Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Distance

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Hei! :)
Kā ir ar jums - jūs ievērojat to saucamo distanci, kas pastāv starp cilvēkiem publiskajā telpā? No psiholoģijas atceros, ka tie bija kkādi 20-40 cm! ;) Vnk man ir tā, ka ir cilvēki, kuriem es nekad neļauju pārkāpt šo distanci, respektīvi, pienākt man tuvāk, pati kāpjos atpakaļ, lai tikai ievērotu to, jo pretējā gadījumā jūtos neērti! :D

Bet šodien, cilvēks, ar kuru man jāvada pasākums, vienmēr nostājas man ļoti tuvu, pieskaras man pleciem, mugurai, bet bez jebkāda slēpta nolūka, un viņš ir pirmais cilvēks, kuram es to atļauju (nesakitot manus draugus) :)

Kā ar jums ir? Ceru, ka sapratāt, ko ar to domāju! :D
13.02.2013 17:52 |

Reitings 91
Reģ: 18.01.2013
Ieturu to neapzināti pret cilvēkiem, kurus negribu ielaist savā privātajā telpā. Bieži ir tā, kā Tu saki - ka atkāpjos,ja man pienāk par tuvu. Un ja otrs kāpjas vēl tuvāk, man brīžiem sākas panika un gribas iekraut :D Jūtos ārkārtīgi neomulīgi, ja pārāk tuvu ir cilvēks, kurš man nav sirdstīkams.
13.02.2013 17:56 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
To distanci ietur tīri neapzināt, kā Quattro jau izteicās, distance būs lielāka, ja cilvēks man ir netīkams, bet ja patīkams, tad tā distance tieši otrādi samazinās.
13.02.2013 17:59 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Es ar visiem cilvēkiem, izņemot tuvus draugus un ģimeni, cenšos ieturēt pēc iespējas lielāku distanci. Man ļoti nepatīk, ja man nāk pārāk tuvu, vienmēr atkāpjos. Sabiedriskie transporti un masu pasākumi man vispār ir liels pārbaudījums. :D
13.02.2013 18:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits