Skarbs citāts, pesimistisks, bet tā patiesībā ir.
Tik daudzi cilvēki tik ļoti satraucas ko par viņiem padomās citi, ka pārstāj būt paši par sevi patiesi.
Viņi izveido sev brīvprātīgo cietumu, darot kaut ko vai esot tādi, kādus viņus grib redzēt tā sabiedrība, kurā viņi apgrozās.
Atbalstu dzīvošanu šodienai to labāko iespēju realizēšanā un mērķu sasniegšanā, nevis kā attaisnojošo moto savas vieglprātīgās un neapdomīgās rīcības sekām.
Ar katru gadu arvien vairāk dzīvoju savās interesēs un man ir pilnīgi vienalga par cilvēkiem, kuri manā dzīvē nespēlē itin nekādu lomu, tādējādi tieši es izvēlos spēles noteikumus iespēju robežās ;)
Ja es gribu dziedāt, es pierakstos uz dziedāšanas nodarbībām, gribu dejot - dejošanas, gribu audzēt puķes piemājas dārzā - iestādīšu. Gribu sajusties princesei uz ledus, ņemu slidas un lidinos virs ledus, gribu sajust ūdens apskāvienus - omulīgi ieritinos ūdens putu segā, otrā rokā turot grāmatu...Gribu būt speciālistam kādā jomā - es to sasniegšu.
Viens vienīgs nosacījums - jo vairāk tu gribi būt neatkarīgs, jo vairāk tev pašam jābūt spējīgam darīt vairāk, sasniegt vairāk, uzdrošināties... un es eju un mācos, es pilnveidojos, lai ar katru gadu man šī brīvība paplašinātos.