Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jā, tā gan

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
kādreiz es tevi vēlreiz, gan jau, atkal, varbūt ļoti mīlēšu

Man baigi iepatikās šis teikums, lai gan tāds bēdīgs, tai pašā laikā pozitīvs! :D
Ai, man tik ļoti patīk sava dzīve, lai gan, protams, tā nav ideāla! :) Milu savus vecākus, ļoti, ģimeni, draugus! Laikam man iet ciet, bet manī ir tik daudz pozitīvisma!:D Tā patīk! :)

Kā ar jums? Kā jūtaties šovakar? Esat dabūjušas bučas, šokolādes daudz, daudz? :)
Ai, tik forši - šodien mans klasesbiedrs visām meitenēm uzdāvinā šokolādes končas, nu vnk tiiik forši! :D

lai jums jauks vakars un NAKTS! :d
14.02.2013 20:10 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Juutos labi,viss ir kaartiibaa!Nesen atbraucu no darba,jaaiet paguleet mazliet.
Vakaraa balleeshos ar draugiem! :)
Miiljotais straadaa,diez vai tiksimies shodien.
Darbaa draugs ielika man somaa shokolaades kasti,iekshaa visas shokolaades sirninjformaa + kartinja,jauki taa.. (l)
Forshi,ka esi pozitiiva ;)
Jauku vakaru visaam!
14.02.2013 20:19 |

Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Man šovakar paliek arvien labāks garstāvoklis. Valentīndienu nesvinu, pilnīgi vienaldzīgi šie svētki. Nevienu nesveicu, mani arī nē. :D Ja vienīgi neskaita vienu svešu puisi, kurš facebookā apsveica. :D Bet sapratu to, lai arī cik lielā pak**ā viss var saiet, ar žēlošanos nekas labāk nepaliks, tāpēc, par spīti visam, jābūt pozitīvai. :) Tas būs mans moto turpmāk. :D Dzeru tēju, gaidu VS modes skati, ar vienu roku rakstu bakalauru, ar otru spēlējos ar mazo. :D :)
14.02.2013 20:19 |

Reitings 622
Reģ: 16.12.2012
es gaidu ciemos 2 kolēģus - ballēsim un ne jau dēļ 14.februāra :D
14.02.2013 20:21 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits