Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Biezpiena torte

 
Reitings 188
Reģ: 03.07.2012
Sveikas, meitenes :)

Vai kāda ir mēģinājusi pagatavot šo torti http://cetrassezonas.lv/lv/receptes/kukas/recipe.php?id=14110

Varbūt varat ieteikt citu līdzīgu garšīgu recepti?
13.02.2013 13:59 |
 
Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
es sodien tiesi taisu biezpiena kuku, preks ritdienas!
tik man savadaka recepte, ja velies sameklesu un uzrakstisu :)
13.02.2013 14:01 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Izskatās elementāra un garšīga. Kādēļ meklē vēl kādu variantu?
13.02.2013 14:02 |
 
Reitings 188
Reģ: 03.07.2012
kiky, ļoti vēlos :)
13.02.2013 14:02 |
 
Reitings 188
Reģ: 03.07.2012
womankind, jautāju, vai kāda nav gatavojusi.
In case, ja nav gatavojusi, varbūt kādai ir cita izmēģināta laba recepte.
13.02.2013 14:04 |
 
Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
tatad sastavdalas-2-3snikeri, 700gr biezpiens, 0.5 saldais krejums, pudercukurs, zelantins, konserveti persiki un biskvits (domaju ka var likt ari damu pirkstinus), un kkas dekoresanai man tas bus mandelu skaidinas un zemenes!
Vispirms sablendere biezpienu, snikerus, pudecukuru un nedaudz persiku sirupu! tad masai pievieno saputotu saldo krejumu un sagrieztus persikus+uzbriedinats zelantins persiku sirupaa! Tad so masu klaj virsu biskvitiem, un liek leduskapii (velams uz nakti), bet var ari mazak! Var ari kadu zapti iesmeret vai kka ta :)
Kuka garso pec snikera un persiki dod svaigumu :)
13.02.2013 14:08 |
 
Reitings 188
Reģ: 03.07.2012
Paaaldies :)
13.02.2013 14:10 |
 
Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
sito recepti nospikoju no draugiem.lv, te bus ari bildite (tik si nav manis gatavota)
13.02.2013 14:10 |
 
Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Starpcitu, kāda zina no galvas proporciju, cik grami želantīns pret masu (biezpiens, jogurs utt.)? Taisīšu kūku pēc savas receptes, bet nevaru izdomāt, cik man jāliek želantīna..
13.02.2013 14:11 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
aloe, tajā receptē aprakstīts ka 1 ēdamkarote želatīne pret 8 ēdamnkarotēm ūdens.

Tās, kas taisa kūkas, varbūt var apstiprināt vai tiešām tā ir!
13.02.2013 14:36 |
 
Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
kiky cik želantīnu Tu liki kūkai? Uzbriedināji, tad ūdens peldē izkausēji un tad lēji klāt?
14.02.2013 06:12 |
 
Reitings 8
Reģ: 22.03.2013
Es tikai šo esmu garšojusi. Arī ļoti garšīga, tikai nezinu kā viņa skaitās, cepta vai necepta.
16.04.2013 11:18 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Man pēc šīm pēdējā laika uzkrītošajām reklāmām nu galīgi vairs nevelk jelkad iet uz to fēliksa konditoreju..
16.04.2013 11:20 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits