a, man tomēr liekas, ka jūs vienkārši nemākiet to darīt pareizi. :D
MAn patīk ilgs un izjusts seksiņš. Savukārt lielākajai daļai jauniešu no tā visa tāds čiks viens sanāk. Ar savu vīru pirmo reizi arī atceros ar šausmām - ātri tā kā trusis maratonā, pasākuma vidū es viņam skaidri un gaiši pateicu - es tev neesmu nekāda gurķu burka kuru bakstīt. :D
Lēnām sākām par šo tēmu runāt - ko, kā, kas patīk, kas nē. Gala rezultātā no ātrā beidzēja un sprintera izmācīju viņu par kārtīgu vīrieti ilgturētāju. Tagad mums sekss ir vismaz vienu reizi naktīt, bet viēji tas ir vismaz stundu, pusotru. Kārtīga priekšpēle - ar erogēno zonu kairinājumiem, orālo seksu, pozu maiņu, vietu maiņu... No rīta visbiežāk mums ir fiksais seksiņš - dušā vai turpat gultā - virtuvē vai kur citur. Pa dienu - viss atkarīgs no noskaņas, bet reti kad ir tā, ka pēc vienas reizes fiksi gribas nākošo. Brīvdienās mēs me'dzam visas dienas garumā viens otru uzkurināt, iekārdināt - ar vārdiem,a r darbiem, pieskārieniem un skūpstiem - tiek likta lietā fantāzija pēc pilnas programmas. Jo lielāku uzbudinājumu tu sasniedz, jo labāks ir orgasms gan vīrietim, gan sievietei. Un nevajag aizmirst arī par tīri fizisko pusi. Sievietes ir kā krāsniņa - iekurt grūti, bet izkurās arī lēnu; vīrieši ir mikrene - ieslēgts viegli, bet kad izslēdzās, tad izslēdzās.
Bija man draudzene, kurai burtiski nebija svarīgs nekas seksā izņemot to, ka čalim uz viņu stāv un stāv bieži. Bet tā kā esmu visu dzīvi bijusi labās attiecībās ar vīriešiem esmu par 90% pārliecināta, ka vienkārši ātra beigšana nesniedz viņiem to apetīte remndinājumu, kādam reāli būtu jābūt pēc orgasma.
Autorei - seksu ir jāmāk baudīt, nav svarīgs reižu daudzums, svarīga ir izklaides kvalitāte un pēcgarša.