Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Puiša draugi!!!

Reitings 172
Reģ: 22.02.2012
Sveikas...
Kka stipri mani tas ir aizķēris...man vienmer bijušas teiksim labas attiecības ar manu (nedaudzo :D )
vīriešu draugiem ,lai tur vai kas vnk esmu uzturejusi neitrāku pozīciju. Nekad nepinos sarunās un ja tas nav skāris mani centusies paklusēt-kā nekā tie nav mani labie draugi lai es ar viņiem ipaši dalītos pardzīvojumos. Bet nu ir sagadījies tā,ka mana līgavaina ,daži no draugiem, pat nezinu kā īsti noformulēt,īpaši laikam eksemplāri :D
Bieži paši raksta-bez maz vai zvana parunāt.nu tur nekā slikta nav protams,bet ja ne nesen notikusī stuācija... Līgavainis zvana un saka,ka viņa draugi esot viņu ķirķinajuši par mani,ka es sazinoties ar viņiem un bez maz vai kaļot kkādus plānus. nu tas nav būtiski...vnk esmu vienmēr zinājusi,ka sie nu tādi klačas vien ir,pietam stipri... Bija nepatika-bet nepievērsu protams tam uzmanību. tagad tas ir skaris mani un esmu bišķīt uzvilkta-nevis par to ko teica,jo zinu es un zin mīļotais,ka tā nav taisnība-bet par pašu faktu,ka tagad iepina taja visā mani...nu cmoon!!! puisis un klačojas un iznēsā to tālāk? man vienīgai liekas tas nepieņemami? Kādas ir jūsu attiecības ar puišu-vīru vai līgavaiņu draugiem? un vai ir gadījies kas līdzīgs?
Atvainojos par penteri-emocijas! esmu cilvēka vnk kurš labāk noklusēs nekā līdīs netīrumos.cik reizes nav pierādijies,ka tam beigu beigās nu nebūs labas sekas! morāli vai pat fiziski!
12.02.2013 01:56 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Man tikai nāk prātā tas, ka viņi ir greizsirdīgi un speciāli Tevi nostādā tādā situācijā, lai izskatās, ka Tu raksti viņiem un kko aiz muguras dari. Ja līgavainis Tev uzticas un neapšauba, tad vienalga, lai vārās tālāk. Jūsu abu vietā apdomātu, vai ar tādiem cilvēkiem ir vērts turpināt kontaktu, kuriem vienkārši gribas savārīt skandālu nevietā, ne-savās attiecībās. Ja līgavainis apšauba, tad Tavā vietā apdomātu, vai tiešām precētos ar tādu, kurš neuzticas un klausās savos draugos vairāk kā savā līgavā. Protams, tas viss, ja esi bez vainas un tiešām nevienam neesi pati no zila gaisa rakstījusi!
12.02.2013 07:56 |

Reitings 622
Reģ: 16.12.2012
vīriešu stulbumam reizēm nav robežu..ignorē to visu padarīšanu!
12.02.2013 08:02 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Ja viņi uzvedas kā cūkas, tad tev jāpiemērojas viņiem. Kad raksta, nevis atbildi, bet parādi līgavainim, ko viņa draugi raksta, un pajautā, ko tev darīt- atbildēt vai nē. Tad nebūs pārpratumu.
Draugi nav stulbi- tikai negrib zaudēt tavu līgavaini, kurš savu laiku pavada ar tevi un tāpēc mazāk ar viņiem. Greizsirdība. Tāpēc cenšas izprovocēt konfliktu, lai jūs pašķirtos. Ja līgavainis parādīs, ka attiecības ir stipras un neizjaucamas, tad draugi nomierināsies.
12.02.2013 08:46 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Mans draugs ir lielāks draugs manām draudzenēm, nekā es viņa draugiem.
Pamatā ir pilnīgi neitrālas attiecībās, tik cik sasveicināties un pārmīt pieklājības frāzes.
Izņēmums ir viens no viņiem, kuram bijām vedēji un esam tādi kā ģimenes draugi.

Bet par Tavu situāciju piekrītu šim:
vīriešu stulbumam reizēm nav robežu..ignorē to visu padarīšanu!
12.02.2013 08:47 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Varbūt viņš joka pēc tā pateica, prikolojās,taču ja nopietni,tad man vairs nebūtu vēlmes ar baumas izplatītāju sazināties, jo pēc kāda laika Tevis rakstīto var izmantot pret Tevi pašu
12.02.2013 09:00 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Khm .. interesanta situācija .. nav nācies dzīvē sastapties ar tādiem .. ir gan bijis, ka viens mans draugs sarakstās ar manu draudzeni, bet es zinu, cik šis čoms ir prikolīgs un esmu 100% pārliecināts, ka viņi tikai kopīgi ierēca par random stuff un tas arī viss .. kā arī, protams, uzticējos tā laika draudzenei pilnībā un zināju, ka viņa mani nekrāps :D Nu labi, šis čoms luncinās gar visām sievietēm pēc kārtas, bet es zinu, ka tā ir tikai luncināšanās un līdz reālai darbībai viņam dūšas pamaz :D

Pareizākais būtu neatbildēt tiem draugiem vispār un rādīt/stāstīt savam puisim, ko viņa "draugi" dara .. vispār neesmu pārliecināts par šo draugu vērtību .. man tādi 100% nebūtu, jo es neciešu jebkāda veida intrigas un norobežojos no cilvēkiem, kas to piekopj.

Tiesa, esmu pamanījis, ka maniem draugiem nepatika mana iepriekšējā, ilggadējā meitene, bet viņi nevienā brīdī man nav teikuši neko par to, kā arī vienmēr pret viņu izturējušies ar cieņu tāpat, kā es pret viņu draudzenēm/sievām, kaut arī man reizēm liekas, ka viņas šauj mazliet pār strīpu .. bet mani draugi ir izvēlējušies savas sievas/draudzenes paši un man nav tiesību apšaubīt viņu izvēli nekādos apstākļos.
12.02.2013 10:39 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Manam vīram ir daži eksemplāri, kuriem patīk pīt intrigas gluži kā sievietēm. Sākumā biju šokēta un dusmīga, gluži kā tu. Taču tagad jau es zinu, kādi viņi ir un vienkārši neļauju sevi provocēt.
12.02.2013 10:43 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Ja vien Tev tiešām nekas nav slēpjams, es Tavā vietā vienkārši ignorētu visu šo radušos situāciju. Izstāstītu visu kā bija puisim/draugam un par pārējo neliktos ne zinis. Galvenais, lai Tava sirdsapziņa šajā gadījumā ir tīra. Pārējais ir mazsvarīgs, jo lai kā šī situācija tālāk risināsies, patiesība uzpeld vienmēr.
12.02.2013 10:51 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Nu man laikam savādāk kā te visām citām - mana drauga draugi ir arī mani draugi un man tiešām ir ar viņa čomiem 'daudz labākas attiecības kā manējam ar manām draudzenēm, varētu teikt, ka pati esmu viņu čoms, jo daudzi tiešām ar mani normāli izrunājas par attiecībām un izkrata sirdi, ja tas nepieciešams.
Un man liekas smieklīgi, ka kāds jokojoties man piebrauc, tad visi kopā parasti izsmejamies, jo tiešām zinu, ka tas viss joks - esmu gan sarakstījusies, gan sazvanījusies, jo tie ir arī mani draugi. Varu tikai priecāties, ka manam vīrietim ir tādi draugi. :)
12.02.2013 11:28 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu tu viņiem nepatīc un tādā veidā viņi cenšas jūs izšķirt. pēc šādiem gājieniem es vsp vairs ar viņiem nerunātu pa tel un neatbildētu ne uz sms ne uz vēstulēm draugos vai citur. varbūt viņi domā, ka varēs tevi ievilkt arī viņu gultās un pēc tam par to cēli paziņot tavam draugam. katrā ziņā ignorē viņus un parunā ar savu draugu, kas notiek un kāpēc iespējas viņi tā dara
12.02.2013 14:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits