Uzacu krāsošana.

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Tātad jautājums tām,kas mājas apstāļos krāso uzacis. Nevis ar tām ēnām utt., bet ar tām ķīmiskajām krāsām.
Karoče, man āda ir tāda īpaša..galīgi iekožas ādā gan matus krāsojot, gan visu pārējo un paliek uz nedēļām 2 točna, bet uzacis gribas krāsot,lai ilgāk turas tumšākas. Ko jūs, dāmas, ziežat pirms vai pēc, uz uzacs? Ar kā palīdzību notīriet krāsu no ādas,ja tā ir gadījies?
19.02.2013 13:28 |

Reitings 333
Reģ: 01.09.2011
vai ir tāda gaiši gaiši brūna, vai kkāda, kas piemērota gaišu matu īpašniecēm? man nekad nav bijušas krāsotas uzacis, bet tā kā man tie matiņi tik gaiši ( Latvijas pelēkais tonis) tad gandrīz nevar pamanīt, vēlētos nokrāsot, bet negribas uzreiz krasu atšķirību, nu tas ir, lai izskatos pēc putnu biedēkļa :D kā man darīt? man nav laika lai ietu uz salonu :(
20.02.2013 17:47 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Man arī krāso ar to estele krāsu. Man ir brūnais tonis, bet man viņš liekas pa gaišu, tāpēc tagad krāsoju melno! Un nekas ādā neiekožas :D labi var visu notīrīt! Pati nekrāsoju sev, man ir kas man krāso, savādāk es noteikti nokrāsošu ne tā! :D
20.02.2013 18:01 |

10 gadi
Reitings 2191
Reģ: 27.09.2012
zemenīte - esmu ar gaišmate un izmantoju brūno estele uzacu krāsu, ja nevelies lai ir pavisam tumšas turi 2min, es turēju 5min bet man pa gaišu patīk vairak tumš, jebkurā gadījumā vari testēt, nokrāso paturi 2min., noņem nost.Ja pa gaišu krāso vēl un paturi ilgāk :)
20.02.2013 18:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits