Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā lai izprot?!

Reitings 431
Reģ: 14.10.2010
Situācija: Pirms vairākiem, kādiem 5 gadiem mēģinājām kaut ko sabīdīt, bet nesabīdijām. Pa vidam tikai vienas nakts sakars 2 reizes alkohola reibumā.. :D Šķiet, ka kādu gadu vispār nekontaktējāmies. Kādu laiku neesmu LV un kādu laiku vēl nebūšu, bet pirms braucu prom mēs diezgan bieži sazinājāmies, sazvanījāmies un vienkārši draudzīgas attiecības visu laiku bija mūsu starpā, bet ar viņu ir ta- varu neredzēt, nesatikt un nedomāt, bet kad satieku, tad norauj jumtu :D Tad nu pirms kādiem 2-3 mēnešiem izdomāju uzrakstīt viņam un vienkārši pateikt, ka velos sazvanīties, parunāties un uzzināt kā viņam iet. Viņš jau nākošajā dienā zvanīja un tā tas viss turpinājās 2 mēnešus ar domām par kopīgu nākotni, mīļiem vārdiem katru vakaru un rītu un viss likās nu tā, ka es nerunāju ar to cilvēku, kuru pazinu pirms tam. Rakstīja, ka ilgojas, pietrūkstu un grib būt blakus. Es zinu jau laiku, kad būšu mājās un reāli tad jau plāni nākotnei... es zinu, man nepatīk celt sapņu pilis, jo tas viss ļoti bieži sabrūk kā kāršu namiņš. Vakardien viņam īsti nebija garastāvokļa un viņš sāka teikt, ka viņam šķiet, ka kontaktējamies par biežu, par daudz un tas viss sākot apnikt. Reāls jautājums:Ja cilvēks, ko tiešām nozīmē tas viss tā var apnikt?Jo vēstules, kuras no viņa saņēmu nebija vienkārši vēstules - diezgan spēcīgi vārdi, kurus es kuram katram nerakstītu. Vakar biju nedaudz sagruzīta domājot par šo visu, ok, šodien es jūtos ok, jo jūtu, ka tuvojas pavasaris un paliek silts, bet kā Jūs ieteiktu šobrīd man rīkoties?Neko pašai nerakstīt, neuzbāzties un gaidīt, kad pietrūkšu viņam?Un kad būšu LV, tad jau redzēs kā būs? Brīžiem šķiet, ka man vajag attiecību ekspertu, kurš var skatīties no abām pusēm (vīrieša/sievietes), lai izsecinātu kā labāk veidot attiecības un izprast otru. Tā, lai nekas neapnīk. Protams, es jau arī diezgan ietekmējos no viņa vārdiem - jauki,ka kādam esmu tik svarīga un gribās to visu izteikt.. un ar viņu es varēju stundām runāt par visu, par neko..vienkārši skatīties.. un ne no manas puses vien..pieļauju,ka no viņa arī, bet es arī piekrītu viņam, ka pēdējās nedēļas laikā sazina par biežu..
Kā Jūs rīkotos?ieteikumi!? Paldies un jauku Jums atlikušo dienu! :)
12.02.2013 16:15 |

Reitings 217
Reģ: 15.11.2012
Manuprāt, ja katru rītu un vakaru 2 mēnešus raksta, ka pietrūkst un ir skumji bez otra cilvēka, tad tiešām var sākt apnikt. Katru dienu viens un tas pats, booooooring. Es tā neizturētu pat 2 mēnešus :D

Iesaku iepauzēt ar uzmanības apliecinājumiem, lai saskumst un tā. Bet to jau pati esi sapratusi. :)
12.02.2013 16:32 |

Reitings 431
Patiesībā ir jau kādi 2,5 mēneši, tāpēc laikam jau viss pavisam normāli un nebūs kārtējais kretīniskais gadījums, pieļauju :D :)
12.02.2013 16:38 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Tagad iepauzē un gaidi ko šis teiks. ;)
12.02.2013 16:40 |

Reitings 431
Tā arī darīšu!Paldies :)
12.02.2013 17:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits