es ar vakar noskatījos raidījumu diskusiju iespaidā. Kopā ar draugu. Un kad tikām līdz tām bildināšanas šausmām, es draugam tā arī pateicu- ja izdomā mani bildināt, šis ir paraugs KĀ NOTEIKTI NEDARĪT! :D
Bet jā, skatoties raidījumu, man 90% no visa tā laika bija palmface par viņiem. Viņa pat paldies nepateica, kad saņēma dāvanas! Nezinu, vai neaudzinātība vai kas, bet es uztraukumā vēl 10x būtu pateikusi paldies, jo man taču tomēr kaut ko dāvina! Nav jau tā, ka pati to sev sarūpēju.
Un pirms/pēc rezultāts nebija manāms. Tas pēdējais tērps- var kāds izskaidrot-kas tas bija?!
+ kas tas par ''pārvērtību šovu'', jo dalībniecei vienai pašai ir jāiet un jāmeklē KAUT KAS, kas varētu izskatīties labi? Un tikmēr ''gudrie un stilīgie'' sēž paši pie sava TV un visu laiku labo kļūdas, pēc tam jau laikam nenocietās un aizgāja palīgā, laikam apnika rēkt par nabaga meiteni. Nebija tiem stilistiem jāiet kopā ar ''upuri'' un jāpasaka, kāda stila apģērbi iet kopā ar viņas augumu, un no kā tomēr izvairīties?
Ok, es saprotu, te ir Latvija, te var sagaidīt tikai šāda tipa šovus... whatever, vnk man žēl meitenes, kurai tagad noteikti statistika draugos aug...