Esmu jau tā teikt... lielajā dzīvē.. lielajā darbā... pieaugusi sieviete :D
mūsdienās ikdienā ļoti nepieciešams parakstīties... gribētu glītu parakstu, jo manā darba vietā vajadzētu klasiski skaistu parakstu... man nav forša paraksta, kur lai to meklē... ir kaut kādi paraugi, vai tml. ? Kā Jūs izvēlējāties savu parakstu... ?
Man ir ļoti vienkārši - vārds pirmais burts un uzvārds smuki, salasāmi. Nesaprotu, kādus ķeburus tur citi savelk, ka ar vārdu un uzvārdu nekādu sakarību neredzu, bet tas ir vienalga - galvenais, ka ir paraksts tur, kur jābūt un no tā cilvēka, no kura nepieciešams. Bet man ļoti patīk pētīt parakstus.
Man ir vārda pirmais burts, kurš ietverts pilnā uzvārdā. Nevaru jēdzīgāk paskaidrot :D Tā nu ir sanācis, ka mani tuvākie radinieki parakstās šajā pašā stilā, mainās vienīgi vārda iniciālis. Mana mamma, omīte, opītis, krustvecāki...pat abas māsīcas. Es redzēju kā parakstās mamma un no viņas jau skolas laikā nošpikoju un tikai pēc tam atklāju, ka visi pārējie ievēro tādu pašu stilu. :D Man patīk mans paraksts un tagad to noteikti nemainītu vairs :)
Man ir normālā, manuprāt, salasāmā rokrakstā vārda pirmais burts + uzvārds bez atstarpēm, punktiem, liekiem izskaistinājumiem utt. Pieņemu, ka, ja nāktos daudz parakstītos, šis pats paraksts saīsinātos vismaz uz pusi (ar kaut kādu ķeburu beigās, punktu vai pat vienkārši bez nekā), jo man pagarš uzvārds.
Speciāli neesmu piedomājusi, bet manējais pilnīga kopija tēta parakstam, abiem tikai uzvārds. Bet tas laikam tāpēc, ka arī rokraksts man izveidojies principā kā viņam.
Mans paraksts radās vienas garlaicīgas lekcijas laikā, kad ar kursa biedreni kladē ķēpājām parakstu paraugus un tā nonācu pie sava, jo vienā reizē ar māsu nonācām pie secinājuma, ka mums ir gandrīz vienādi paraksti :D
tagad man ir paraksts, kura doma ir tāda - vārda un uzvārda pirmie divi burti. Bet ātrumā sanāk ķeburs, kura būtību saprotu tikai es :D
Viens burts - pirmais vārda burts, t.i. to burtu nedaudz atgādina un kkāds ķeburs klāt. Īsi un ātri, mūžam nepietiktu pacietības rakstīt savu uzvārdu, jo diezgan pagarš