Nesen YouTube uzgāju vienu meiteni Angel Haze,viņa ir repere,bet sāka līdzīgi kā Eminems,repojot par savu dzīvi. Uzgāju dziesmu Cleaning Out My Closet viņas interpretācijā
http://www.youtube.com/watch?v=U7bZ08RNUyM un biju šokēta klausoties. Viņas ģimene bija sektā un viņu,mazu 7 gadīgu bērnu izmantoja,mēģināja no viņas izdzīt ''velnu'',izvarojot un sitot viņu,viņas pašas audžutētis regulāri viņu izmantoja,mammai tas likās normāli,jo tādi bija sektas noteikumi. Esmu arī skatījusies viņas intervijas,es tiešām brīnos,kā viņa vispār var būt tik normāla,viņai ir bijusi šausmīga dzīve. Arī kad viņa saka,viņai bijis ļoti bail no vīriešiem,viņai sāka patikt meitenes,viņa mēģināja izdarīt pašnāvību,viņa badināja sevi,jo dzīve bijusi briesmīga un vairs neesot varējusi izturēt,bet tagad viņai viss esot kārtībā un viņa iedvesmojot citus ar savu stāstu un palīdzot bērniem/pusaudžiem kas ir līdzīgās situācijās.
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/104073/pusaudze-dzivojam-ka-normala-gimene-bet-tad-vini-iesaistijas-sekta Arī šis raksts man liek padomāt... Kāds tad īsti ir iespaids uz bērniem un citiem ģimenes locekļiem,ja kāds no viņu tuviniekiem ir iesaistījies sektā?
Tas pats ''Kristus Pasaulei'' zinātņu akadēmijā... Nu kādā veidā viņi to visu var nosaukt par dievkalpojumu? Tā visa kratīšanās,bļaušana,vienā lielā telpā ir saucama par dievkalpojumu? Idiotisms pilnīgais. Viņi pat liek savus ''dievkalpojumu'' video YouTube,es dažus paskatījos,man nelabi palika. Vecāki tiešām ņem savus zīdaiņus līdzi,mazus bērnus un māca savu teoriju par Dievu. Es uzskatu,ka vienīgā vieta kur var notikt Dievkalpojums ir baznīca. Vienalga,vai luterāņu,katoļu,pareizticīgā - vienalga,tā ir ĪSTA baznīca ar ĪSTIEM mācītājiem un ĪSTIEM Dievkalpojumiem.
Atceros skolā bija viena tāda fizikas skolotāja,kas mācīja labi,taču stundas vidū var nokrist uz ceļiem un sākt sludināt Dievu,likt skolniekiem skaitīt pātarus un viņa mums nevis fiziku mācīja,bet gan par savu sektu. Man tas viss liekas tik slimi. Kādas ir jūsu domas par šādām sektām,kas tik to vien dara,kā uzspiež,mēģina savervēt vairāk cilvēku,iesmadzeņo savu ''teoriju''? Gribu dzirdēt viedokļus... Man tiešām vienīgajai liekas,ka tas ir drausmīgi un bērnam ir pašam tiesības izlemt uz kādu baznīcu viņš grib iet un kam ticēt?