Tā, šis bija viens no visu laiku visbriesmīgākajiem Ievas pārvērtību raidījumiem! :D
1. Sākumā biju šokā par džeka izteikumiem - it kā beibe laba, bet nu rāmis kkā nav, vajag seju uztaisīt un izskatu, tad būs ideāla. Tas viss bija nu tik smieklīgi un drausmīgi vienlaikus!
2. Sonitas Pāvuliņas pelēkais maiss - viņa vispār izskatās pēc slimīgas anoreksiķes/Jaroslava vecākās māsas :D Bet nu labi, var jau būt, ka es neko no gaumes nesaprotu.
3. Meitenes trešais tērps - kas tās bija par augstpapēžu mājas čībiņām? Un tikai priekš raidījuma nopirkt kleitu, ko izvēlas draugs.... Dīvaini.
4. Viņas reakcija uz to, ka otrais tērps bija kā oficiantei un Budes komentārs par to, kā izskatītos, ja viņš vilktu ugunsdzēsēja formu un viņa spridzīgi - Tev piestāvētu! Nu kamoooon. :D
5. Meitenes gājiens veikalā - eSka, eMka :D Un uzvelk bez maz vai L krekliņu. Smieklīgi.
6. Kad uzčinīja frizūru un meikapu un pagieza pret spoguli - sejas izteiksme nemainās un izskan tikai - čolku jau sen gribēju un meikaps arī piestāv - vēsā izteiksmē. Un viss! :D
7. Ok, pirmais un otrais tērps bija ok, velkami un reāli arī iziet ar tādiem var, nav gluži kā no veikala skatloga, uz kuru var tikai paskatīties vai uzvilkt fotosesijai (kā vairumā raidījumu). Bet kas tās par šausmām bija uz iznācienu!?!?! Kaut kāds klauna prototips - krāsas, tās krelles un viss kopā - nu bāc, nez kādi komenti būtu no modes ekspertiem, ja viņa šādā tērpā izietu kā savējā!? :D Varbūt tapēc bija nelaimīga :D
8. Un protams - saldajā ēdienā beigas ar to briesmīgo dziedāšanu un neveiklāko bildinājumu, ko esmu redzējusi. Un viņas pārgrieztais mūlis vispār bija labs! :D Un tā cilāšana... Eiii nost, vienkārši truluma kalngals!
9. Un nesaprotu, kā šāda, atvainojos, mimra var strādāt par karjeras konsultanti...? Tur no enerģijas, iedvesmošanas, aktivitātes, pozitīvisma ne smakas!
10. Kopumā gribēju pateikt, ka čalis varētu dabūt labāku, bet laikam ir pelnījis tādu, kāda ir un vispār man liekas, ka šis raidījums viņu attiecībām pieliks punktu. Beibe varētu iekrist depresijā pēc savas parādes noskatīšanās.
Uhh, ka izteicos :D