sveikas!
gribēju jautāt, cik ilgi, jūsuprāt, puisis uzturētu regulārus kontaktus ar meiteni, ja to vēlētos tikai un vienīgi seksam? cik viņiem ir tās pacietības?
..un 3 mēneši taču būtu par daudz, vai ne? :D
sinless es uzturēju ar vīrieti tādas attiecības 2 ar pusi gadus, viņam gan šad tad ienāca prātā pajautāt vai negribu ko nopietnu ar viņu, bet uz manu atbildi "nezinu" turpinājām vnk tikties :)
ak tad centies sevi mierināt un pārliecināt, ka viņš grib ko vairāk? Es uzturēju sakarus ar puisi divus gadus, gulējām kopā un tas arī viss. pabiju pusgadu ārzemēs, šā vai tā runājāmies, bet tas vienmnēr ir bijis tikai sekss.Un tā tas būs kamēr kādam no mums neuzradīsies attiecības
nē, neesam pārgulējuši.. vēl. jo gribu saprast viņa nodomus. vai šis būtu 3 mēnešus dien dienā runājis, gaidījis atpakaļ, ja gribētu tikai seksu. vispārīgi runājot - vai vīrieši tā mēdz darīt, gaidīt (tikai) dēļ seksa? :)
Pag es nesapratu. Jūs 3 mēnešus seksojat un tu domā vai tu esi tikai seksam? vai arī tu neļaujies jau 3 mēnešus un domā, ka varbūt ja jau viņš tik ilgi gaida, tad varbūt domā kaut ko nopietnāku?
iepazināmies īsi pirms devos prom uz citu valsti, uzturējām kontaktus 3 mēnešus (lielākoties' iniciātors ir viņš) un nu esam atpakaļ vienā valstī. mēģinu saprast, vai šis būtu 3 mēnešus tā pēries tikai dēļ seksa :)