Sveiki! :)
Mani nomoka viena problēma.
Man paziņu lokā ir ne īpaši labas sievietes, ar kurām jākontaktējas dzīvē katru dienu.
Viņas vienkārši mani tracina un bojā manu dzīvi, vienkārši pamatīgi BOJĀ. Visādi, it īpaši ar savu rīcību. Viņas sanaidoja mani ar manu labāko draudzeni, brutāli apmelojot mani, un vēl brauc virsū, ka es esmu pie visa vainīga.
Tas ir nenormāli, censties sanaidot mani ar visiem maniem draugiem. Līdz šim viņām tas ir izdevies. Gandrīz esmu palikusi viena.
Šobrīd man dzīve sāk pamazām nokārtoties. Pēc ilgiem puiša meklējumiem, laime pati nesen iekrita rokās. Ar puisi vienojāmies ka draugiem.lv uzliksim attiecību statusu. Es to nevēlējos, jo zināju, ka pienāks tāda diena, ka šīs čūskas līdīs manā profilā un meklēs, lai varētu man bojāt dzīvi un censties izjaukt attiecības, taču puisim es neko neteicu, tikai brīdināju, ja kaut kādas vēstules no svešiniecēm saistībā ar mani, lai nepievērš uzmanību.
Tā nu šovakar iegāju kā parasti draugiem.lv un tieši tā, visas skatījušās manu profilu, kā es jau to paredzēju. Arī puiša profilu skatījās.
Esmu 100% pārliecināta, ka viņas to neatstās tā mierā un centīsies arī mūs sanaidot.
Tātad- es gribētu zināt, ko man darīt, lai viņām tas neizdotos??