Sveikas meitenes!
Man ir tāda maza problēmiņa.
Ar puisi esam pazīstami jau kopš bērnības. Nebijam kontaktējušies daudzus gadus,bet pirms jaunā gada sākām sarakstīties un beigu beigās Jauno gadu svinejām vienā ballitē. Starp mums uzsķīlās kaut kāda dzirkstele. Pec tam ilgi sarakstijāmies sarunājām satikties, bet man sākās problēmas ar bijušo draugu un tā nu es ilgi visu atcēlu. 2 nedēļas atpakaļ es biju beidzot visu daudz maz biju atrisinājusi un nolēmu satikties ar šo puisi. Satikāmies vairākas reizes pavadijām superīgu laiku kopā un pagāšo sestdien aizgājām kopā uz vienu ballīti. Protams viss bija forši,bet mans bijušais draugs sāka man zvanīties un teikt,ka grib mani utt. Bijušais pat uzināja ar ko es satiekos un sāka viņam rakstīt draugos. Protams visu nedēļu kasijos ar bijušo. Pat domāju numuru nomainīt, bet valentīndienā viņš man paziņoja,ka viņam nemaz mani nevajag. Protams,ka puisis ar kuru satikos man nedeva nekādu ziņu, līdz vakardienai. Uzaicināja šodien satikties un varbūt,ka pat pie viņa uztaisīt mazu pasēdēšanu. Es nesaprotu viņu. Viņš visu nedēļu man nedeva ziņu, bet vakar , laikam nedaudz iedzēris, pazvana un dod ziņu par sevi.
Es nesaprotu. Mans bijušais gribēja man tikai ieriebt vai kā? Es nezinu,ko viņi tur draugos viens otram rakstija,bet fakts ir tāds,ka visu nedēļu nebija nevienas ziņas, nekā, bet pēkšņi ir zvans tā itkā nekas nebūtu bijis.
Es laikam nemāku skaidri visu izklāstīt, bet ceru,ka Jūs vismaz apmēram sapratāt kaut ko. Ja nē,tad prasat es izskaidrošu.
Varbūt Jums liksies stūlbi,bet man tiešām vajadzēja izkratīt sirdi.