Vai jums arī ir?

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Situācija ir šāda,ka vienai labai draudzenei,kura ir ļoti skaista,vīriešu uzmanība netrūkst.Es nevaru teikt,ka uzskatu sevi par neglītu,nē,bet uzmanību no vīriešiem gūstu minimāli un netrāpās tie,kas man varētu iepatikties.Līdz šim es ar to dzīvoju mierā,bet tagad mani pārņem,nevis skaudība,bet gan tāds bezcerīgums.Pat puisis,ar kuru viņa mani centās savest, uzmanību pievērš viņai,kaut gan viņa ik mirkli viņu atšuj.Un nu jā, tas kaut kā gremdē un liek domāt, kas man kaiš? Kāpēc man puiši neraksta, neaicina ārā, kas par vainu manī?
Kādai ir bijusi līdzīga situācija vai kas sakāms?
Varu pateikt uzreiz,ka viņa kā mauka neģērbjas un nestaigāju apkārt kā pūslis.Es priecājos par draudzenēm,bet domas pārņem,kad pienāks mans brīdis?
18.02.2013 15:16 |

Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
Nazi :D nav jau neglits, it kaa :D bet nu ta ka es vinu ienistu, tad prieks manis ir neglits :D
18.02.2013 22:37 |

Reitings 3966
Jā tik pēc tam vienā citā tusiņā, viņa nesaprata, kapēc man viens cits puisis līp klāt t.i., bazarē ar mani, mēģināja man viņu atkantēt, nekas viņai nesanāca, beigās pat līdz mājām pavadīja, viņai bija abloms. :D
Vnk mums bija pa ko runāt. Un tur es pati uzsāku sarunu.
fuh negribu nekādas draudzenes. :D
18.02.2013 22:47 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Varbut tavi feromoni nav tik specigi, lai viriesi tos sajustu. Tavai draudzenei ir specigaki un visi viriesi neapzinati pievelkas vinai.
18.02.2013 22:52 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Pienāks arī tavs laiks. Novērtē brīvības sajūtu. Meitenēm attiecībās tās nav. Nu privātuma.
19.02.2013 05:58 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Vesta,kā vispār tu pie šādas atklāsmes nonāci?
Varbūt tiešām vajag vēl vairāk aizpildīt savu laiku, jāatsāk sportot.
19.02.2013 10:08 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Varbut tavi feromoni nav tik specigi, lai viriesi tos sajustu. Tavai draudzenei ir specigaki un visi viriesi neapzinati pievelkas vinai.

Jā, jā ierīvējies ar muskatu un uz priekšu :D
19.02.2013 10:14 |

Reitings 478
Reģ: 12.06.2012
Ir gadījies tā.. Bet vēl smieklīgākas situācijas - es biju tā gudrā, bet draudzene smukā (ne tik traki, ka biju neglīta, bet domu sapratāt). Nezinu.. Ar puisi iepazinos arī kopā ar to pašu smuko draudzeni esot kopā, vajag vienkārši dzīvot mierā ar sevi. Puisis teica, ka man esot laba harisma un tā arī uzrunāja. Nevajag gruzīties. :)
19.02.2013 10:21 |

Reitings 1493
"Varbūt tiešām vajag vēl vairāk aizpildīt savu laiku, jāatsāk sportot."

Darot kaut ko ārpus ierastā, arī celsies tava pašapziņa, varēsi patrenēties jaunu cilvēku iepazīšanā, jo izklausās, ka kautrīgums ir problēmas sakne. To puiši ierauga pat ātrāk (žestos, ķermeņa valodā, pozā, acu skatienā, sejas izteiksmē) nekā to, vai meitene ir klasiska skaistule. Ja tu komplekso, neskaties acīs, nemīli sevi, puisis arī padomās: "tātad viņai ir kāda problēma, ja pat pati nejūtas ērti savā ādā. kāpēc gan lai es justos ērti viņai blakus?"
Un, starp citu, sporta zāles, parki (skrienot) utml. ir lieliskas vietas, kur iepazīties ar puišiem, turklāt klāt nebūs skaistules-draudzenes. Piekrītu, ja centies atrast otro pusīti, tajās reizēs apzināti nedodies kopā ar šo draudzeni, labāk ar kādu citu.
19.02.2013 13:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits