Sāpīgi.

Reitings 14
Reģ: 08.05.2012
Es vairs nezinu ko darīt. Esmu kopā ar puisi jau apmēram trīs gadus. Viss it kā ir labi, pa nedēļu darba dienās dzivojam kopa, bet pa brīvdienām katrs pa saviem laukiem atsevišķi. Es zinu, ka viņš mani ļoti mīl un ka es varu viņam uzticēties, jo viņš nav no tiem, kas varētu krāpt. Bet pēdējā laikā ir tik daudz kas sakrājies. Viņs aimirsa par manu dzimšanas dienu un apsveica mani tikai tpc, ka mana draudzene viņam atgādināja lai to izdara. Viņš šo 3 gadu laiku ir tikai kādas trīs vai četras reizes davinājis man ziedus, un pat no tām pašām retajām reizēm tas vnm ir bijis svētkos un ziedus viņa vietā priekš manis nopērk viņam mamma, jo pašam nekad nav naudas. pēdējo reizi, kad aizbraucu pie viņa līdzi uz laukiem viņs visu laiku atstāja mani vienu, jo jābrauc pie draugiem, vai jāpalīdz kādam draugam utt. It kā jau nekas, jo tā pat jau visu nedēļu pavadām kopā, bet viņš vnm saka ka tūlīt būs atpakaļ, bet atgriežas pēc vairākām stundām. Vnm kad esam kopā ar viņa draugiem un es klausos viņu sarunās uzzinu, ka viņš ir daudz ko no manis noklusējis, par to ko ir darījis un kur bijis. Viņs ar mani nekad kopā nekur neiet. Viņam nepatīk ar mani tā pat vien kkur aiziet vai aizbraukt, labāk sēž visu laiku garažā pie mašīnām un kko skrūvē. Vissāpīgāk ir tas, ka viss vnm jādara kopā ar draudzenēm, nekad neesmu bijusi tā īsti nekur ar savu draugu jo viņam nepatīk nekas no tā ko es gribu darīt un pats viņš neko negrib darīt, bet es arī nevaru visu laiku tikai sēdēt kopā ar viņu mājās. tiko bija valentīndiena, es viņam nopirku lielu lāci. Viņs man neko ... pat neapsveica.
Un ar viņu nav iespējams izrunāties, jo viņš neko nestāsta un nerunā tikai vnm saka ka es atkal bez iemesla uzvelkos.

Viss tas it kā ir sīkumi, jo zinu, ka mīl mani, bet ar laiku tas viss apnīk.

Ko lai daru, nezinu vai vairs ir vispār pat jēga cerēt ka viņš mainīsies. Varbūt vaina ir manī.
19.02.2013 15:04 |

Reitings 14
Tiešam domā, ka šo trīs gadu laikā neesmu izmēģinājusi jau pietiekami daudz ko lai ieinteresētu viņu?
19.02.2013 15:37 |

Reitings 537
Reģ: 02.11.2012
Mani piemēram draugs arī nekad neapsveic valentindiena,jo tie taču reāli nav nekādi svētki,tikai kaut kāds amerikāņu izdomāts bulshits, toties dzimšanas dienas un Ziemassvētkos saņemu dārgas dāvanas.man liekas ka Tu nedaudz pārspīlē.
19.02.2013 15:38 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Ieva, ja tas apnicis, vajag tiešā tekstā pateikt - es vēlos arī ar Tevi pabūt kopā, kvalitatīvi atpūsties, redzēt pasauli kopā. Vai tad tiešām kaut uz pastaigu vai nelielu izbraucienu ar savu lolojumu-mašīnu neparakstīsies? :D

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Es domāju,ja cilvēku starpā ir patiesas jūtas,tad viņi ir gatavi iet uz kompromisu un domā par to,ka uzlabot un padarīt interesantākas attiecības!

Reitings 14
Bet viņam jau ta pat ir labi un gana interesanti tpc arī viņs neko negrib darīt.
19.02.2013 15:41 |

Reitings 4073
Nu bet tev nav labi!!!!Tas viņam nav svarīgi?
19.02.2013 15:41 |

Reitings 1493
Ieva, bet tev nav. Tad - vai nu tiešām, atrodi hobijus arī sev, un izklaidējaties katrs savā nodabā, vai tomēr parunājies, ka ir lietas, ko gribētos darīt kopīgi.
19.02.2013 15:43 |

Reitings 14
Tur jau tā lieta ka man nav labi. Viņam vnm visam ir attaisnojumi, ka tgd nav naudas, vai nav laika, vai ari ka gan jau kkad kkur aizbrauksim utt.
19.02.2013 15:43 |

Reitings 8407
Tad parādi viņam, ka var arī nebūt tik labi, ja neko nemainīs, jo tad tu pazudīsi no viņa dzīves. ;)
19.02.2013 15:44 |

Reitings 14
Es jau izklaidējos savā nodaba ar draudzenēm, bet gribas tak kādreiz arī kko padarīt kopā ar draugu.
19.02.2013 15:44 |

Reitings 1493
Ok, pateikšu piemēru arī no savas dzīves. Man ļoti patīk grāmatas. Varu aizrauties tā, ka nedēļu no vietas lasu vienu grāmatu pēc otras. Draugs tajā laikā, protams, atrod ar ko nodarboties, bet arī norāda man, ka viņam šajā laikā netiek ne kripatiņas manas uzmanības. Tāpēc kompromisā šos brīžus balansēju ar to, ka atrodam, ko padarīt kopīgu, kas patiks abiem un liks justies pamanītam, iekļautam viens otra ikdienā.
19.02.2013 15:45 |

Reitings 4073
Kopīgi noskatīties vakarā filmu (mājās),aiziet kaut kur pastaigāt,nav dārgi!Galvenais,lai ir vēlme to darīt

Reitings 8272
nu es domāju tāpat kā Noslēpumainā, ka viņš tevi nemīl. uzskaitīt iemeslus?!
pirmkārt, jau viņš labprātāk pavada laiku, nevis ar tevi, bet ar draugiem. un to tu pati teici. redzi, viņam daudz kas interesē, bet viss, izņemot tevi un arī izņemot laiku ar tevi pavadīt kopā. ja arī viņam nākas ar tevi kopā uzturēties, tad viņš taisa mašīnu.tu vienā vārdā saki tā, bet otrā savādāk. ir taču skaidri redzams, ka viņam ir ar tevi kauns iziet sabiedrībā. un es nezinu, kādēļ. varbūt tu esi, piedod (iespējams ka neesi) resna, neglīta, nemāki runāt, stulbi joko, 'ātri piedzeries. vai arī vnk tavs džeks ir stulbs vai arī tu vnk esi viņam kaunu sataisījusi druagu acīs, piemēram, skandālu vai arī visu laiku čīksti, ka jāiet mājās. nu mēs nezinām tos iemeslus, bet padomā, varbūt kkas no tā, ko es minēju, arī ir. neuztver to personīgi, tie ir vnk minējumi, jo nu normāls puisis jau ņems meiteni līdzi.

vnk viss liecina par to, ka tu viņam nemaz neesi tik svarīga.

Reitings 14
Ja vien es varētu ta to parādīt, man nav tik stiprs gribasspēks. Pus dienu padusmojos un viss vairs ilgak nevaru. Jo man nepatīk ar viņu strīdēties.
19.02.2013 15:46 |

Reitings 1493
"Kopīgi noskatīties vakarā filmu (mājās),aiziet kaut kur pastaigāt,nav dārgi!Galvenais,lai ir vēlme to darīt"
+++++
19.02.2013 15:46 |

Reitings 1493
"Jo man nepatīk ar viņu strīdēties."
Opā... nu vsjo. Red flag, red flag! Ar otru pat ir jāgrib strīdēties! Tas ir normāli! Nenormāli ir pūsties, par kaut ko pārdzīvot un dzīvot katram savā nostūrī. Tad jāteic - vai jūs tiešām esat kopā vai tikai tā domājat?
19.02.2013 15:48 |

Reitings 8272
es zinu 2 dzīvus piemērus točna, kur ir tā , ka puiši neko negribēja darīt kopā ar savām meitenēm. nu rezultāts ir acīmredzmas pašlaik. vieni ir izšķīrušies, bet otri ir uz robežas, jo meitene nemāk atvērt acis un nevienā neklausās. nezinu, es vnk paņemtu gandrīz aiz čupras un izrunātos. pateiktu, ka man besī ārā, ka man nevar laiku necik veltīt un lai sāk kko domāt, ka ir apnikušas atrunas visādas utt. nu es diezgan asi pret to nosliecos, jo iemīlējies vīrietis, pirmkārt, savu meiteni uz ilgu laiku neatstātu vispār vienu, otrkārt, draugi viņam gluži vairāk nav pirmajā vietā.
19.02.2013 15:50 |

Reitings 8272
un vsp aizmirst dzimšanas dienu ir pārāk liels fuj!!! un beidz attaisnot viņu.tas,ka cilvēks it kā mīl, ar to vien nepietiek. ir jābūt arī attieksmei. ja tu to pieļausi, tas arī turpināsies. no sākuma tev ir jāpasaka, kas tev nepatīk un noskaidrot, vai viņš vsp kko taisās mainīt. ja neko, tad es vnk viņu sūtītu dillēs. protams, grāmatas viņš ar tevi kopā nelasīs, neadīs un nelakos nagus, bet kāpēc jūs nevarētu braukāt ar riteņiem, aizbraukt uz kalnu ,aizbraukt uz akvaparku?! ja pasaka, ka nav naudas, nu tad tev avajag pateikt, ka nu tad davaj sarunājam, kad. neiztērē tik daudz naudu un aizbraucam kkur. a bet tu pati strādā? viņš ir vienīgais pelnītājs vai kā? nē, nu protams, ja ir galīgi tukš maciņš, tad jau ceļojums nespīd, bet tad arī nevajag iet ar draugiem notusēties.
19.02.2013 15:55 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
nezinu, es vnk paņemtu gandrīz aiz čupras un izrunātos. pateiktu, ka man besī ārā, ka man nevar laiku necik veltīt un lai sāk kko domāt, ka ir apnikušas atrunas visādas utt.

šis arī ne s*** nelīdz :D
19.02.2013 15:55 |

Reitings 570
domāju,ka viņam ir liels pieradums,ka tu esi un vairs nav vēlēšanās ne pārsteigt ne veltīt uzmanību,pat dzimšanas dienā!
nu es nezinu,man liekas,ka nekas tur labs nespīd!
19.02.2013 16:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits