Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Muguras sāpes un bezmiegs

Reitings 2
Reģ: 24.01.2013
Savu stāstu ir jāsāk ar mūsdienās negatīvo daļu.
Visiem Mums jau ir apnikuši tie stulbie mārketingi, bet viss stāsts sākās ar to, ka pie bankas, izdzirdēju kā viens puisis, smaidot, stāsta par kautkādu līdzekli kas palīdz dzīvot aktīvi un priecīgi, nu nodomāju, ka viņš stāsta tur par narkotiskajām vielām kautkādām, redz līdz kam noved televizors. Bet nu gaidot savu rindu, klausijos vien tālāk. Izrādījās, ka tās ir kaut kādas kapsulas, kas, itkā, vajadzīgas mūsu organismam, bet tie nav vitamīni.
Nu, nodomāju, ir jausprasa kas tie tādi ir.
Kad viņš beidza runāt, piegāju un uzprasiju.
Atbilde priekš manis bija nedaudz negaidīta, viņš pateica, ka tas visdrizāk mani nemaz neinteresēs, jo lielakai daļai ir apnikuši tīkla mārketingi un ka cilvēki nemaz netic tam, ka ir ari unikālie produkti, pietam, ņēmot vērā cik ir negatīvās informācijas par zālēm, man būšot bail dzert kautko tādu. Viņš pagriezās un gāja prom.
Nu es nodomāju, ka starp daudziem mārketingiem, varbūt ir arī kas labs, es apstādināju to puisi un uzprasiju sīkāku informāciju, viņš man iedeva mājas lapu, palasot daudz ko nesapratu, bet nodomāju pasūtīšu.
Iepakojums atnāca pēc 3 nedeļām, bet tad man sākās problēmas ar muguru, gāju uz dienas stacionāru, ārstējos, bet iepakojumu tā arī neatvēru.
Ejot no slimnīcas, satiku to puisi un viņš prasija ka man klājās, iztāstiju ka staigāju uz procedūrām un kapsulas vel neēsmu meģinājusi.
Viņš man ieteica sākt dzert tulīt un, ka es izbrīnīšos uz ko tās ir spējīgas.
Uz vakaru izdzēru 1 kapsulu un pusi nakti novārtījos ar muguras sāpēm, piezvaniju konsultantam nākamajā dienā lai uzprasītu vai tas nav kaitīgi. Izrādās ka pirmajās 3 dienās stipri iekaisušas vietas tiek provocētas un tad palikšot vieglāk, tik nedrīkst pārtraukt dzert.
Jau otrajā dienā pamodos bez sāpēm un jūtos drausmīgi labi, izdariju tik daudz lietu, ka nobrinījos. Nākamajā dienā tas pats. Apbrīnojami, bet bija ļoti patīkama sajūta, tāda brīva.
Ārsts arī pateica, ka atveseļošanās norīt kaut kā ļoti strauji.
Apbrīnojami, kautkāds mazs notikums dzīvē var mainīt dzīvi tik strauji. Šobrīd jūtos burvīgi un daru daudz vairāk nekā agrāk, sajūtas noguruma, itkā trūktu vitamīnu, neēsmu jutusi.
Uzlabojās garīgais, un arī ģimenē attiecības.
Nezinu vai butu pareizi teikt kas tas par produktu, jo domāju ka tas kurš meklē, tāpat atradīs, bet nu var palasīt www.vitarevit.lv
Vel sapratu to ka, ja kautko piedāvā kāds, vismaz ir jauzklausa ko, nevis uzreiz ir jaatsakās. Ceru ka Jums tas arī nesīs prieku dzīvē.
16.02.2013 12:53 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits