Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

.... ar garnelēm

 
10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 07.12.2011
Čau,
man ir lielā garneļu paka (mazās garneles), ko lai gardu pagatavo, izņemot salātus!
Ar rīsiem kaut ko varbūt?Lasīju receptes, ka tad garneles, jāatsaldē un tad vēl jāvāra, vai tad nevar bērt klāt tāpat, piemēram rīsiem, dārzeņiem?
Nu vajadzētu tā lai ir veselīgi, bet vīrietis ar var paēst:)
19.02.2013 17:31 |
 
10 gadi
Reitings 6409
Reģ: 21.07.2009
Sataisi kopā ar rīsiem + sautētiem dārzeņiem. Izskatās garšīgi un arī sāta sajūta rodas (vismaz man)

19.02.2013 17:36 |
 
Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Būtu vēl tev ķirbis varētu ķirbju biezzupu ar apceptām garnelēm un baltmaizes ķiploku grauzdiņiem.. ņamm.. sakārdināji, būs pašai tgd kkad jātaisa :D
19.02.2013 17:39 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ķirbju krēmzupa ar nedaudz čili un garnelēm - vienkārši dievīga.
Arī ar rīsiem esmu taisījusi, tik neatceros, ko vēl klāt liku, izskatā līdzīgi, kā milulites 1.attēlā sanāk. Vienīgi nepatīk smaka, kad darbā pusdienās jāsilda.
19.02.2013 17:44 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
tas ir protams gaumes jautājums, taču man vislabāk garšo tomātu biezzupa ar garšaugiem un pa virsu pārkaisītām ceptām garnelēm ar čilli.
kā arī kopā ar pastu, tikai vēlams izvēlēties labas kvalitātes pastu un to nepārvārīt, tad noteikti nav garšīgi.
19.02.2013 17:46 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Vēl viena versija, mūsmājās iecienīti salāti vasaras sākumā, kad parādās melones. Sagriezta melone, garneles, salātlapas un maurlociņi, pārkaisīti mazliet pipariņus un čut čut olīveļļu, vai kādu citu savu iecienītāko, veselīgi un gardi.
19.02.2013 17:52 |
 
Reitings 803
Reģ: 16.11.2010
ai sakārdināji ar garnelēm :D
es parasti ēdu vai nu salātos,vai ķirbju krēmzupā :) vai tā pat vien,našķojos :D
19.02.2013 18:06 |
 
Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Kā garšo garneles? :D
19.02.2013 18:06 |
 
10 gadi
Reitings 1503
Reģ: 11.03.2010
karija zupa ar garneleem?!
19.02.2013 18:08 |
 
Reitings 246
Reģ: 02.08.2009
Sacepu garneles ar ķiploku (izspiestu) un citrona sulu. Garšo debešķīgi un nav nepieciešams likt vispār nekādas garšvielas, pat sāls neprasās.
19.02.2013 18:39 |
 
Reitings 760
Reģ: 19.03.2010
Kāda varētu apstāstīt,kā ir jāpagatavo tās garneles? Pirmo reizi taisīšu,bet nezinu kā ar viņām darbojas.Ir doma uztaisīt ko līdzīgu miiluliites receptei. Bet man viņas ir saldētas. Viņas jātīra vai kā? Cik ilgi viņas sautē?
10.03.2013 10:33 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Kādas tev tās garneles ir?

vai
10.03.2013 10:44 |
 
Reitings 760
Reģ: 19.03.2010
1 att.
10.03.2013 10:47 |
 
Reitings 760
Reģ: 19.03.2010
?
10.03.2013 11:21 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nu tad sākumā tev tās būs jāatbrīvo no čaulām, lai sanāktu 2. attēls..

Man garšo garneles panējumā
10.03.2013 11:34 |
 
Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
10.03.2013 11:50 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
MiniAnja - izvelc no saldētavas, atsaldē un atbrīvo no tās čaulas. Ņem nost galv, līdzi nāks viss pārējais u un pēctam asti.
Tad tos vidiņus izmanto ēdienā, vienkārši iemaisot iekšā un sasildot ar pārējām sastāvdaļām.
10.03.2013 12:25 |
 
10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
garneļu biezeņzupa
sarīvēju burkānu, sagriežu ķirbi vāru visu, pieberu santa maria garšvielu dārzeņiem, vāru visu. Apcepu kūpinājumu un pielieku klāt ar mazliet tauciņiem, lai ir gaļas aromāts, pieberu tīrītas garneles pavāru, pielieku kausēto sieru klasisko uzvāru. Atdzesēju, sablenderēju. Ēda visi, pat skeptiķi. Bērns,kas savu mūžu man ķirbi neēda šo zupu gardu muti ēda. + pa virsu katrai porcijai uzbēru svaigus sīpollokus (uz palodzes lielā podā saliku sīpolus zemē)
10.03.2013 12:38 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Garneles ātri atlaidinās uz metāla cepamās pannas :)
Ja Tev tās garneles jau ir rozā, tas nozīmē, kad viņas jau ir termiski apstrādātas un šādā gadījumā vairāk piemērotas aukstajiem salātiem,var izmantot krēmzupām utt... Ja Tu viņas gribi vēlreiz termiski apstrādāt, tad ir jābūt ļoti uzmanīgai, jo pārceptas, pārvārītas garneles paliek cietas.
Ja garneles ir svaigas " pelēkas " tad viņas ir gatavas, kad paliek rozā un nevaig azrauties ar pārāk ilgu gatavošanu. Uz pannas tas būtu 2-3min no vienas puses.
10.03.2013 12:52 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Parasti garneles gatavoju tradicionāli uz grilla vai pannā.
Pannā apcepu sviestā ar ķiplokiem un mēdzu pievienot arī koriandru vai dilles. Taču pēdējā laikā taisu karija mērcē ar rīsiem.
10.03.2013 12:54 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!