kā ari pirms tam, kad neticēju, bija jautājums.. kur tad tas Dievs ir? Cik daudz karu ir notikuši kristiešu dēļ? Un kāpec notiek tik daudz dabas katastrofu?
Mēs cilvēki izstumjam paši Dievu no savas dzīves, izstumjam no skolām, no gimenem, no valstima, sakam,ka mums vinu nevajag un tad brīnamies ka kaut kas slikts notiek. Bet ja mēs sakam, Dievam, ka mums vinu nevajag, vins nevar mus aizsargat. Ja man kads teiktu tu man neesi vajadziga, es ari aizietu. Bet kad notiek kāda dabaskatastrofa, mēs saprotam,ka vairs neesam tik spēcigi un mēs nevaram ietekmēt visu, esam mazi un nevarīgi.
Runājot par kariem un tādam lietām, kur pie vainas kristieši, ne visi,kas sevi sauc par kristiešiem ir kristieši. Tapat, cik daudz gan ir visadas pedofilijas notikušas daudzās baznīcās, it īpaši katoļu religija, kur macitaji dzivo celibata (es nesaku,ka pilnigi visur tas tā ir, bet tas ir fakts un tā notiek) Bībelē NEKUR, nav rakstīts, ka Tev bus jadzivo celibāta. Bibele ir rakstits, ka cilvēkam nav labi būt vienam, tāpec Dievs radīja Ievu un ja tu nevari dzīvot bez fiziskas tuvības, tad nedari to, precies un dzīvo. Ir cilvēki,kas paši izdomā savus likumus un noraksta to uz Dievu.
Nekur Dievs nav teicis, ka Tev būs karot, bet tanī laikā cilvēki bija tik religiski,ka vienigais no ka sastaveja kristietiba bija nauda un nodevas un tani laika jau darbojas sektas, kas izspieda no cilvekiem nauda kā rezultāta sākas ari krusta kari, jo cilvēki sacēlas pret negodīgajiem baznīcas vīriem,kas iekasēja naudu. Tas viss ir mūsu pašu rezultats,mūsu pašu grēku rezultāts. Ja mēs vairāk domātu,ko mēs daram, nebūtu visas savas problēmas jāuzveļ uz Dievu, ja vien paši esam vainīgi.