Raudu un ēdu saldējumu :(

Reitings 124
Reģ: 12.02.2013
Šodien ir Valentīndiena un esmu pilnīgi viena. Draudzenes bez otrās pusītes sauc uz pasēdēšanu un Titānika skatīšanos, bet man ir tik grūti ap sirdi,ka nekur nevēlos iet. Negribas sevi jau tagad norakstīt vecmeitu ballītēm ar saruņām par kaķiem un vibratoru jaunākajiem modeļiem. Jau otro gadu esmu vientuļa šajā dienā, tā gribas kādu maigu, sakarīgu un skaistu puisi sev blakām.
BET KUR LAI TĀDUS ATROD VISI SAKARĪGIE SKAISTUĻI JAU IR AIZŅEMTI??!!
Smukulīšus bez smadzenēm paciest nevaru, taču nesimpātisku čali iekārot nespēju.
Varbūt jāmēģina kaut kā iekšēji samazināt savas prasības. Šobrīd diezgan stingras - augumā virs 1.85m; sportiska miesasbūve (kaulu kambarus un rešņus nevaru iekārot fiziski); izskatīgs; pelna pietiekami ,lai palutinātu mani; ar labu izglītību.
Kā Jums ir ar vīriešiem? Ja paskatās tad Rīgā visi sakarīgie jau aizņemti, vai arī ir tādi maukļi,ka pus pilsētai izgājuši cauri. Tā vien liekas, ka čaļus var iedalīt trīs grupās : 1) foršie uzticīgie 2) foršie jākļi-kas visu laiku iet pa apli no vienas sievietes pie citas 3) puiši,kas vispār neinteresē kā vīrieši.
14.02.2013 19:44 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Bet 23.februaarii? Kaa izvelesies, kura apsveiks un iepriecinas Tevi? :D
14.02.2013 21:25 |

Reitings 551
Reģ: 23.01.2013
Nezinu, bet šķiet, ka, ja speciāli meklēsi kko un noskaņosi sevi uz to katru dienu, ka vajag kādu, kur, lai meklē, kur atrod, esmu viena, panikā utt, tad tieši neveiksies.. taču, ja pret to visu izturēsies neitrāli un pieturēsies pie fakta, ka vislabākais atnāk negaidīti, tad arī būs rezultāti..
Es arī esmu viena, taču ik pa laikam uzpeld feini puiši, kas vēlas tuvāk iepazīties, kaut gan pati patreiz nevēlos attiecības un kkādas saistības, neko nemeklēju.. bet uzrodas vienalga.
Nav visi sakarīgie aizņemti, tādi ir.. gan arī tu tādu atradīsi.
14.02.2013 21:32 |

Reitings 1270
Reģ: 29.01.2009
Daplis atkal meklējās? :D
14.02.2013 21:33 |

Reitings 57
Reģ: 17.01.2013
Sevis žēlošana nepalīdzēs un būšana vienai jau nav pasaules gals.
Izlasi kādu blogierakstu, lai labāka oma - http://goo.gl/JcHct
Cerīgs skats bieži atkarīgs no paša!
Lai veicas!
14.02.2013 21:37 |

Reitings 8
Reģ: 10.02.2013
Fui! Cik labi, ka no manis šodien neviena neko negaida. Kāpēc visi tik ļoti ilgojas pēc tā otra cilvēka?! Es saprotu pēc 30 gadiem, kad sīkie jātaisa, bet nu ne jau līdz tam laikam. Nu saprotu, daudzām sievietēm to vajag, jo kāpis nepieciešams un lielai daļai džeku mamma vairs negludina drēbes, bet vienalga nesaprotu.
14.02.2013 21:38 |

Reitings 3966
Anta tev @ :)
14.02.2013 21:47 |

Reitings 178
Reģ: 06.10.2012
Pazīstu daudzus vīriešus no Rīgas, kuri ir tiešām perfekti (vismaz manā izpratnē) un vieni! Tikai lielisks vīrietis sev blakus vēlas arī lielisku sievieti. Tāpēc beidz čīkstēt, bet aizej uz sporta zāli un sāc augt garīgi, lai būtu līdzvērtīga!
14.02.2013 21:54 |

Reitings 124
Reģ: 12.02.2013
smarter atsūti kādus kontaktus, labprāt pati aizrakstītu kādam
14.02.2013 22:01 |

Reitings 1352
Reģ: 10.08.2012
Tās prasības ko izvirzi vīrietim...vai no tā visa Tev pašai kaut kas ir?
Skaistums, nauda, izglītība utt????
Nevajadzēs taču tādam vīrietim, kā apraksti sievieti ar vidējo vai pamatskolas izglīt'bi, nekoptu, bez darba un naudas....
15.02.2013 08:58 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Jā, sāc ar sevis pilnveidošanu, lai pati atbilstu tiem kritērijiem, ko izvirzi vīrietim. Tad arī tu tādu piesaistīsi.
15.02.2013 12:50 |

Reitings 8272
tieši tā, prinči ir pasakās. katram cilvēkam ir savi + un -. Kad tev kāds iekritīs sirsniņā, tad varbūt arī tas puisis nebūs kā no žurnāla vāka. labi, pat, ja puisis ir saticies ar daudzām meitenēm, nenozīmē to, ka tev ar viņu nevar būt attiecības. protams, ka jāuzmanās ir no pasaules staigātājiem. nu neko, es arī visus iepriekšējos gadus līdz šim (man jau tagad 23) biju viena. pagājušaja gadā man bija puisis ar kuru vēl tagad esam kopā un nu jau dzīvojam kopā, bet tad mēs vnk nevarējām svinēt kopā, jo mums darba laiki nesakrita utt. nekas jau tāds ārprātīgi sensacionāls tajā dienā nav. labi, man ļoti liels prieks, ka saņēmu rozes, es savukārt uztaisīju vakariņas, ar kurām, ja godīgi es nočakarējos pilnīgi visu vakaru. nebiju par to apbēdināta, bet tā diena nav pārdabiska vai sensacionāla. tā jau nebūs, ka visu mūžu būsi viena pati. tikpat labi, tad tu vari raudāt arī jāņos, lieldienās, ziemssvētkos, jaunajā gadā, dzimšanas dienā utt. un reāli tie visi foršie puiši nu neskatīsies uz tevi, ja tu pati būsi tik noslēgta. tā vietā varēji iet kkur ārpus mājas ar draudzenēm pasēdēt un varbūt pat būtu iepazinusies ar kādu puisi.
15.02.2013 13:35 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Par tiem "smukulīšiem " tā ir slidena tēma. Visas ,kuras saka- es nevaru iekārot kaut kādu čali, man vajag smuku,trennētu ,brūnu utt. , 99% pārkāps šo uzskatu. Un pienāks brīdis ,kad jums iepatiksies kāds puisis ,kurš nelīdzināsies Kenam ,bet tomēr ļoti jums simpatizēs.

Apkārtējie teiks - tu varēji labāku atrast, viņš nav smuks. Bet jums nevajadzēs labāku,jums viņš liksies pietiekami simpātisks,nevis tāpēc ka samierināsiesties, bet sapratīsiet ,ka šis vīrietis ir tik ļoti līdzīgs jums raksturā un būs jautri,interesanti,patīkami ar viņu kopā. Tā kā nav VIŅAM jābūt smukākajam čalim rajonā ,lai satuvinātos ,iemīlētos, lieliski pavadītu laiku.
16.02.2013 12:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits