Bilginājums un saderināšanās...

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Hei, meitenes!
Vakar V-dienā saņēmu bildinājumu un saderināšanās gredzenu no sava vīrieša, ar ko kopā esam jau 2,5 gadus. Jau pirms kāda mēneša praktiski vienojāmies, ka vasarā precēsimies - šī bija tāda kā formalitāte :)
Un... varbūt man nepareizi stereotipi (visticamāk, dēļ pārsaldinātajām Holivudas lubenēm :D ) ... bet man šķita, ka bildinājumā man vīrietis bija izvēlējies par daudz humora, kā arī nepatīk saderināšanās gredzena dizains :(
Tikai nesāciet - kāda tu izlutināta! Nemaz ar ne. Bet dažās jomās taču jābūt savām prasībām? Un likās, ka arī vīrietis it kā tās zina...
Ar viņu pārrunājām, ka kāzas un visu ar to saistīto gribu tradicionālajā izpratnē. Tāpēc arī minēju, ka aicinājumu precēties par oficiālu uzskatīšu, kad būs arī bildinājums ar gredzenu.
Tā vietā... bildinājumā ir tradicionālais teksts... es jau smaidu..... kad pēkšņi viņš laiž vaļā arī "vai mīlēsi mani, kad būšu vecs pirduns, un vai mainīsi pamperus" ...... :D Ok, abi par to pasmejamies, neteikšu, ka man nav humora izjūtas. Bet līdz ar to viss tas skaistais, mīļais bildinājums ir palicis ar tāda kā joka piesitienu. Un pat īsti nesaprotu. Esam saderinājušies oficiāli vai nē :D
Otrkārt, saderināšanās gredzenu būtu gribējusi tradicionālo - stīpiņu, ar bezkrāsainu akmentiņu vidū. Tā vietā kaut kādos divos savijumos ir ielikts rozā akmentiņš, un gredzens kopumā izskatās pēc acs.... Kas man galīgi nesaistās ar saderināšanās gredzenu, bet gan vnk skaistu greznumlietiņu, ko nēsātu ikdienā.
Tad nu padalieties, dāmas, lūdzu pieredzē! Es pa daudz filmas esmu pārskatījusies un vīrieša centieni būt oriģinālam ir super duper vērtējami? Vai tomēr, ja bijām par to tradicionālo pieeju izrunājuši, viņš būtu varējis iepriekš vairāk papētīt, kas un kā jādara?
15.02.2013 11:59 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
jā, der gan neteikt neko, lai nesāpinātu otru.
15.02.2013 12:21 |

Reitings 1493
womankind, par ko es šūmējos? Jau trīs komentāros esmu atzinusi savu kļūdu - tā kā bija, būs labi, tālāk varēsim kopīgi visu domāt. Pilnībā piekrītu Tavam pirmajam komentāram, un to visu esmu likusi aiz auss.
Tā replika pēdējajā komentārā par gaumi ir tikai par dāvanām kopumā.
15.02.2013 12:22 |

Reitings 428
Reģ: 01.12.2012
Sievietes nudien nezina, ko grib! Un man tiešām paliek žēl to vīriešu.
15.02.2013 12:25 |

Reitings 1493
Sesilla, man gan šķiet, ka sāpīgāk ir, ja, saņemot dāvanu cilvēks smaida - jo tā ir pieņems un viņš otram neliek sabēdāties, - bet pēc tam dzīvē redz, ka otrs to dāvanu nu itin nemaz nelieto.... Nu... varam piekrist, ka nepiekrītam viena otrai :)
15.02.2013 12:28 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
wendii, ja man tas gredzens nepatiktu, es tomēr tā mīļi kaut kā pateiktu, vai ir iespēja man pašai to gredzenu samainīt, jo tas neatbilst manai gaumei. Neredzu nekā slikta tai faktā.
Bet jā, jā uz kopējā meiteņu fona esmu ļoti izlepusi jebkuru gredzenu nenēsāšu, labi ka mans vīrs to zina un tamdēļ pat neizdomā savas vēlmes attiecībā uz lietām, kuras nēsāju es. Apsveicu ar bldinājumu :)
15.02.2013 12:28 |

Reitings 1493
Dio, paldies, un paldies arī pārējām meitenēm par apsveikumu!
Laikam jau pie tā visa - gan gredzena, gan bildinājuma - arī vnk jāpierod :D Lai gan zināju, ka tā notiks, kaut kāds daļējs šoks tomēr bija. Tāpēc tas, ka nav gluži, kā iedomājos, vēl vairāk izsita no sliedēm :D
15.02.2013 12:31 |

Reitings 3966
Otrkārt, saderināšanās gredzenu būtu gribējusi tradicionālo

būtu vismaz priecājusies, ka vismaz kaut kādu gredzenu dabūji, nevis puisis piemēram pasaka precamies. Un bez gredzena.
Gredzens nav slikti, gredzens ir slikti, dīvainas Jūs esat.
15.02.2013 12:36 |

Reitings 1493
Puisis jau pateica "precamies!" bez gredzena - piekritu arī tad :) Bet izrunājām, ka oficiāli tas uztverams - paziņojams arī ģimenei, draugiem - pēc tradicionāla bildinājuma un gredzena. Kas tur dīvains?
15.02.2013 12:40 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Rozā akmentiņš ir rozā dimants, kvarcs vai kāds cits akmens? Prieks, ka bonusā neesi vēl arī māņticīga, jo rozā akmentiņus īsti saderināšanās gredzeniem nevajadzētu izvēlēties.
15.02.2013 12:42 |

Reitings 1493
Nē... šķiet, parasts stikliņš :D Neesam nekādi biezie, arī pats gredzens ir sudraba ne zelta (kā laikam pieņemts), bet par to dārgumu/lētumu gan nekādi neiespringstu :)
Māņticīga īpaši neesmu :) Vien no gultas ar labo kāju cenšos izkāpt, un nokritušu maizīti 3x nobučoju :) :D
15.02.2013 12:46 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Ak vai, nu...:D Ne vienmēr viss notiek tā, kā iztēlojamies. Priecājies par bildinājumu un tikai nesāc zāģēt savu vīrieti!
15.02.2013 12:53 |

Reitings 57
Reģ: 29.08.2010
varu padalīties ar savu pieredzi,jo arī nesen saņēmu bildinājumu. Tiesa šajā ziņā par savu vīrieti sūdzēties nevaru. Patiesībā mums tas viss notika bez vārdiem-viņš īsti nepajautāja,es neatbildēju-abi sēdējām uz bimbājām :D Vēlāk,kad kaitināju,ka es jau neesot īsti atbildējusi,viņš teica,ka mans gredzens pirkstā liecinot par ko citu :)
Un gredzentiņš ir ar actiņu vidū, bet stilizēts ar sirsniņu pamata fonā, tas arī ir ļoti fantastisks. Vīrietis uztraucās,ka nav pietiekoši dārgs,vai man patīk utt. Vien atbildēju,ka tas ir skaistākais gredzens,kādu vien varēju vēlēties.
Vīrietim saņemties uz tādu soli nav viegli,tāpēc priecājies-kas tev svarīgāks:gredzens vai fakts,ka tevi bildināja?
Ir teiciens-tas,ka tevi nemīl tā,kā to tu gribi, nenozīmē, ka tevi nemīl vispār.
15.02.2013 12:54 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ak dievs! vai tu maz iedomajies,ka vinam bija neerti bildinat. ieksa pilns ar emocijam un tad ta stulbiba izgaja. nu saproti, stresa situacija jau cilveki atkrigi rikojas.!! priecajies par saderinasanos un beidz meklet prblemas. un gredzena dizains ir sikums. ko ti viriesi saprot no tadam lietam?
15.02.2013 12:58 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Es arī nezinu kāds ir tipiskais saderināšanās gredzens.. whats wrong with me? Esmu vīrietis? :D
15.02.2013 13:03 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Hmm, man jāsaka, ka tomēr nejustos forši, nēsājot gredzenu, kas tā īsti neiet pie sirds.
Bet tas tāpēc, ka vispār nenēsāju rotaslietas, ir vieni zelta auskari jau neskaitāmus gadus, ko nēsāju ikdienā, bet tas arī tikai tāpēc, ka ārkārtīgi gaumīga, patīkama, "silta" dāvana no dārga cilvēka. Ir arī pāris pievilcīgas ķēdītes, bet tās tikai gadījumos, kad apģērbs prasa. (Starp citu, gredzenus uz pirkstiem vispār nespēju izturēt, traucē, bet tas jau cits stāsts.)
Tāpēc es saprotu autori par to gredzenu, lai cik visas nebļautu par izlepšanu, nespēju izdabāt utt. :D Un tavas domas un sajūtas ir normālas! :) BET apdomāsies un sapratīsi, ka esi ar šo cilvēku, jo mīlat viens otru un esat laimīgi kopā. Tāpat ar laiku noteikti iemīlēsi savu gredzentiņu! ;)
15.02.2013 13:12 |

Reitings 5709
Nu, nu, nav jau tā, ka sievietei jāpriecājas par jebkuru saderināšanās gredzenu. Atzīšos, man arī bija drusku skumīgi par to, ka gredzens nav tāds, kādu būtu vēlējusies, jo šķita taču, ka viņam būtu jāzina, kas man patīk... Tas jau ir tas, kas skumdina, nevis konkrēti pats gredzens. Apziņa, ka ir izvēlējies tik pēc savas gaumes vai vēl kaut kādiem aspektiem un nedomājis par manām vēlmēm. Es laikam mazāk pārdzīvotu, ja gredzens būtu vienkārši nopirkts, bet man ir īpaši taisīts... un absolūti ne manā gaumē. Rezultātā gredzenu nenēsāju, jo īsti neizjūtu kā savu.
Tā kā, manuprāt, nav jākaunās par to, ka kaut kas nepatīk...
15.02.2013 13:15 |

Reitings 8407
aloe - ieteiktu tev kaŗtīgi pārbaudīt vai nav vēl kādas vīrišķības pazīmes. :D
15.02.2013 13:15 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Man gan patiktu. Man svarīgākais ir pats moments, ka mans mīļais, labais, jaukais vīrietītis ir saņēmies :D :)
15.02.2013 13:27 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Liliii man jau kā tipiskam vīrietim, jāpasaka priekšā, kādas tad ir pazīmes? :D
15.02.2013 13:27 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Hmmmm... man lasot aprakstu kā jūs norunājāt precēšanos un visu situācijas izklāstu, likās ka precies vispār tāpēc ka esat kopā un viss, sstāstītais šķita bez emocijām, bez pacilājuma utt.. varbūt tomēr nav īstais, ja jau pašā sākumā tāda attieksme pret to visu???
15.02.2013 13:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits