Vēlas izjaukt attiecības.

Reitings 2
Reģ: 18.02.2013
Sveiki! :)
Mani nomoka viena problēma.
Man paziņu lokā ir ne īpaši labas sievietes, ar kurām jākontaktējas dzīvē katru dienu.
Viņas vienkārši mani tracina un bojā manu dzīvi, vienkārši pamatīgi BOJĀ. Visādi, it īpaši ar savu rīcību. Viņas sanaidoja mani ar manu labāko draudzeni, brutāli apmelojot mani, un vēl brauc virsū, ka es esmu pie visa vainīga.
Tas ir nenormāli, censties sanaidot mani ar visiem maniem draugiem. Līdz šim viņām tas ir izdevies. Gandrīz esmu palikusi viena.
Šobrīd man dzīve sāk pamazām nokārtoties. Pēc ilgiem puiša meklējumiem, laime pati nesen iekrita rokās. Ar puisi vienojāmies ka draugiem.lv uzliksim attiecību statusu. Es to nevēlējos, jo zināju, ka pienāks tāda diena, ka šīs čūskas līdīs manā profilā un meklēs, lai varētu man bojāt dzīvi un censties izjaukt attiecības, taču puisim es neko neteicu, tikai brīdināju, ja kaut kādas vēstules no svešiniecēm saistībā ar mani, lai nepievērš uzmanību.
Tā nu šovakar iegāju kā parasti draugiem.lv un tieši tā, visas skatījušās manu profilu, kā es jau to paredzēju. Arī puiša profilu skatījās.
Esmu 100% pārliecināta, ka viņas to neatstās tā mierā un centīsies arī mūs sanaidot.
Tātad- es gribētu zināt, ko man darīt, lai viņām tas neizdotos??
18.02.2013 22:40 |

Reitings 1
Reģ: 23.03.2015
Palīdzat man lūdzu ! Esmu izmisumā!

Man klasē ir viens puisis kas man jau patīk no , jau 5. klases. Mēs bijām kopā 4 reizes . Bet tagad viņš ir kopā ar kaut kādu stulbeni kura iet vienu klasi aukstāk(protams viņa ir vienu gadu vecāka nekā viņš.) Tagad viņi ir kopā jau 3 mēnešus. -Es pie sevis domāju , ka viņš ir kretīns un idiots , bet , kad viņu ieraugu manas dusmas pār viņu zūd un es grimstu viņa skatienā. Bet mana labākā draudzene saka , ka viņu diez vai atgūšu . Saku kad esmu ļoti kautrīga un nerunīga , toties seksīga( es tā domāju ) meitene man ir 13 gadi ! Tagad nezinu ko lai dara ! Mainīt sevi , vai nedarīt neko , vai rīkoties. Viņam nepatīk , ka esmu pārņemta ar zirgiem , jo es tos mīlu , bet netaisos no tiem atteikties. Tāpēc lūdzu jūsu palīdzību !

Es vēlētos šo atbildi ļoti drīz.:-P(s)(t):-)
23.03.2015 20:48 |

Reitings 209
Reģ: 21.03.2015
Sievietes ir un paliek cskas, iespejams esi skaistaka par vinam, vai tev ir kads izteikts talants, tada kura vinam nemaz nav. Man vnk ir bijis dzive 'nideju klubins' skolas un darba, nervus noed nenormali, bet es censos pat vinam nedomat, jo vinas apskauz to kas man ir un vinam nekad nebus. Tapat tava gadijuma, esi kopa ar puisi un vis bus kartiba, vins redzes kada esi un kkadas iejauksanas no malas tad nepalidzes...(l)
23.03.2015 20:52 |

10 gadi
Reitings 497
Reģ: 29.01.2009
jupuka, labāk mācies, nevis puišiem pakaļ skraidi.
23.03.2015 20:53 |

Reitings 309
Reģ: 13.03.2015
Es arii gribeetu zinaat, kaapeec shiis sievietes taa riikojas. Nepatika pret kaadu nerodas no zila gaisa un viena pagale nekad nedeg.
23.03.2015 20:56 |

10 gadi
Reitings 7234
Reģ: 05.08.2013
Besī. Man besī ārā tādas stulbas vistas!! Man arī situācija tāda, ka vīra māsīca strādā kopā ar manas nu jau ex-bijušās best draudzenes vīru. Pārus dienas atpakaļ ar ģimeni grilējām gaļu un tā māsīca tur bija, ko tur ko tur, un sāk nodirst to draudzenes vīru, ka nejēdz strādāt utt.. ES neviena vārda neteicu. Bet jūs PRIKIŅ tā dirsa sastāsta tam kolēģim,ka es eamu viņu nodirsusi, smīnējusi utt.. WTF.. un tgd mana draudzene ar mani nerunā. viss jau būtu ok, ja mums būtu 12 gadi! izskatās, ka draudzene nemaz nav bijusi draudzene. Un vispār mana šitajā ūķī, kur dzīvojam man ir 0 draugi. Paziņas pilna pakaļa, bet ja gribas ar kādu parunāties, ta hoķ ar kaķiem jārunā. Nestrādāj, esmu bka, sēžu ar mazo. Hohoho.

Bet par tēmu - izdomā kā ieriebt tām bābām. This is spartaaa!!! un izstasti draugam, ka tur taam putni galvaa.
23.03.2015 21:04 |

Reitings 537
Reģ: 27.08.2012
Man arī ir zināmas tādas divas vistas.

Tām vistām ir 25 gadi, nevainīgas. (Nekad nav neviens bijis un nevienu nepielaiž klāt) , bet mīļākā nodarbe - bāzt savus degunus citu privātajā dzīvē . Kāpēc viņas ir vistas - to es norakstu uz to, ka nevainīgas. Lai vienreiz nopi****. (atvainojos par rupjību) un kļūst normālas!!!
23.03.2015 21:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits