Khm .. interesanta situācija .. nav nācies dzīvē sastapties ar tādiem .. ir gan bijis, ka viens mans draugs sarakstās ar manu draudzeni, bet es zinu, cik šis čoms ir prikolīgs un esmu 100% pārliecināts, ka viņi tikai kopīgi ierēca par random stuff un tas arī viss .. kā arī, protams, uzticējos tā laika draudzenei pilnībā un zināju, ka viņa mani nekrāps :D Nu labi, šis čoms luncinās gar visām sievietēm pēc kārtas, bet es zinu, ka tā ir tikai luncināšanās un līdz reālai darbībai viņam dūšas pamaz :D
Pareizākais būtu neatbildēt tiem draugiem vispār un rādīt/stāstīt savam puisim, ko viņa "draugi" dara .. vispār neesmu pārliecināts par šo draugu vērtību .. man tādi 100% nebūtu, jo es neciešu jebkāda veida intrigas un norobežojos no cilvēkiem, kas to piekopj.
Tiesa, esmu pamanījis, ka maniem draugiem nepatika mana iepriekšējā, ilggadējā meitene, bet viņi nevienā brīdī man nav teikuši neko par to, kā arī vienmēr pret viņu izturējušies ar cieņu tāpat, kā es pret viņu draudzenēm/sievām, kaut arī man reizēm liekas, ka viņas šauj mazliet pār strīpu .. bet mani draugi ir izvēlējušies savas sievas/draudzenes paši un man nav tiesību apšaubīt viņu izvēli nekādos apstākļos.