņa, kā roku nocirst!
20.02.2013 12:05 |

Reitings 333
Reģ: 01.09.2011
ar tām mantiņām ir tā, ka viņam ir viņas, bet viņam viņas vairs tā neinteresē, vajag visu laiku ko jaunu, jaunu. man veļas mašīna nav tik laba, viņai nav tik daudz režīmu un līdz ar to viņa man ir sabojājusi daudzas drēbes, tāpēc mazgāju ar rokām. draugs arī palīdz, bet nu viņš vispār strādā kā zirgs un līdz ar to neprasu, lai kārto māju. atkritumus iznes utt., bet tā pa lielam tipisks vīrietis ar izmētātajām zeķēm utt. + kaķis, kas viņas izvazā pa visurieni. eh, kkā jau jāsaņemas, taču spēka īsti nav.
20.02.2013 12:43 |

Reitings 74
Reģ: 10.09.2012
No darba esmu mājās 20:30 katru dienu izņemot 7dienas, bet es nekad neatļaujos ieiet gulēt ja man trauki netīri, putekļi uz sekcijas , vīrietis nepabarots utt.. Jo man drausmīgi nepatīk ,ka es no rīta virtuvē gribu padzert kafiju a tur izlietnē stāv kaut viens šķīvis, man uzreiz liekas ,ka ir nekārtība, es esmu liela pedante :D
20.02.2013 12:45 |

Reitings 1493
zemenīte, tad tiešām - jāpaciešas, lai melnā strīpa pāriet. Ik pa laikam atceries arī kaut ko dvēselei padarīt - padziedāt, paadīt - whatever :D , lai galīgi sevi kā darba zirgu nenotriec ;)
20.02.2013 12:46 |

Reitings 74
Reģ: 10.09.2012
Un man ir 2 kaķi , bet viņi ar laikam ir pedanti , jo viņi mājas nevanda :)
20.02.2013 12:47 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Man ir kaut kas ļoti līdzīgs, brīvdienu praktiski nav, ir vai nu darbs (pilna slodze) vai lekcijas (pilna laika klātiene), bet tā kā daru to, kas man patīk, tad nav tik traki! Protams, mājās esmu vien vakaros un mēnesī varbūt vienu, divas dienas, bet tieši tas man ir iemācījis lieliski plānot savu laiku! :)

+ laikam ir tas, ka dzīvoju kopā ar , bet tāpat gribās būs neatkarīgai, vismaz finansiāli, no mājām gan pagaidām neraujos prom :)
20.02.2013 12:49 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Nu kaķēnam vienkārši trūkst uzmanības. Viņš taču ir bērns - viņam vajag uzmanību, rotaļas, mīļumu, komunikāciju. Ja neviena nav, viņš pats sevi izklaidē, kā nu var. Iedomājies, kas būtu, ja cilvēka bērnu atstātu vienu mājās uz visu dienu.
Vispār, žēl šajā situācijā dzīvnieciņa. Katru dienu redzu, cik ļoti dzīvnieki alkst cilvēka uzmanības, iedomājos, cik mazajam ir skumji.
20.02.2013 12:51 |

Reitings 8272
es nesaprotu, priekš kam tu ņēmi kaķi, ja pati neesi mājās un cik noprotu, arī draugs gandrīz nemaz nav mājās. dzīvniekam vnk ir garlaicīgi un viņš tādā veidā jums atriebjas, ka paņēmāt, bet mājās neesat. padomā, ko tu darītu, ja tevi ieslēgtu 4 sienās un neviena gandrīz vsp nebūtu, kā arī mājās atnākot nav laika viņam veltīt uzmanību,. un tas ir normāli, ka cilvēks ir pārguris strādājot 2 darbos. man vienā darbā reizēm šķiet, ka spēki pazūd, kur nu vēl divos.bet kaķi ņemt gan nevajadzēja. un nevajag vainot viņu par sagāstām mantām. viņš taču ir kaķēns un grib dauzīties.
20.02.2013 14:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits