koshlene - Pašai ir 40 un jā, veikalos mans izmērs parasti ir izpirkti! (uz atlaidēm noteikti!) Nav jau tik augsts, ja atskaita platformu, tad sanāk taču mazāk. :D
на чёрном джипе до подъезда-без проблем?!
Apmēram tā :D nē, nu nav taču tik traki emsu laikam pieradusi, bieži nevelku, bet uz kādu pasākuma tās stundas 2-3 mierīgi :D (vienmēr līdzi pārvelkamās) :D
Lilija - Jā, es pirku no everything5pounds.com pirku kurpes un kleitu tāpēc sanāca maksāt lielāku shippingu. Plus ir taču uz vietas nav jāgaida un kā jau teicu par cenu var vienoties. Ja man jāsūta caur pastu vēl, vai kaut kur.. plus parasti lielu lielāku cenu, jo vienmēr meitenes grib nokaulēt! :D (cik veikalā? )
Spotlight - Agrāk man bija kompleksi tagad tieši pretēji negribu ne lielāku, ne mazāku. Kompleksi tāpēc, ka ir apavi kuros izskatās tiešām milzīga kāja, un tāpēc, ka nekad uz atlaidēm nebija palicis mans izmērs, par ko parasti domāju, būtu man 38...
Paziņai ir 41 un viņai ir kompleksi par to.., protams, pati par to smejās, bet nu jā. (Kāpēc viņa nepērk? Pārāk masīvas kurpes nepiestāv augumam!)
Womankind - :) ja būtu 1,80 arī nezinātu, ko iesākt ar 14cm papēžiem, bet ja man augums ir apmēram kā tavs uzvelkot šīs kurpes, tad saproti pati.. (neesmu tik īsa, bet nu) :D