Agrāk tā nebija, bet kad sapazinos ar vienu no savām Ex draudzenēm (nu jau), likās, ka foršāku cilvēku nu tiešām nevar atrast, bet kad viņa sāka izspēlēt savas naivās bagātā tētuka meitiņas kārtis, reizēm biju gatava vai gaisā skriet aiz dusmām. Un visvairāk skauda tas, ka visi viņu apbrīnoju, lai gan es tai pat laikā domās smējos, ka bez tēva naudas viņa neko nevarētu iegūt. Mana ģimene nekad nav varējusi rēķināties ar biezu naudas maku, tāpēc man ļoti grauza viss, kā viņa dzīvoja un ko viņa varēja atļauties. Reizēm likās, nu kur var būt tik dumja un naiva, un nesaprast, ka visi tā nedzīvo. Citreiz piezagās kāda ļauna doma klāt, ka viņa nemaz to nav pelnījusi un par ko viņai tas viss ir dots. Jā, tad nu gan es biju skaudīga maita! Bet tagad cenšos vairāk koncentrēties uz to, kas ir man dots. Ja jau reiz piezogas klāt kāda lieta, par ko draudzeni apskaust, es lieku pretī piemēru no savas dzīves, piemēram - ja draudzenei tiek nedalīta puišu uzmanība, un viņa to prot izmantot, es vienmēr atceros, ka man ir superīgs brālēns, kuram varu stāstīt visu kas uz sirds, un viņš vnm būs morāls atbalsts man, kamēr viņai puiši vēja ātrumā skries garām un mainīsies, bez jebkā dziļāka! :)