Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

draugs paliek slimi agresīvs

Reitings 34
Reģ: 02.02.2013
Pirmkārt jau uzreiz pasaku, ka neko atšķirīgu attiecībās neesmu sākusi darīt, raksturs nav mainījies un arī viņam nav nekādu konkrētu iemeslu, lai sāktu šādi rīkoties,
bet
pēdējo dienu laikā mans draugs ir palicis ļoti dīvains un slimīgi agresīvs.
tāds kā sadistisks, skatās uz mani tādām jocīgām acīm, kautkādu jokainu skatienu, ik pa laikam dienas gaitā mēģina man iesist, itkā nes stipri, bet arī ne tā kā pa jokam, piemēram sist pa rokām, pa muguru, krūtīm, runā jocīgas lietas, piemēram, iesist tev vajag, vienreiz, divreiz, varētu tevi pielikt pie sienas un sākt tevī sist šautriņas, varētu tevi sasiet un pasist, varētu tevi nogrūst lejā, varētu tev izlaust rokas uz otru pusi, un tml...
es saprastu, ja tā būtu spēle...
bet nav īsti tādas spēles noskaņas...
šonakt piemēram kad naktī viņam pieglaudos viņš vnk paņēma abas manas rokas un aizsvieda uz otru pusi tā ka gandrīz no gultas izkritu,
gulēju un neglaudos, tad vnk iesita pa muguru un norāva man visu segu.

neko vairs nesaprotu
17.02.2013 15:04 |

Reitings 48
Reģ: 01.02.2013
Meitene te, kaut ko sadomājusi. Ja gribētu dzirdēt reālus viedokļus, tad tos arī uzklausītu un, kaut ko darītu lietas labā. Tā kā domāju, ka čīzijai šī diskusija ir vienkārši vakara izklaide.
Normāls cilvēks momentāli būtu centies visu noskaidrot, nevis sēdētu forumā un lasītu spriedumus šai situācijai. Sviests!
18.02.2013 10:21 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Sbeika!
Izklausīsies muļķīgi uz visa šī fona varbūt.
Bet, ja raksti, ka nav tik briesmīgi, kā izklausās... Un tā tiešām ir vienkārša uzmanības izrādīšanas savdabīgā veidā... Varbūt tam cilvēkam vnk beidzot parādījušās stipras jūtas, kuras viņš nejēdz izrādīt? Tādēļ sāk Tev visu ko pirkt, vest, kļūst privātīpašumniecisks, bet tai pat laikā pats kautrējas no tā un negrib parādīt, ka ir romantisks un viegli ievainojams, tādēļ šitā izturas? Un sāk izturēties kā bērns, kā skolas laikā, kad simpātijas izrādīja ar sišanu un bižu raustīšanu. Turklāt, ja Tu vēl atbildi, varbūt šim liekas, ka viss labi un tā var turpināt. Man arī bija vīrietis, kas man 100 reizes dienā sita pa dibenu un stipri, līdz pateicu, ka man tas liekas pazemojoši un nepatīk, paskaidroju, kā jūtos. Iesaku Tev tāpat darīt. Un ir bijuši arī vīrieši, kas jūtu uzplūdos sāk runāt neaptveramas muļķības (tādas, kas rada pretēju efektu), lai tikai nekļūtu viegli ievainojami.
18.02.2013 11:02 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits