Mums ģimenes ledusskapī vienmēr ir siers, desa, margarīns, piens, tomāti, gurķi, meža gaļas konservi, olas, majonēze, skābais krējums, ievārījumi, tomātu mērce, sojas mērce, marinētie gurķīši.
Konservi, dažādas mērces, ievārījums (arī saldā mērce vai ābolu biezenis), krabju nūjiņas, margarīns, Philadelphia siers, parastai siers (Talsu ritulis vai citi ar kkādām papildu garšiņām), olas, tomāti, zaļie lociņi.
laims, kréjums, olas, kefírs(tas gan átri izbeidzas),piens, tomáti, siers, marinétas sénes, burkáni, kúpináta galja... tas ir vienmér, páréjais mainás, atkaríbá no tá, ko domáju gatavot
Visi etikji, sojas meerces un riekstu elljas, ko es nemaz nespeeju izlietot.
Bet no taadiem, ko vienmeer peerku - olas un piens. Peec tam jau kaa kuro reizi. Taa kaa dziivoju viena un pusi no laika vispaar esmu pie drauga, tad nav jeega man piepirkt pilnu ledusskapi - viss vecs paliek.
vienmēr ir kārumi, jogurti, bet tā arī vienmēr kad beidzas vienmēr tiek nopirkts siers, tomāti, margarīns. no mērcēm vienmēr jābūt krējumam. Minerālūdens. Skapīšos vienmēr ir kāda makaronu paka, rīsi, griķi.
Es to rakstīju par to, kas ir VIENMĒR, jo uz nedēļas beigām, kad vēl neesam bijuši veikalā ledusskapis ir pustukšs, bet nu vienmēr laikam ir tie produkti. Kad esam bijuši tikko veikalā tad jau daudz vairāk ir ledusskapī pārtika.
demoiselle teksts pēc manis izklausījās :)) Patīkami, ka kādai tādas lietas ir vairumā. Man arī pilns skapītis un priecājos katru reizi, kad to atveru :)