man tagad laikam kāda melnā svītra, slimojot nācās tik daudz izdot par zālēm un pārbaudēm, ka esmu iekūlusies nedaudz naudas parādos, kas laikam pastiprina to visu sajūtu, kas tagad ir. strādāju divos darbos, nopelnu sūdīgi, bet kkā ir jāraujas uz augšu, runa ir par to, ka es nespaspēju neko izdarīt, man nav enerģijas kaut lietoju vitamīnus, enerģijai utt. brīvdienu man praktiski nav , viens darbs ir visu dienu no paša rīta, līdz vēlam vakaram, otrs līdz 18.00 , māja ir kā elle, nesen paņēmām kaķēnu, tas vēl ārdās kā traks, viss ir saprotams, ka kaķēnam ir jāiztērē sava enerģija utt. bet kamēr neesmu mājās, tas paspēj izdarītu visu iespējamo, viss no plauktiem ir zemē, izmētāts, apgrauzts utt, pat skapi iemācījies atvērt :D man nav ne spēka kārtot māju, ne kārtīgi sakopt sevi. tik cik nomazgāties. tagad arī stāv kaudze drēbju ko jāmazgā ar rokām, jo daudzas drēbes nevar mazgāt veļas mašīnā. man vienkārši nav spēka, viss ko gribas atnākt no darba un iet gultā , paskatīties tv un iet gulēt. vai jūs tiešām visu paspējat tik laicīgi, visu apdarat? un ja jā, tad kā? kāds ir jūsu dienas plāns?