Piereģistrējos pirms dažām minūtēm, nu jau izgāju, jo pat īsti negribas sarakstīties ar kādu šobrīd tur. Nezinu vai man tas bija vajadzīgs, bet nu nekas sliktāks jau nenotiks. Ņemot vērā ,ka šodien neviens puisis neapsveica mani personīgi Valentīndienā :(
Pati nezinu ko īsti gribu. No vienas puses man liekas pašai pavisam skaidrs ,ka šobrīd nav laika attiecībām ,jo es to ņemu nopietni, bet šobrīd esmu diezgan aizņemta skolā. Varbūt drīzāk gribētos , ka biežāk uzaicina uz kādu ballīti , kādus piedzīvojumus, jautrību, tā nenopietni, iedzert ,pabučoties ar kādu simpātisku puisi. :D Bet tie puiši jau arī nenopietni vienmēr pie pirmās, otrās ,trešās. Un tad tomēr skumji, ka nebiju nekas īpašs un tomēr ja kāds iepatīkas ,katra cer ,ka viņa būs tam puisim foršākā ,mīļākā no visām. Man vienkārši gribas lai ir kāds simpātisks pusis ,kad zinu ,ka ja ir vēlme ir ar ko parunāt, iziet ārā, aizbraukt kaut kur un tā ,ir kas pievērš uzmanību,novērtē.
Pati nesaprotu vai man tā Valentīndiena un mīlestības tēma kaitina ,jo pašai nav mīļotā cilvēka vai varbūt vienkārši neesmu domāta attiecībām. :/